Sunday, February 21, 2010

Energiatöö kingib Mairele armumistunde

http://www.naistemaailm.ee/artiklid/32926/energiatoo_kingib_mairele_armumistunde.html?art_magaz=2#comments
Energiatöö kingib Mairele armumistunde
kirjutas Aive Antsov ajakirjas Naised , lisatud 17 veebruar 2010
http://www.naistemaailm.ee//files/300x300/d73d49bc5d2e94d9b996577ffd3a044b.jpg
http://www.naistemaailm.ee//files/590x950/d73d49bc5d2e94d9b996577ffd3a044b.jpg
Maire Sirkel
Foto: Aldo Luud


Maire Sirkeli (46) jaoks ei ole energiamaailm midagi müstilist. Töö energiatega on lihtsalt üks viis reaalsust kogeda. Iga kord Matrixi protsessi tehes tunneb ta, et on armunud. Universumisse.

Viimase paari kuu jooksul inimestele Matrixi seanssi läbi viies tunneb Maire kerget armumistunnet. See, kellele Matrixit tehakse, tajub aga endas energiaid liikumas, meeltest läbi lippavad ka pildid-aistingud. Kui energiad muutuvad, muutuvad pildid ja aistingud. Vahel energiastruktuuri muutuse kogeja kukub, sest jõud, mis energiaid inimese sees liigutab, on nii tugev.
“Mis puudutab reikit või Matrixi tehnikat, siis energeetilised pildid tulevad suuremalt jaolt minu teadvusesse, aga ka klientide teadvusesse,” selgitab Maire, kes näeb tihti pilte eelmistest eludest. Matrixi tehnika võimaldab töötada efektiivselt alateadvuse programmide, mõttemustrite ja emotsioonidega. Sest oluline on seisund, milles protsessi tehakse. “See seisund on nullpunkti energiaväli, puhas teadvus, jumalik loomisenergia. Ka kõigis teistes teraapiates, kui õnnestub luua rahulik ja samas teadlik seisund, võib teha imesid.”
Lühidalt selgitades kasutatakse Matrixi tehnikas mõttemustrite, negatiivsete programmide kustutamist. Puhas teadvus loob uue olukorra, uued mustrid, mis on tunduvalt soodsamad eesmärkide saavutamisel.
“Alateadvus loob meile reaalsuse, meie keha on alateadvuse väljendus,” selgitab Maire. “Üle 80%, mida elus kogeme, on alateadvuse looming. Vaid 2–4% kogu meie tajust ja käitumisest toimub teadlikult. Meid programmeeritakse läbi ümbritsevate inimeste juba looteeas, esimestel eluaastatel.”

No comments: