Saturday, July 31, 2010

Wau! Eesti Ekspress kirjutas Bilderbergi grupi koosolekust.

http://ersp.ee/?page=54&lang=est

(08.06.2010) Meediasse on lekkinud, et Hispaanias Sitges Dolce hotellis 3.-6. juunil toimunud Bilderbergi grupi kohtumisel arutati Iraani ründamise ja Euroopa raha nõrkuse teemat, kirjutab 7. juunil Eesti Ekspress online.

Veebilehe ersp.ee toimetusel on heameel tõdeda, et Ekspress kasutab oma kirjutise allikana sama infoallikat, mida meiegi veebiportaal päev varem ilmunud uudisteloos (vt 06.06.2010 uudis). Üllatab end sõltumatuks pidava väljaande ajakirjanike julgus, sest teadupoolest maailma peavoolu meedia bilderberglaste ega trilateraalide iga-aastasi kokkusaamisi ei valgusta, sest inimesed ei pea teadma, missuguseid plaane hautakse salakohtumistel maailma vägevate poolt. Nendel „rikaste ja ilusate” kohtumistel teadupoolest otsustatakse läänemaailma areng järgnevaks aastaks. Sel aastal anti luba Iraani ründamiseks.

Bilderberger Club ja Trilateral Commission (viimase liikmeiks on ka Jaapani mõjukad tegelased) on faktiliselt organeiks, mida kombeks nimetada maailma valitsuseks, kelle „soovitusi” rahvuslikud valitsused järgivad oma poliitika planeerimisel. Kui pisut mõjukama Bilderbergi grupi koosseisu eestlasi kutsuda pole peetud vajalikuks, siis trilateraal on 2004.-2006. aastal olnud Eesti praegune president Toomas Hendrik Ilves, kelle presidendiks saamise „soovitus” saadi Bilderbergi Klubist aastaid varem.

Tahaks loota, et Ekspress võtab meie rahvuslikult veebiportaalilt üle ka teisi teemasid, mida meie valitsusele allutatud ajakirjandus eirab, nt Eesti ja teiste Ida-Euroopa riikide üleandmist Venemaa mõjusfääri paljastavate faktide avaldamine. Eesti ühiskonnal oleks ka kasulik teada tõde Afganistanis toimuvast sõjast, kus osalevad ka Eesti palgasõdurid.

Algus on tubli! Õnnitleme Ekspressi töökat kollektiivi!

No comments: