Saturday, July 31, 2010

Põlevkivimaffia on visa, nad panevad täiega vastu.

http://loodus.pri.ee/eesti-poliitmaffia-saastab-ja-havitab-meie-riigi-pohjavett/#more-415

Kallid kristlased. Põlevkivimaffia on visa, nad panevad täiega vastu. Sinna maffiaperekonda kuuluvad kõik instantsid, ettevõtete ring jt. kes saavad kasumeid + muud asapulgad, kes kaudselt teenivad suuri summasid. Neid ei koti Eestimaa säästlik ettevõttlus ja elektrienergia tootmine. Neid ei koti, mida meie lapsed joovad (kui Kristuse tulek näiteks viibib) 30 aasta pärast. Seda rahajõmmide ja rahakasumi ahelat saab PALVEGA PURUSTADA!

Teadusmehi ja rohelisi ei ole võetud kuulda. Euroopa instatside keskonna saaste maksude üle vaieldakse jms. Aga palve aitab – palvega saab muuta asju, tõmmata palves vesi peale sellele jamale, paluda, et Jumal sekkuks ja muudaks asjade käiku.

Hea palvesoov meie maa ja arengu pärast, kellele läheb korda mis meie ümber ka nö. ökoloogilises mõttes sünnib. Osad kristlased on ju ka ise laristajad ja patuse maailma sarnased tarbijad (või liigtarbijad). Loe sellest lisa siit

………………………………………………………………………..

Kommnetaare internetist:


Egas meilgi
targemad olda, omavalitsuste lollpead on nõus isikliku papi saamise nimel pool eestimaad kaevanduste ja karjääride alla panema mis rikub kogu eesti põ´hjaveereziimi ja teeb virumaast kõrbe.

Megaraiskamine
Ida-Virumaa raiskab vett nii nagu jõuab. Selle eest ei maksa nad midagi. Pandivere veehaarded on piiri peal. Arutu Tallinna laiendamine ja kogu veemajanduse baseerumine Ülemiste järvele on samuti strateegiliselt ajuvaba tegevus. Kus on meie CIA, kes asja uuriks. Tallinna Vesi on vaid kasumipump ja suurte veeprobleemide korral näidatakse ikka riigi poole. Miks Pullerits ei kirjuta Eesti põletavatest probleemidest

huvilinõ
Üks, mis meie jalgealust õõnestab on turbatööstus. Sood ja rabad on suured looduslikud magevee hoidlad ja puhastajad. Kas me ikka pemae
oma turvast väikese raha eest maha parseldama, samas, kui eemalt
paistab magevee puudus ? Magevett, mis on elu alus. Inimene ei õpi ikka mitte midagi millestki.

V.K.
Olen 30 aastat öelnud et põlevkivi on Eestile õnnetuseks. Põlevkivi-teadlased hakkasid tegema P-tuhk-tsementi. Narva tehas hakkas sellest tegema kerge-betooni. Kui Helsingis nägin õigest tsemendist tehtud ciporex plokke, siis tõusis minus suur viha põlevkivituhk-tsemendi vastu. Narva tehase toodangust läks päris praaki 10%, ülejäänu on ebakvaliteetsetes ehitutstes.
Kui astusin sisse Moskva Energeetika TUI uksest, siis professor, kuuldes et olen Eestist, hakkas mind kirglikult sõimama: “Teie seal jändate põlevkivielektriga, selle omahind on maailma kõrgeim (1,1 kop/kWh, jaehind tööstusele 1 kop/kwh). Narva el-jaamad ei anna ressurssi amortiseeruvate jaamade hooldamiseks, teised Venemaa eljaamad peavad teid üleval. Eesti põlevkivi-teadlased on olnud nuhtluseks. Andres Tarand ütles kord tabavalt – Narva jaamadesse investeerimine on sama tark nagu dinosauruste elustamiskatse.



Me maa vajab muutusi …

Antti Loodus

Loodus.pri.ee

No comments: