Tuesday, July 27, 2010

Eesti elab maal ja Eesti taassünd algab ka maalt. Maainimestel on pidepunkt, millele toetuda, linnainimene, oskuseta, papist ja plastmassist tavadega,

http://www.si.kongress.ee/juhtkiri-vabaduspartei-lubab-taastada-eesti-iseseisvuse-2.html#josc874

Margit-Mariann Koppel 2010-07-23 10:49:54
Eesti elab maal ja Eesti taassünd algab ka maalt. Maainimestel on pidepunkt, millele toetuda, linnainimene, oskuseta, papist ja plastmassist tavadega, on pidetu. Need, kellel on maal vanad taluhooned, mis kõpitsemist vajavad, on nende MTY-de tegevuse üle üliõnnelikud. Käsitööturud ja õpitoad koguvad üha enam populaarsust. Seda kinnitab ka see, et palkehituse õpituba tuleb ka Lahemaal. Need noorsandid, kes viitsivad oskused omandada, on hinnatud töömehed Eestist Põhjalani, Euroopas ja Ameerikas, sest seal on oskused minetatud.
Ja sinusugused untsantsakad hakkavad neile ränka raha maksma. Sest ise ei oska mitte tuhkagi. MTY Siksaliga võtan ma ise ka peagi ühendust, sest mul on Tartus 19 saj. II poolest pärit vanad puitaknad, mis tuleb võimalusel restaureerida või välja vahetada. Ja küll on hea kui veel on inimesi, kelle käest saab asjakohast teavet!

No comments: