Tuesday, February 12, 2019

USA ja Iisrael organiseerivad terrorismi ja tekitavad pagulasi,ekre peded peedistavad rahvast

Ajatu: Sudaani president: Terroriorganisatsiooni ISIS taga seisavad CIA ja Mossad

 7. juuni 2017 kell 10:34


10.6K
 

0
 

0
 
1
 

11.1K
 

SUDAN-SSUDAN-ECONOMY-OIL-SUMMITTänaseks “Ajatuks” pakume lugeda rohkete linkidega varustatud artiklit ISIS-e võimalike tagamaade kohta. Lugu ilmus algselt 27. veebruaril 2015.
Aafrika riigi Sudaani president Omar al-Bashir  on astunud vastuolulise sammu ning öelnud avalikult, et äärmusrühmitused ISIS ja Boko Haram on USA salaluure CIA ja Iisraeli salaluure Mossadi poolt loodud terroriorganisatsioonid. Euronewsile antud intervjuus räägib Omar al-Bashir, et sidemed CIA, Mossadi ning ISIS-e ja Boko Harami vahel on ilmselged.

Selliste avaldustega tuli Sudaani riigipea välja peale seda, kui ISIS avaldas video, kus väidetavalt 21 kristlasel võetakse Liibüas pead maha. Al-Bashir ütleb intervjuus, et ükski moslem ei teeks midagi sellist, vaid selle taga on CIA ja Mossad.
Äärmusrühmitus Boko Haram röövis möödunud aastal 300 tüdrukut Nigeerias ning avaldas video, milles võetakse vastutus hiljutiste massimõrvade eest Nigeeria linnas Bagas ja lisatakse, et “see on alles jäämäe tipp”.
Omar al-Bashir hoiatab mitte andmast vägivaldseid vastulööke äärmusrühmitustele, sest see võib vallandada veel ekstreemsemad sündmused ja aktsioonid. “Oleme olnud väga edukad oma vaoshoituma poliitikaga ning arreteerinud mitmeid noori äärmusrühmituse liikmeid. Peale seda oleme mängu toonud enda noored haritlased ja astunud dialoogi ning oleme olnud edukad, suutes nii mõnegi panna loobuma oma radikaalsetest uskumustest,” ütleb al-Bashir.
Jaanuaris ütles Melih Gokcek, Ankara linnapea Türgis, et Mossadi käsi oli mängus ka hiljutises Charlie Hebdo tulistamises Prantsusmaal, et külvata vaenu islami usu vastu, kirjutab Financial Times.
Maailmale öeldakse, et ISIS on võtnud oma kontrolli alla suured alad Lähis-Idas, aga sellest ei räägita, et kust ISIS üldse alguse sai. Kuhu kadusid meie eelmised vaenlased Taliban ja Al Qaeda? Kust saab ISIS endale tohutul hulgal sõjavarustust? Kust sai ISIS endale tuttuued maasturid?
ISIS-toyota-680x365
Miks ütlevad videotöötluseksperdid, et nii mõnigi ISIS-e video on lavastatud stuudios (Fox News)? Miks ei ole need inimesed videotes üldse hirmul, kellel väidetavalt ISIS kohe pead maha võtab? Ja kustkohast need videod üldse pärit on? Kes need saatis?
get-attachment-5442

Kuidas on võimalik, et ISIS tegeleb mustal turul naftamüügiga (ABC News)? Miks ei ole ISIS-e pangakontosid arestitud? Kas CIA huvid ISIS-e toetamisel võivad olla seotud naftamaardlatega Lähis-Idas? Ja kõige olulisem küsimus: miks ei istuta ISIS-e vägedega laua taha ning ei hakata läbirääkimisi pidama konflikti lõpetamiseks? Selle asemel varustavad koalitsiooniväed pidevalt ISIS-e võitlejaid sõjavarustusega.
Viimane uudis ISIS-sest näitab, kuidas rühmituse liikmed rüüstavad ajaloolisi Assüüria kujusid ja skulptuure Iraagis, Mosuli linnas asuvas muuseumis (International Business Times). Nagu kõik eelmised ISIS-e videod, on ka see saadetud ISIS-e enda poolt maailma juhtivatele uudisteagentuuridele, et uudis kulutulena üle maailma laiali läheks. Ilma mingeid küsimusi esitamata tembeldab läänemaailm selle kultuurikonfliktiks ja viha moslemite vastu saab üha hoogu juurde. Siin pole mitte mingit seost kultuuriga vaid tuleb taaskord küsida, kes sellest kõigest kasu lõikab? Kuidas saab ISIS nii võimsalt Iraagis opereerida, kui liitlasväed on Iraaki hävitanud ja Iraagis “rahu valvanud” stabiilselt juba üle 10 aasta?
Sellest kõigest on palju kirjutatud ja mitmed rahvusvaheliselt tunnustatud uurijad ning arvamusliidrid on sellest korduvalt avalikult rääkinud. Toome siin välja ülevaate rahvusvahelises peavoolu- ja alternatiivmeedias ilmunud uudistest ISIS-e kohta:
–          Suurbritannial pole plaanis ISIS-e vastu võidelda, keegi ei tea, kes juhib ISIS-st, meie osalus sõjas ISIS-e vastu on täielik paroodia (Independent)
–          Filosoof ja teadlane Noam Chomsky: Ameerika sillutas teed ISIS-ele (Salon)
–          Kõikide nähes: koalitsiooniväed varustavad regulaarselt ISIS-e võitlejaid sõjavarustusega Süürias (21st Century Wire)
–          ÜRO raporti kohaselt on ISIS-e ja Iisraeli kaitsejõudude vahel usaldusväärsed sidemed (Jerusalem Post)
–          Iraani kindral: USA saatkond Bagdadis juhib ISIS-e operatsioone (Fars News Agency)
–          Endine CIA töövõtja Steven D Kelley: meie valmistasime ISIS-e (PressTV)
–          Jahmatavad paljastused: ISIS-e liige tunnistab, et USA toetab neid (Express Tribune)
–          Professor Michel Chossudovsky: “Meie olemegi terroristid – ISIS on tohutu vale” (Global Research)
–          Konservatiiv: Jumal tänatud ISIS-e eest, USA jääb Lähis-Idasse igavesti (Horowitz Freedom Center TV)
–          ISIS-e video on lavastatud stuudios (Fox News)
–          Tõendid kinnitavad senaator McCaini osalust ISIS-e loomisel (Shoebat)
–          USA poolt alla visatud sõjatehnika läheb ISIS-ele… jälle (Veterans News Now)
–          ISIS-e video on lavastatud stuudios? (New York Post)
–          Kindral Wesley Clark: “Meie sõbrad ja liitlased rahastasid ISIS-st, et hävitada Hezbollah” (CNN)
–          ISIS-e territoorium Süürias on suurenenud kolmekordseks pärast USA õhurünnakute algust (Wall Street Journal)

P1-BS494_USSYRI_9U_20150114174228

No comments: