Thursday, February 25, 2010

Uute Mercedes-Benzi busside esitlus hotellis Euroopa

http://www.silwi.com/?a=page&subpage=498c03d8a9cfa7fa69c


Uute Mercedes-Benzi busside esitlus hotellis Euroopa
27. jaanuaril kutsus Silberauto Eesti bussifirmade juhid hotelli Euroopa tutvuma uute Mercedes-Benzi bussidega. Uudistoodetena esitleti turismibussi Tourismo ning linnatranspordiks mõeldud busse - soolobussi Conecto ja liigendbussi Conecto G. Lisaks olid lähemalt tutvumiseks kohal Mercedes-Benz Sprinteri baasil ehitatud 16-kohaline taksobuss, linnabuss (17 istekohta ja 6 seisukohta) ja 19-kohaline turismibuss.
2008. aasta kevadest on Silberauto EvoBus busside esindaja Eestis ja Leedus. EvoBus GmbH on Euroopa ja selle lähiturgudel, tegutsev Daimler AG 100 % osalusega tütarfirma, mis tegeleb busside tootmise, turustamise ja järelteenindusega.
Firma EvoBus omab kolme kaubamärki: Mercedes-Benz, Setra ja Omniplus.
Omniplus on Euroopa suurim busside teenindusvõrk, mis pakub bussispetsiifilisi teenuseid, juhtide koolitust, tehnilist koolitust töökodadele, lisaks koordineerib kasutatud busside müük ja pakub finantsteenused (esialgu küll üksnes Lääne-Euroopa turgudel).
Bussiesitlusest osavõtjatele tutvustati kohalviibinud meeskonda, kes on ka edaspidi valmis vastama küsimustele ning aitab pakkuda parimaid transpordilahendusi.

Märt Uibo
Mercedes-Benzi kaubikute ja EvoBusi müügijuht
Tel +372 626 6085
mart.uibo@silberauto.ee

Aivar Kuivkaev
Koolituse projektijuht
Tel +372 626 6083
aivar.kuivkaev@silberauto.ee

Kalju Kartau
Tehnilise koolituse instruktor
GSM +372 5333 7691
Kalju.Kartau@silberauto.ee

No comments: