Monday, February 25, 2019

PPA-le ja Siseministrile,ning tulevasele riigikogule.

Inflatsiooni likvideerimisega likvideerib enamus kuritegevusest:perevägivalla,vihakõned,
narkokaubanduse,taskuvargused,
maksupettused,maksumaksjate raha vargused,korruptsiooni,ebakvaliteetse toidu tootmise,linnastumise,pangaorjuse,
kodutuse,metsade hävitamise jne.
Inflatsiooni tekitamine soosib pedofiiliat,homoseksualismi jms. perverssusi.


Inflatsiooni likvideerimiseks tuleb rakendada Karistusseadustiku paragrahve :
1)

§ 90. Genotsiid

  Rahvusliku, etnilise, rassilise, usulise, okupatsioonireţiimile vastupanu osutava või muu sotsiaalse grupi liikme tapmise, piinamise, talle tervisekahjustuse tekitamise, sellises grupis laste sündi takistavate sunnimeetmete rakendamise või sealt laste vägivaldse äravõtmise eest eesmärgiga hävitada grupp täielikult või osaliselt, samuti grupi liikmete asetamise eest elamistingimustesse, mis on põhjustanud grupi osalise või täieliku hävimise ohu, - karistatakse kümne- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.
2)

§ 133. Orjastamine

 (1) Vägivalla või pettusega inimese asetamise eest olukorda, kus ta oli sunnitud oma tahte vastaselt kellegi teise kasuks töötama või täitma muid kohustusi, samuti inimese sellises olukorras hoidmise eest - karistatakse ühe- kuni viieaastase vangistusega.
 (2) Sama teo eest, kui see on toime pandud:
 1) kahe või enama isiku suhtes või
 2) noorema kui kaheksateistaastase isiku suhtes, -
karistatakse kolme- kuni kaheteistaastase vangistusega.
3)

§ 89. Inimsusvastane kuritegu

  Süstemaatilisel viisil või massiliselt ja riigi, organisatsiooni või grupi õhutusel või juhtimisel toimepandud inimõigustest ja -vabadustest ilmajätmise või nende õiguste ja vabaduste piiramise eest, samuti tsiviilelanike tapmise, piinamise, vägistamise, neile tervisekahjustuse tekitamise, nende sunniviisilise ümberasustamise, väljasaatmise, prostitutsioonile sundimise, neilt alusetult vabaduse võtmise või muu väärkohtlemise eest - karistatakse kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.
4)

§ 231. Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu suunatud vägivaldne tegevus

  Tegevuse eest, mis on suunatud Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vägivaldsele muutmisele, territoriaalse terviklikkuse vägivaldsele rikkumisele, vägivaldsele võimuhaaramisele või Eesti põhiseadusliku korra vägivaldsele muutmisele, - karistatakse viie- kuni viieteistaastase vangistusega.
5)

§ 235. Eesti Vabariigi põhiseadusliku korra vastane ühendus

 (1) Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu suunatud tegevuse eesmärgil loodud kolmest või enamast isikust koosnevasse püsivasse ja isikutevahelise ülesannete jaotusega ühendusse kuulumise, samuti sellise ühenduse loomise, juhtimise või sellesse liikmete värbamise eest - karistatakse kuni kuueaastase vangistusega.
 (2) Käesoleva paragrahvi lõikes 1 sätestatud teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, - karistatakse rahalise karistuse või sundlõpetamisega.
6)

§ 255. Kuritegelik ühendus

 (1) Kolmest või enamast isikust koosnevasse püsivasse isikutevahelise ülesannete jaotusega ühendusse kuulumise eest, mille tegevus on suunatud esimese astme kuritegude toimepanemisele või ametivõimude ebaseaduslikule mõjutamisele, - karistatakse kolme- kuni kaheteistaastase vangistusega.
 (2) Kohus võib käesolevas paragrahvis sätestatud süüteo eest kohaldada lisakaristusena varalist karistust vastavalt käesoleva seadustiku §-s 53 sätestatule.

§ 256. Kuritegeliku ühenduse organiseerimine

 (1) Kuritegeliku ühenduse loomise, juhtimise või sinna liikmete värbamise eest - karistatakse viie- kuni viieteistaastase vangistusega.
 (2) Kohus võib käesolevas paragrahvis sätestatud süüteo eest kohaldada lisakaristusena varalist karistust vastavalt käesoleva seadustiku §-s 53 sätestatule.

4 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

PPA,Siseministeeriumi,Kapo,Prokuratuuri juhtkonna moodustavadki peamiselt kahe p.e.r.s.s.e.ga ametnikud sest kui Eestis eksisteeriks politsei organisatsioon siis ei eksisteeriks narkokaubandust,taskuvargusi,
inflatsiooni,linnastumist,kodutust,
panga.o.r.j.u.s.t. jpms. kuritegusid.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Enamus muusika staare on biovampiirid.
Nende vinguv toon imeb energiat.
Imikud ja linnupojad mis vinguvad on samuti biovampiirid.
Biovampiirid panevad ohkama.
Linnaelu on biovampiirne.
Riigikord on biovampiirne.
Biovampiirsus saab alguse sisendhindadest. Kui energia eest pead aina maksma siis see aina imeb sind.
Tervisliku Eestimaa elukeskkonna loomiseks tuleb see viia loodusesse,maale metsa servale,seal on head energiat palju mis kosutab ja rahustab.
Eestimaa elukeskkonna loodusesse viimiseks tuleb peatada inflatsiooni tekitamine. Inflatsiooni tekitatakse keskpankade kasumi tarbeks.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Üht levinumat biovampirismi vormi võib kohata üsna tihti. Näiteks ülemus, kellele meeldib alluvaid endast välja viia. „Teeb alluvale peapesu ja kohe on näha, kuidas ta hea tuju saab, sest sai oma võimu näidata.“
Vahel on biovampiir ka inimene, kes on lihtsalt tüütu. Enamasti ei ole tema intelligentsitase just kõrge. „Räägib lõpmata pikka juttu ja teine väsib lausa füüsiliselt ja tüdineb.“ Üsna sageli on sellised vampiirid vanemad naised, kes üritavad sel viisil noorematelt elujõudu välja pumbata. Ning madal vaimne tase ei lase neil oma pealetükkivast tüütamisest aru saada.
Terase sõnul kasutab biovampiir haarmeid, energiavoogusid, mida sensitiiv võib selgeltnägemise seisundis näha. „Kalmaarikombitsate kuju,“ näitlikustab Teras.
Et ennast säästa, on Tiit Terase õpetus lihtne: „Jääge alati, igas olukorras tasakaalukaks, ärge laskuge emotsioonidesse. Olge alati enesekindlad ja ärge laske oma energiat laiali, ärge alluge vampiirile ja ärge laske end provotseerida.“
Jalakase sõnul võib biovampiiri kergesti ära tunda. „Need on halavad, nutused ja hädade üle kaeblevad inimesed, kes soovivad oma hädad teise inimese peale välja kallata. Ning kui kuulaja, nn doonor laskub tema tasandile, saabki ta endale koorma kaela.“

Tiit Teras, Feliks Jalakas „Eesti nõiad“

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Mitte keegi ei kommenteeri...pole imestada.
Kusagil 15 aastat tagasi kui hakkasin kirjutama kommentaare siis mind kommentaariumis hirmutati surmaga mitmel korral...ma kohkusin sellest ja arvuti IP peitmiseks :))) viskasin arvuti merre :)) tassisin toda jalgratta peal jalgsi 10 kilomeetrit 6htul hilja pimeduses :))
J2rgmisel p2eval tuli varas kontrollima kas ma olen oma ametipostil...vargad hoiavad kokku terves maailmas ja nemad kehtestavad seadusi jne.
J2rgmisel p2eval tuli varas kontrollima kas ma olen oma ametipostil sest mu telefon oli v2lja lylitatud ja nad muudmoodi ei saanud konttollida kus ma olen...vargad hoiavad kokku terves maailmas ja nemad kehtestavad seadusi jne.