Tuesday, June 29, 2010

Mis toimub praegu Eestis?

http://www.iseseisvuspartei.ee/test/index.php/pressiteated-avatud/items/eesti-iseseisvuspartei-23062010-pressiavaldus.html

Eesti Iseseisvuspartei 23.06.2010 pressiavaldus


Eesti Iseseisvuspartei 23.06.2010 pressiavaldus

Munamäe lahingu kaotanud Landeswehr tõotas, et tuleb tagasi. Aga ta ei öelnud, kuidas. Kakskümmenda aastat tagasi ütles Venemaa, et ta läheb ära. Ka tema ütles, et tuleb tagasi. Ja ütles sedagi, kuidas. Ta ütles, et tuleb tagasi Euroopa ühiskodu kaudu - Euroopa föderatsiooni (=riigi) ja Vene Föderatsiooni ühinemise kaudu üheks.

Tänaseks on Euroopa riik valmis – Euroopa Liit on liitriik Lissaboni põhiseadusliku lepingu alusel. Eesti riik on Euroopa riigi poolt okupeeritud riik, okupeerimine toimus Riigikogu riigiõigusliku riigireetmise kaudu.

Euroopa ühiskodu loomine on ülesehitatud kahe-etapiliseks: alul täielik viisavabadus föderatsioonide vahel ja seejärel nende liitumine. Esimeses on osapooled põhimõttelise konsensuse juba väljakuulutanud, tähtajas kokkuleppimine toimub tõenäoliselt ühe aasta jooksul. Föderatsioonide liitumisprotsess kuulutatakse kõige tõenäolisemalt välja 1,5-2 aasta pärast. Landeswehr tuleb tagasi Euroopa ühiskodu kaudu, Moskva-Berliin/Brüssel telje kaudu. Kuid ei Landeswehr, ega Venemaa tule tagasi tankidega, vaid nad tulevad Eesti riigi poliitilise ja majandusliku ülevõtmise kaudu.

Mis toimub praegu Eestis?

*

Riigikoguparteide-riigireeturparteide poliitilised prostituudid aelevad eesti patriootide elu ja kannatuste hinnaga kättevõidetud loorberitel, olles samas nende saavutused faktiliselt ja juriidiliselt juba nullinud. Libarahvuslased ja libapatrioodid skandeerivad nende poolt ettekirjutatud loosungeid.
*

Jultunult nimetatakse väliskapitali omandit, näiteks rootsi pankasid, Eesti ettevõteteks. Samas on viidud surmaeelsesse seisundisse kogu rahvuslik majandus.
*

Selle asemel, et riigist välja saata, anti Venemaa suursaadikule Eestis Maarjamaa rist. Venemaa, mis on süstemaatiliselt ruineerinud eesti majandust topelttollidega, alandab igapäevaselt eesti veokijuhte 5-päevaliste järjekordadega piiril. Avalikustati Vene välisminister Sergei Lavrovi ettekanne president Medvedevile, milles ta teeb ettepaneku üles osta Eestis kõik, mis on Venemaale kasulik ja vajalik EL ja Venemaa majandusruumi ühendamiseks Eesti kaudu, jne.
*

Jne.

Riigikogu ja valitsuse käitumine on näkku sülitamine eesti rahvale, sealjuures Eesti Iseseisvusparteile.

Eesti Iseseisvuspartei deklareerib

Me sülitame omakorda näkku Andrus Ansipile ja kõikidele Riigikogus olevatele parteidele – riigireeturparteidele.

Eesti rahvas, tõele tuleb näkku vaadata! Eesti riigi ja rahva ellujäämiseks on olemas ainult üks tee: rahvusliku majanduse kohene päästmine, Eestis tegutseva väliskapitali orjastamine teenimaks eesti raahvuslikku majandust ja seejärel Euroopa Liidust välja astumine.

Eesmärgi saavutamisel on võtmeks kõikide riigikoguparteide võimult väljahääletamine, nende asendamine iseseisvusrahvuslaste erakonnaga/erakondadega.

Eesti Iseseisvuspartei juhatus

23.06.2010

No comments: