Saturday, February 9, 2019

Mitmesuguseid tähelepanekuid



 a)

Peavoolu meedia on pask ja peamiselt tuleb sealt sitta


Nende ajuvabadusi tuues oma blogisse valab blogi pasaga kokku.
Peavoolu meedias kirjutati,et inimorganismi puhastamine saastast on rumalus !! Peavoolu meedia on idiootsus aga mitte inimorganismi puhastamine pole vale. Need kes suitsetavad,tarvitavad alkoholi,tarbivad narkootikume,tarbivad McDonald'si sitta jne. peavad aeg-ajalt tegema  maoloputust sest inimorganism pole prahi konteiner.
Peale maoloputust on super tunne.

b)

H.H.Luige meedia ja ERR ajavad oksele.


Need solgimeedia kanalid kirjutavad Eesti Panga Presidendi valimistest...
Kuid Eestil puudub Keskpank !!!
Eesti Pank ei ole Keskpank,too on Euroopa Keskpanga esindaja.

Andro Roos : " Niikaua kuni eksisteerib riigiväline intressiga keskpank ja tema raha, seni ei saa olla ka vaba turumajandust ega tõhusust."


H.H.Luige meedia sonib endistviisi.

Villu Zirnask kirjutas artikli kus soovitab Eestile laenata elu...s.o. ta pakub riigile laenata raha.
Ta vist ei tea rahaloomest midagi. Juudiperssed  erastasid rahaloome s.o. juudiperssed erastasid vabaduse ja Eesti riik peaks seda neilt laenama...
Eestile vabaduse toomiseks piisaks Keskpanga loomisest ja oma rahaloomest s.o. raha emiteerimisest.

Zirnaski ajuvaba artikkel :





Võrdluseks: samuti sel nädalal toimunud Saksa riigi võlakirjade oksjonil kujunes 30-aastaste riigivõlakirjade keskmiseks intressiks 0,720%. Saksamaa müüs võlakirju 1,2 miljardi euro eest.
Eesti riik võttis viimati pikaajalist laenu 2014. aastal: Euroopa Investeerimispangalt 385 miljonit eurot 2025. aastani. Selle laenu intressimäär oli 0,204% + 3 kuu euribor. Euribor oli eile –0,308%, mis tähendab, et selle laenu eest Eesti praegu intressi ei maksa.
Säärases olukorras pole Eesti valitsuse finantsistidel lihtne motiveerida ennast riigivõlakirju emiteerima, kui silme ees pole ühtki väga pikaajalist suurt investeerimiskava. Muidu oleks praegu ilmselt päris hea aeg 30 aastaks miljardit laenata.
1)Delfi jms. omadega persses olev peavoolu meediat uleb maha tappa sest nad ei hooli kuritegude ohvritest ja pooldavad kurjategijaid. Nad kinnitavad,et naise
vägistamine  pole kuritegu ...ja neid ei huvita ohvri saatus...


2)Erastavad su lapse

Paned oma lapsukese kooli...ja seal pestakse tema ajusid...vastavalt kurjategijate soovile...nad teevad su lapsest pederasti...
Kingid lapsele kalli arvuti ja virtuaalmailma kaudu erastatakse su laps ...sinu lapsest tehtakse nekrofiil...

3)

Kas Jaak Madison on värdjas ? Kas kristlased on värdjad ?

Kirjutasin Jaak Madisoni
seinale :
Miks homode huuled on lillad ? Homoseksualism  levib nakkuse teel.Pederastia on ravitav aluselise vee ja toore  Voilille juurika abil.

ja ta pederast blokeeris mind...

Sama teksti olen jaganud kristlaste seinale ja nad s noonivad edasi oma haiget juttu.

4) 

Keegi kiivalt nuhib mind facebookis ja juba uuesti kuuks ajaks olen blokitud,8-s kord...selle eest :

Miks homode huuled on lillad ? Homoseksualism  levib nakkuse teel.Pederastia on ravitav aluselise vee ja toore  Voilille juurika abil.

5)

Eesti laul,Eurovisioon

Miks laulud on viletsad ? Miks elu maailmas on vilets ? Miks lauljad nutavad ? Selliste melanhoolsete palade esitamist ei saa nimetada lauludeks. Nii kurvad laulud teevad meele kurvaks. Kas maamunal on elu nii vilets,et isegi lauljad ei suuda pakkuda lõbusat etteastet ? Ju siis on...kes otsib see leiab vastuse probleemile miks elu maailmas on kurb.

6)

Otsingust ei leia mõistet "elu hammasrataste vahel"

Mis asi on "elu hammasrataste vahel "?
Omal ajal nimetati kodutuid elu hammasrataste vahele jäänuteks.
Paraku on nii,et kaasaegne " vabadus" "demokraatia"- riigi elukorraldus mis on rajatud kasumi teenimise sunnile ja müümisele on elu hammasrataste vahel.

Selleks,et maja ehitada,toitu toota,elu elada,armastada,lapsi kasvatada ei ole tarvidust müüa ja kasumit teenida.
Paraku, inimesi programmeeritakse sellises vaimus,et justkui muudmoodi ei saagi.
Tean kurjategijat kes surub teistele peale oma kuritegelikku maailma vaadet ja ta ei kujuta ettegi kuis elada ilma kuritegevuseta.
Elu on palju ilusam kui ei pea teenima kasumit, ei pea müüma,ei pea elama kuritegelikku eluviisi. 
Riigikord tuleb muuta inimlikuks kus puudub sund teenida kasumit ja müüa,ning elada kuritegelikku eluviisi.
7) Team araablasi kes väidavad,et juudid teenivad saatanat...tean politseinikke kes väidavad,et kus on juudid seal on kuritegevus... sestap siis selline tekst :

Piiblis on kirjas

Jeesus lausus :" Juudid on saatanast ja teenivad kasumit,kus on juudid seal on kuritegevus ja kodutus. Kas sellele saab halastada kes teenib saatanat ? Saatana teenri palk on surm põrgutules !"

 Seepeale jumal valas veini sisse mürkki ja andis selle juutidele,vabastas maailma saatana teenritest...paraku ainus juut ei joonud veini....ja selle juudi abil maailm allutati saatanale... Kes ei usu seda lugu see lugegu Koraani.
8) 

PPA-l, prokuratuuril,justiitsministeeriumil, kohtutel jms. pederastidel

pole ainsatki aktsepteeritavat argumenti selle kohta miks Eestis eksisteerib narkokaubandus ja taskuvargused,rahapesu...sest nad on kehtetud ja esindavad pederaste s.o. kurjategijaid.

2 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Valimiskandidaat kirjutas :"Olen 17 aastat Oleviste kirikus vabatahtlikuna toimetulekuraskustes inimesi abistanud ja see on andnud mulle teravdatud tähelepanuvõime märkamaks probleeme, mis inimesi tõeliselt puudutavad. Ma näen, et Riigikogu liikmena saan palju enam ära teha selleks, et meie ümber oleks rohkem inimeste märkamist ja nendega arvestamist."
Vene ajal polnud toimetulekuraskustes olevaid inimesi sest puudusid toimetulekuraskused.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

See nutuse soku häälega kiunuja piuksugu lauda taga. Enne kui ta mehe häält ei tee pole lavale asja.
Eesti laul see pole ammugi,piniseb vales keeles.
Miks lauljad nutavad ? Selliste melanhoolsete palade esitamist ei saa nimetada lauludeks. Nii kurvad laulud teevad meele kurvaks. Kas maamunal on elu nii vilets,et isegi lauljad ei suuda pakkuda lõbusat etteastet ? Ju siis on...kes otsib see leiab vastuse probleemile miks elu maailmas on kurb.