Wednesday, February 20, 2019

Taskuvargad on pühad lehmad ehk siis milline on Eesti maffia.

Eesti riigis on ikka nii,et vaeseid karistatakse ja kurjategijate vastu ei algatata kriminaal asja...

 Ment teeb trahvi Viru tänava lillemüüjale aga tema nina ees varastavat taskuvarast ta ei puudu.
PPA nussib Eesti keele õpetajat kes hoiab Eesti kultuuri Georgias,Gruusias...

PPA litsensiga narkodiilereid ei arreteerita...

Samas riik on varastanud miljardeid eurosid...viimane uudis oli see,et Riik igakuiselt varastas 160 miljonit eurot mille kantis Kreeka kaudu oma sugulaste eraarvetele.

Eestil puudub riik !!!

Maffia on ostnud mitmeid seadusi likvideerimaks politsei otstarvet...

SUURIM KURITEGU ON INFLATSIOONI TEKITAMINE ja LINNASTUMISE PEALE SURUMINE.
Inflatsiooni abil varastatakse inimeste aega ,raha,ressursse miljardites ühikutes. Inflatsiooni tekitatakse sisend hindade kergitamise abil,elektri -,ja bensiini hinna kergitamise abil pangakasumi tarbeks :

http://www.telegram.ee/nwo/pangandusfundamentalism-ajupesu-ning-vabadus-i-osa

Millal kapo juhtkond ja endine siseminister pannakse vangi rahapesu eest ? Millal Isamaa pannakse vangi inflatsiooni tekitamise eest ? Millal pannakse vangi Eesti Energia juhtkond maksumaksjate raha varguse eest ja omanikele elektriarvete esitamise eest ? Millal pannakse vangi need kes kaevandavad maavarasid erahuvides ? 
Millal pannakse vangi need kes kasutavad kivisütt elektri tootmiseks ? Tuulikud likvideeriti punaste poolt juba aastail 1940 ...Millal pannakse vangi need kes organiseerivad madalat elatustaset ? Millal pannakse vangi need kes likvideerisid taastuvenergia sektori EE tarbeks ?



Vee Majandus Ministeeriumi kaudu kanditi maksumaksjate raha eraarvetele metsikuid miljoneid vastu küsimata ja nõudmata teenust.Selllest jutustab teile meelsasti Olev Raju sest tema oli sel ajal Eesti Vabariigi Riigikogu rahanduskomisjoni esimees.Ta vaeseke ei teadnud isegi selle ministeeriumi aadressi...rääkimata kelle eraarvetele kanditi maksumaksjate raha...Selle jutu tunnistajateks on ROTAL-i liikmed.Noh,need ametiühingu liikmed.

Riigikogu sekretäri käed igal hommikul hakkasid värisema mil ta avas riigikogu arvuti ja nägi milliseid summasid kanditakse eraarvetele.
Suhkrutrahv oli enne Kreekasse raha kantimist riigi poolne rahva pettus ehk siis maksumaksjate raha kantimine eraarvetele vastu nõudmata teenust...
Kuulge,kui keegi eksib s.o. rikub seadust siis ta peab ka vastutama aga ei ole ju nii,et üks rikub seadust ja teised peavad vastutama,minema vangi.Kuid miks siis tehti nii,et ühed rikkusid seadust ja teised pidid vastutama?
Miks süütud inimesed pidid kinni maksma teiste sigadused? Miks süütud inimesed pidid n.ö. minema teiste eest vangi?! Miks pensionärid pidid kinni maksma seaduse rikkujate sigadused?
See on see kui rahvas ei tunne seadust ja siis isegi riik mis peaks neid kaitsma hoopiski võttis kätte ja röövis vaeseid pensionäre...
Minu kallis emme kes oli suhkruhaige...pidi maksma 500 krooni suhkrutrahvi...
Ma seda teile ei andesta...Minu süütu ema kes polnud rikkunud seadust pidi maksma mitte kui millegi eest 500 krooni...pensionärile on see suur raha...ja röövida pensionäri on ülimalt alatu...



Nojah,ja siis tuli "päästa" "Kreeka majandust" kaks miljardit eurot kanditi musta aukku...

No comments: