Saturday, February 20, 2010

MAKSAKE ÄRA PÕHIOSA JA ELAGE OMA ELU RAHULIKULT EDASI! INKASSODELE TULEB VASTATA SAMAG NAGU NEMAD TEIEGA KÄITUVAD! USKUGE, SEE AITAB AGA SELLEKS PEAB

http://www.e24.ee/?id=227517

20.02.2010 10:18
vpl : veel enam- pangad, rootsi omad, taunivad kiirlaenufirmasid, kodanikul, kes võtnud kiirlaenu, pole reehlina enam panga laenutaotlejana sinna asja. samas, kui vaadata, kuhu swed pani pensionifondi raha (K2 näit, PDF), siis leiate sealt kagu invest, koduliising...kes on sealt saanud vahendeid, et röövida kiirlaenuvõtjat tema enda pensionirahaga....tekkib ikka palju küsimusi

20.02.2010 10:24
skunks : loen ja imestan. Kuidas on selline inkassofirmade äritegevus ühes tsiviliseeritud riigis võimalik. Seadustatud maffia. Kas me oleme vahepeal nihkunud kusagile Lõuna-Ameerikasse? Proua Ilves võiks selle probleemi ette võtta, mitte kommijamaga tegeleda.

20.02.2010 10:03
Mis teha, kui :

Riiki POLE! Mida teeb EESTI PANK? Seletage mulle palun. Milleks on meie riigile vajalik Eesti Pank.

20.02.2010 10:31
väike mukk : ""Praegu arutusel olevat «võtmed pangale» varianti Silver-Schöbe ei poolda, sest see võib tekitada kaose kinnisvaraturul. ""
Kus on see taevas kes appi tuleks? Kaose kinnisvara turul? Mitte kinnisvaraturul ei teki kaos,vaid siis pole pankadel lihtsalt kedagi edasi röövida. Mis siis juhtub? Juhtub see ,et pangad peavad kinnisvaraturul hindu langetama. Aga egas odavus ei ole ärimeeste jaoks hea ja siis oleksid ka teised lihtinimesed võimelised korterit soetama. Ja valitsus vaatab pealt,sest reform on rikaste valitsus. Tean inimesi,kes tahaksid oma korteri tasuta ära anda tagasi pangale,aga ei saa,panka ei huvita see korter,vaid RAHAAA!!!
Praegusi pankku ja vene maffiat eristab ainult fakt,et pangad ei lase kedagi maha.Aga muus osas on nad täpselt ühte moodi.Kui vaja ,tulevad koju järgi ja viskavad su tänavale.Ja valitsus kiidab järgi,et kes käskis laenu võtta ja kõik on seaduse järgi!


20.02.2010 10:32
MaTu : ükski õige mõistusega inimene ei tee tegemist ei nede saastunud rootsi pankade, ega ka nende kärnaste liigkasuvtukontoritega- olgu siis kas kredit 24, sms- laen või ükskõik mis.ning kui mingi inkassopederast veel oma juraga tuleb kiimlema, tuleb seesugune otse teise ilma saata. ei ole meile vaja sellist riiki, panku ega sitapeadest võlanõudjaid

20.02.2010 10:34
Minul pole laenu... : Eesti riigis peaks kiiremas korras MUUTMA seadust:
1.kuulutada seadusevastaseks kõik laenud,kus on märgitud KUU laenuprotsent.See on lollide püüdmiseks. Riik aga peaks kaitsma oma riigi kodanikku.
2.Muuta õigustühiseks (ka tagantjärgi) kõik laenud,kus PUUDUB laenuvõtja poolt ISIKLIKULT allkirjastatud laenuleping.Seega kaotaksid kehtivuse näiteks ka
SMS laenud.


Loen siit artiklist ,et oli laenuprotsent 7% KUUS!!!
ENAMUS inimesi ei saa aru,et kuu protsent tuleb korrutada 12 kuuga,et saada teada aasta laenuprotsent.
Seega 7% x 12kuud = 84% peab maksma inimene raha juurde.
See on ju ebainimlik rahaahnus lepingu koostaja poolt!
Vanajumal karistab selle eest!

3.Panen MATEMAATIKA õpetajatele südamele,et esimene asi,mis lastele tuleb selgeks teha, on PROTSENDI mõiste ja selle arvutamine.
Just tuues näiteid seoses elu enda,s.o.laenudega.
Nagu artiklist näha, on ajast -aega protsendi mõiste ja arvutuse selgitamine olnud matemaatika õpetajate nõrk koht.
Laenuvõtjad on ju tänaseks täiskasvanud!!!

Ka mina tunnen haritud täiskasvanud inimesi,kellel
arutud laenud kaelas.Kui ma selgitan aastase laenuPROTSENDI arvutamist,saavad alles aru,mis lollusega nad hakkama on saanud.


20.02.2010 10:41
vaene mees : täitsa lõpp. pole sõnu. liigkasuvõtjate nimed tuleb avalikustada. nad pole ärimehed vaid jätised!
-0 -1 +1 +12
20.02.2010 10:42
räiko : Miks riik lubab tegutseda inkassofirmadel nii kõrge intressi ja tasudega? Niikuinii ükski võimumolkus ei hakka sellele vastama! Praegust kiire aeg - tuleb frakk leida, küüned maha viilida, näole facelift teha, suitsetamisest kollased hambad ja sõrmed puhtaks söövitada, eidele 60 000 õhtukleit hangeldada...
Kuidas tekib 3000 kroonine võlg? Rääkigu mida tahes, iga tööd tegev inimene kogub väikest viisi mustadeks päevadeks ja 3000 krooni ei tohiks probleem olla. Sellised kiired vajaduses 3000 krooni järele tekivad noorte arenemata ajudes. Nädal aega pannakse pidu, pannakse õltsi ja siis kui on vaja üüri maksta, trahvi tasuda vm kiireloomulist siis on pizdauskas!
Sellised nõmedikud peaksidki

20.02.2010 10:45
kogemus : Lisaks eeltoodule on inkasso"firmadel" veel üks kaval SKEEM.!
Mõni aeg tagasi oli omal kogemus:sain REEDE hommikul tavalise postiga postkasti inkassofima võlanõude, mis oli alla kirjutatud EELMISEL REEDEL ja posti pandud TALLINNAS KOLMAPÄEVAL ja seal oli kirjas rahaline nõue, mis tuli täita KÜMNE PÄEVA JOOKSUL ja seda ESMASPÄEVAKS!!!
Kas jälgisite MÕTTEKÄIKU: kliendil oleks nagu aega 10 päeva lahendusi otsida ja võlg tasuda või inkassofrimaga kontakti võtta! Aga tegelikult ei ole aega üldse ja , pange nüüd tähele:selles firmas ei vastanud sellel reedesel päeva MITTE ÜKSKI TELEFON ja ÜHELEGI MEILILE EI VASTATUD!!!
Kuna antud juhul oli tegemist endapoolse totaalse unustamisega ja see summa oli mõttetult väike,raha parasjagu oli, ei viitsinud ma jamada selle bandega ja maksin ära, no umbes hea viski raha oli reaalselt.
Nüüd PANGE TÄHELE: esmalt oli kirjas FANTASTLINE SUMMA (mis koosnes igatsugu osadest)millele lisatud kõikvõimalikud JÕHKRAD ÄHVARDUSED:umbes et avalikustatakse see ja see, laenu sa enam ei saa, kuna... jne jnejne ja kõige lõpus on siis tehtud "mõistlik" pakkumine esilagselt ähavradatud summast ca 2/3 osas, kui "firma poolne eriline vastutulek"!
KUna tegemist oli tõepoolest mõttetu summaga siis jäi seekord sedapidi.
Aga, kui mõelda inimest ja juhtumit, kui tegemist võib olla reaalselt suure summaga ja(kui niigi ära hirmutatud ja probleemidega) inimene on sisuliselt nurka aetud ja ta ootab hirmuga esmapäeva, millal saabub " kliendile võimaldatud 10 päevane" tähtaeg.
Kardan, et mõni nõrganärviline võib kas põgenenda või hullust peast endla ka käe küge panna...
Kas sellist riiki me tsahtsime? Meie küll mitte, aga suurkapitali eest võitlevad rikkurite erakonnad nad Haige Orava Partei, küll! Soovis ju nende ninamees Ansip, vist, "sellises kriisis elada!2
Muide ma ei ei keskerakonna ega ühegi teise partei liige ja enamuse ajast olen hääletanud valimistel Reformierakonna poolt, seni... Aga nüüd ei taha ma enam hääletada mitte ühegi Eesti erakonna poolt ja kui hääletada veel... siis arvan, et hääletan ma juba...jalgadega! Kahju, et mu riik selliseks on saanud, aga ma olen väinud lootmast.

20.02.2010 10:46
to 10.03 : Ka mina olen korduvalt küsinud,
milleks on meil
Eesti Pank? Keegi ei vasta lihtsas maakeeles.
Ja mis on Eesti Panga aastakulud,
maksumaksja maksab ju selle kinni!
Ka laenud peaks olema Eesti panga probleem .

http://www.e24.ee/?id=227517&com=1&lk=2
20.02.2010 10:51
sov : Uuriv ajakirjandus(irw, ehk mõni eesti ajakirjanik on lugenud kunagi kuskilt sellisest nähtusest) võiks uurida kes on inkassofirmade taga, osanikud, juhid ja kes on kiirlaenu firmade taga ning nende sidemetest kõrgemate võimuesindajatega!


20.02.2010 10:52
Riik peaks kiirelt sekkuma : Esiteks peaks ometi keegi sekkuma nende piik-piiks liigkasukontorite tegemistesse.

Isegi nende idiotolikud reklaamid on lauseksitavad.
Elmari raadiokanalilt jookseb iga päev pakkumine PALGALISAKS. Pole enne kuulnud, et laen on võrdne palgaga.
Teiseks on muidugi omaette kamp need inkassokandilised.
Need jõhkardid saadavad oma maffisisulisi ähvarduskirju isegi täiesti võõrastele inimestele.
Valed andmed ja lendavad sulle selga nagu ehtsad kantpead.

Kogu see "süsteem" on riigikodanike vaenulik ja pahatahtlikkuse peale üles ehitatud.
Millal midagi riik ometi ette hakkab võtma oma kodanike kaitsmiseks.
Ennesõjaaegses Eesti Vabariigis istusid liigkasuvõtjad ja psühhoterrori abil "äri" ajavad tegelased Rootsi kardinate taga.

20.02.2010 10:57
kannatanu : Hea jutt inkassofirmadelt. Kui nii, et võlgnik peab oma kohustused täitma, siis , miks inkassofirma pole aasta jooksul meievahelise lepiguga suutnud panna võlgnikku maksma mulle. Terve aasta oodanud ja helistanud, kuid jutt üks, võlgnik ei suvatse näole anda. Mille eest te siis seda tasu võtate, kas kontoris istumise eest, või olete juba kena kopika altkäemaksu näol kätte saanud võlgnikult. See altkäemaksu teema on teada tuntud tehing inkassofima ja võlgniku vahel, mis siis lükkab probleemid tulevikku või siis inkassofirma töötaja kaasabil ei tegelda sellega ültse. Ka pole mingi uudis see, et inkassofirmades on tööl allmaailmaga seotud inimesed ja puhtal kujul ära ostetavad. Väiksemate võlgnikutega kerge tegelda, sest kardetakse oma varast ilma jäämisega või veelgi suurema võlakoorma tekkega, kuid suurvõlgnikud , nendega probleemi pole, seal lihtsalt teised reeglid ja tihe koostöö võlgniku ja inkassofirma vahel, seda muidugi võlgniku kasuks.
Mis asi on inkassofirma ? Katuse pakkumise legaalne vorm, mis on heaks kiidetud riigi poolt.

20.02.2010 10:58
jk : eestis valitsev röökapitalism kus heausklikelt võetkse viimast ja ahneid nuumatakse löputult, pole kellegile mingiks üllatuseks, korrumpeerunud riigi heakskiidul.

20.02.2010 11:02
Kole Ants : Tsitaadid: «Vastasel juhul pole selle sõlmimisel mingit mõtet,» tõdeb Veskimägi. «Kui võlgnik on endale üle jõu käiva kohustuse võtnud, siis on viga tehtud juba varem, aga kohustus kuulub igal juhul täitmisele.»

Toimetulekuraskused pole tema hinnangul õigustus – miks ei peaks võlgnik oma kohustusi täitma ja miks ta tuleks rahule jätta? «Inimene ise on ju selle olukorra tekitanud,» lausus inkassofirma esindaja.

Parafraseerides Veskimäge tuleb välja, et tapmised, vägistamised, pedofiilia, kommunismi kõige jälgimad kuriteod on köömes võrreldes sellega, et keegi on võlgnik ja et toimetulekuraskused pole mingi õigustus. Kui võlgnik ikka oma kohustusi täita ei suuda, siis on lahenduseks pankrot ja kõik. Selleks pankrot ongi mõeldud. Paistab et Veskimäge ei loksuta isegi pankrot, tema tahab ikka raha kätte saada. Aga vot ei saa ja kõik! Kerigu kukele!
Kas tõesti on mingi liigkasuvõtjatele-vereimejatele võlgu jäänud intressimakse või inkassofirma sissenõudmiskulud olulisemad, kui miski muu siin maailmas?

20.02.2010 11:21
to Mihkel Veskimägi : Majanduslangust vaevalt mõni eraisik ise on tekitanud!
Kui nüüd inimene on makseraskuses ja töötu on vaja mõista, et maksegraafik ei ole pääsetee. Inimesel on vaja aega et leida uus töö ning jalad alla saada. Sel ajal on aga ilmselgelt võimatu midagi maksta!

Hätta sattunud ei saa olla see koht kus äri teha. Siin peaks riik sekkuma, et töövõimeline ja terve inimene saaks võimalikult kiirest jalad alla.

Kordan veelkord. Ühe inimese häda või õnnetus ei tohiks olla teise ettevõtte äri-või kasumi teenimise koht.

20.02.2010 11:24
Vanasonad : Vene trudno shit bez piztoleta! Ameerika Samuel Colt tegi inimesed vordseks!

20.02.2010 11:51
hmmm... : inimesed peaksid minema ka eestis valitseva ärimudeli teed... kirjutama oma vara laste jne nimele, võtma laenu juurde ja pankroti välja kuulutama ... asi enne ei muutu kui tavainimesed hakkavad süsteemi oma huvides kuritarvitama .. küll näete kui kiiresti siis seadusi muudetakse ..

kõige õigem oleks teha inkasso ja kohtutäiturid riiklikuks ettevõtmiseks ja ajama kõik katusepanijad sellest ärist minema ... eesti ja siinne elanikkond pole veel valmis, et usaldada sellised tundlikud teemad eraettevõtlusele

P.S. Colt üritas inimesi teha võrdseks Browning sai sellega hakkama ..

20.02.2010 11:55
Kuu peale : Inimesed maksavad inkassodele teadmatusest. Mul on firmas 2 korda tulnud nende Inkassodega kokku puutuda. Üks kord jäi Elisale üks arvuti järelmaks õhku ja kohe lendas Inkasso peale kirjaga, et nüüd on sellest 2000.-kr saanud 7000.-kr!!! sic. Inimesed ei tea, et inkasso ostab reeglina võlad üles 50-70% võla summast st. kui teie olete võlgu 1000.-kr mingile firmale siis Inkasso ostab sellelt firmalt nõude üles näiteks 700.-kr. Seejärel keeratakse sinna otsa mingisugused ulmelised tasud. NÜÜD TÄHELEPANU! Kui teile tuleb inkasso nõue näiteks 7000.-kr peale siis saatke nad rahulikult kuupeale ja ärge kulutage närve. Makske ära neile ainult põhiosa e. võlgu olev summa ja kui nad hakkavad ähvardama siis öelge neile, et las kaebavad kohtusse. Nad võivad teid veel ähvardada aga kui nad peaksid nüüd kohtusse minema siis nad reeglina kaotavad ja nad ei tee seda. Tegu on eraettevõttega ja mitte kohtutäituritega. Seega, MAKSAKE ÄRA PÕHIOSA JA ELAGE OMA ELU RAHULIKULT EDASI! INKASSODELE TULEB VASTATA SAMAG NAGU NEMAD TEIEGA KÄITUVAD! USKUGE, SEE AITAB AGA SELLEKS PEAB OLEMA ISELOOMU JA SÜDA TULEB KIVIKS TEHA!

20.02.2010 11:59
keegi : kuskilt lõpmatuseni laenu ei saa ja kuna eesti riik on kaetud võlgadega siis suure tõenäosusega ühel x- päeval kukkub see kõik kokku ja mingitele muidusööjtele inkassost ärge makske midagi, asjaajamine sularaha eest tuleb tagasi tuua.

20.02.2010 12:05
nuhk : Makske oma võlg, kui võlgu olete, aga ei mingit suhtlemist inkassodega.

Inkasso-"teenus" on samasugune parasiitlus kui sms-laen ja püsib ta üldse ainult nende endi reklaamitaval väär-arusaamisel, justkui inkasso võimalused mingit võlga kätte saada oleksid suuremad kui võlausaldajal endal. Seaduse järgi see nii ei ole ja finantsparasiidi moraalijutlus on kõige viimane, mida raskel ajal kuulda võtta sünnib.

Otsesed kirjalikud ähvardused tuleb säilitada ja kõned võiks ka lindistada, aga ei mingit lepingut, nõustumist ega vastuvaidlemist, digi-, e- ega muid kirju või allkirju - üleüldse mitte midagi. Kohtupraktika näitab, et laenusummast suuremat intressi meil välja ei mõisteta, seega pole teil ka kohtus midagi kaotada.

Kohtukutse, kui too mingi ime läbi peaks tulema, tuleb riigilt ja seda ignoreerida ei tohi. Aga soovitan tuingivalt säilitada mingi tõendus, millal te kohtu kutse või otsuse kätte saite. Kuupäevadega manipuleerimine ei ole siin päikese all uus nähtus ja peale kohtunike töötab süsteemis ka väiksemaid mutreid, kes inkasso-ahvukaadiga nühkinud kas sama koolipinki või mõnda muud asja lisaks - elu nimelt pole sugugi muinasjutt.

20.02.2010 12:12
to to 10:03 : Eesti pank on ainult nime poolest EP, tegelikult ei saa isegi valitsus või riigikogu neilt midagi tahta.
Loe nende seadus läbi, nad alluvad IMF-le, nüüd uuri kellele allub IMF ja saad pildi ette.

Me oleme lihtsalt orjad, harjuge ära. 16 saj. pärisorja ja minu, sinu vahel pole mingit muud vahet kui lihtsalt ilusad asjad.
Kui siis tehti teopäevi ja kirikule visati 10%, siis nüüd koristame vabatahtlikult laga ja viskame nn kirikule 80% + oleme veel võlgu ka nii umbes 20 astat ette.
Kui ainuisikuliselt mitte, siis linn, riik jms on kindlasti.


20.02.2010 12:18
Ionni :

Oleme olukorras kus tuhanded inimesed ja maailmamastaabis miljonid on sisuliselt pankade ja inkassofirmade pärisorjad kes aastakümneid kes kogu eluks.
Võttes aluseks selle, et majandust ja rahandust õppinud pankurid pidid aru saama, et kui anda inimestele valimatult ja lihtsalt laenu siis inimene selle sööda ka alla neelab ja varem või hiljem viib selline asi krahhini. Nüüd oleme olukorras kus inimesed on ennast vabatahtlikult pärisorjusesse müünud ja ainukesed kes midagi ei kaota on needsamad pangad kellel tegelikult seda väljalaenatud raha ei olnudki kuna neil oli õigus ainult 10% kattele mis tähendab, et kui pank laenas sulle miljoni siis reaalset raha oli seal ainult 100 000 see on raha mille pank tegelikult kaotas laenu andes. Suurepärane äri ja mitte keegi ei astu samme nende röövlite karistamiseks ja reeglite muutmiseks.

20.02.2010 12:20
hmmm... : kui inimesed ignoreeriksid inkassofirmasid, kas need kaoksid siis ära .. keegi võiks läbi viia sellise eksperimendi.. ja eesti on piisavalt väike sellise katse jaoks


20.02.2010 12:26
Rain : Inkassodega ei ole mõtet üldse suhelda.Kui oled raskustes las annavad parem kohtusse,suhtled kohtuga ja tuleb kindlasti normaalsem lõpptulemus kui nende liigkasuvõtjatega mingi kokkulepe jne. teha.
-0 -1 +1 +6
20.02.2010 12:28
Inkasso : Kunagi lendasid ka mulle peale,vehkisid paberitega ja ähvardasid!
Lihtne vastud- mingit allkirja ja kui soovite kohume kohtus!
3,5 aastat sõdisime!
Ja võit oli minu!
Maksid kinni koohtukulud ja kaitsja!
P.S!
Enne viimast istungit oli telefon punane,,,soovisid kokkulepet-võlg tühistatakse ja kohtukulud pooleks- loobusin ja võitsin!

20.02.2010 13:21
Loen : Lugesin kommentaarid läbi ja tuleb tõdeda, et ca 50 kirjutaja puhul on 35 isikul tegemist olnud inkassoga!
See, et inkassofirma on paha see on nüüd selge! Ma saan aru, et inkassofirma on nagu mingi suva garaaz kuhulähed oma autod parandama. Aga vot pank see on juba nagu autofirma esindus, viisakas, saad äkki tasuta tassikohvi, klienditeenindaja jne.
Tahan seda öelda, et millegi pärast ajakirjandus ei kirjuta väga pangast ja pangale võlgu (makseraskustes) olevatest summadest ja inimestest. Arvan, et rahvast huvitaks milline pank on tulnud inimesele vastu makseraskuste puhul? Millised (olid) on panga laenutingimused , ja kas laenaja ikka sai aru, et näiteks 1,6 millise majalaenu puhul tuleb peaaegu teine niisama palju juurde maksta.
Minuarust inkassofirma on samasugune firma nagu toidupood paneb kaubale (võlanõudele) oma % juurde ja tegutse.
Ja sina võlgnik mida peaks siis tegema see kellele saa võlgu oled, sulle on helistatud, kirjutatud, miks saa arvad, et see kes sulle kunagi 5 aastat tagasi rahalaenas üheks aastaks ei oska omarahaga midagi teha?


20.02.2010 13:22
võtke : aga julgesti kiirlaenu, nööri anname teile tasuta kuid seebi peate ise ostma ja juurdehindlusega muidu kõditab kurgualust ja on algul ebameeldib kuid pärast harjub ära.

2 comments:

Unknown said...

Vajad laenu alustada oma äri? Kas vajate
Raha, et maksta oma arveid, pakume parimat teenust saame.
Laenu saab teid aidata, kes vajavad väga madalal intressimäär
2,5% intressi rate.Interested, võtke meiega ühendust kaudu
stallon.loanfirm@gmail.com lisainformatsiooni saamiseks
laen.

Esmane teave on vajalik:

Sinu nimi:
Riik:
Aadress:
Telefon:
Laenusumma vaja:
Laenu kestus:
Eesmärk laenu:
Töökoht:
Prsonal Telefoninumber:
Kuusissetulek:

Niipea kui me saame selle esialgse informatsiooni, saadame Teile tingimusi ja
tingimused
suunavad meie laenupakkumised.

Aitäh

Unknown said...

Vajad laenu alustada oma äri? Kas vajate
Raha, et maksta oma arveid, pakume parimat teenust saame.
Laenu saab teid aidata, kes vajavad väga madalal intressimäär
2,5% intressi rate.Interested, võtke meiega ühendust kaudu
stallon.loanfirm@gmail.com lisainformatsiooni saamiseks
laen.

Esmane teave on vajalik:

Sinu nimi:
Riik:
Aadress:
Telefon:
Laenusumma vaja:
Laenu kestus:
Eesmärk laenu:
Töökoht:
Prsonal Telefoninumber:
Kuusissetulek:

Niipea kui me saame selle esialgse informatsiooni, saadame Teile tingimusi ja
tingimused