Thursday, June 10, 2010

Ettevõtjad võiksid julgemalt osaleda välismaal toimuvatel üritustel, võistlustel ja messidel, et laiendada kontaktibaasi ja saada tagasisidet turu nõu

http://www.ap3.ee/interview/2010/6/1/kuidas-valisinvestorid-enda-paati-meelitada

Mis te arvate - kuidas oleks võimalik Eestisse rohkem välisinvestoreid meelitada? Kas euro tulek võiks sellele tõuke anda ja kui mitte see, siis mis? Mida riik ja ettevõtjad saaksid selleks ära teha? Äkki oskad jagada nippe, kuidas siis ikkagi välisinvestoreid oma paati meelitada?

Eestisse välisinvestoreid meelitada on keeruline, nende juurde tuleb ise minna. Euro tulek tõenäoliselt midagi olulisel määral ei muuda.

Ettevõtjad võiksid julgemalt osaleda välismaal toimuvatel üritustel, võistlustel ja messidel, et laiendada kontaktibaasi ja saada tagasisidet turu nõudlusest. Põhiline on tegutseda oma idee realiseerimise nimel järjekindlalt.

Välisinvestori kaasamiseks on vaja omada head meeskonda, toimivat ärimudelit (või vähemalt arusaama selle tekkimisest), mingusugustki toodet või teenust ning pealehakkamist investoritega kohtumiseks. Konkreetselt soovitan alustada USA investoritest.

No comments: