Friday, February 1, 2019

Saksamaale naasenute seadus on kehtetu

Legendaarseim tegelane on Mart Laar kes võltsis ajalugu ja selle abil tehti kodutuks kusagil 250 000 eestlast. Saksamaale naasenud sakslaste seadus on kehtetu. Sakslased ei pagenud punaste eest oma etnilisele kodumaale. Eesti Vabariigi Riigikogu otsusega muudeti sakslased lindpriideks s.o. õigusteta isikuteks. Sakslased pagesid oma etnilisele kodumaale eestlaste viha eest juba 20-ndatel aastatel.

T.H.Ilves kuulutas välja Taasiseseisvunud Eesti Vabariigi lõpu.
htt p://ww w.delfi. ee/news/paevauudised/arvamus/president -ilves-riigikogule-et-siin-enam-uhtki-k orruptiivset-seadust-vastu-ei-voetaks.d ?id=57623508
Selles artiklis
Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves tunnistas,et Eesti Vabariigi seadused on kehtetud ja Taasiseseisvunud Eesti Vabariik on kehtetu...
Ta ütles:\"

Ma tahaksin samuti, et edaspidi ei võetaks siin saalis vastu enam ühtki seadust, mille põhieesmärk on mõne konkreetse äri edendamine. Sellisel asjal on lihtne nimi — korruptsioon. Võime olla õigusega uhked, et Eesti ärikeskkond on vabam ja ausam kui paljudes teistes arenenud riikides. Aga oleksime naiivsed uskudes, et erihuvid ei otsiks “mõlemale poolele” kasulikke lahendusi meie erakondades, parlamendis ja valitsuses.\"

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...


Iga kord mil toimub seaduseelnõu vastuvõtmise hääletamine on iga riigikogulase laual kaks tuhat eurot. Kes raha vastu ei võta see enam ei saa. äripäeva ajakirjanikud on kirjutanud seaduste ostmistest.