Wednesday, February 6, 2019

On olemas sadu erinevaid maksusid milledest ei tehta juttu sest need on kulutused kunstlikule nappusele mida tekitab vampiirsusepõhine majandussüsteem.


Lisaks riigimaksudele eksisteerivad varjatud maksud mis on mitmeid kordi suuremad riigimaksudest :
1) Elektri hind. Kuna maavarad ja Eesti Energia kuuluvad rahvale siis omanikele elektri arvete esitamine on ajuvaba. 2) Inflatsioon on varjatud maks pankadele mida tekitatakse keskpankade kasumi tarbeks.3)
Kulutused naftasaadustele on varjatud maks ja need on mahukamad n.n. riigimaksudest.
Tanklate kaudu imetakse miljardeid rahasummasid millistest maksuamet vaid unistab. 

4) 97 erinevat salajast maksu,loe sellest allpool.

Varjatud maksudest kirjutas
 Virge Haavasalu :
https://www.aripaev.ee/uudised/2012/04/25/madisson-monopolidest-kogutakse-varjatud-makse
https://www.aripaev.ee/uudised/2012/04/25/madisson-monopolidest-kogutakse-varjatud-makse



Virge Haavasalu • 25. aprill 2012 • 3 min

Jurist: monopolidelt varjatud maksud

Kuigi Eestis kasutatakse monopoolseid riigiettevõtted tihti varjatud maksude kogumise vahendina, ei poolda Sorainen advokaadibüroo partner ja vandeadvokaat Karin Madisson keeldude ja reeglite lisamist riigiettevõtetele, kes käituvad heauskselt. 
„Ma põhimõtteliselt ei poolda üldistavate keeldude ja reeglite lisamist olukorras, kus ühingud ja nende omanikud tajuvad oma rolli ja käituvad heauskselt. Kahjuks peab aga tõdema, et Eestis kasutatakse monopoolseid riigiettevõtted tihti varjatud maksude kogumiseks,” kommenteeris Madisson küsimust, kas riigiettevõtetel tuleks keelata dividendide väljamaksmine seni, kui need ei ole börsil.
Madisson kirjeldas, et elektrit tarbime me kõik ja kui seal pisikene hinnatõus tekitada, millest tekib päris korralik kasum ja see läbi dividendide riigini jõuab, ongi tegemist varjatud maksude kogumisega. „Samas tuleb aga selget vahet teha äriühingutel, mille on suur mõju kõigile Eesti inimestele ja majanduskeskkonnale nagu Eesti Energia ja äriühingutel, millel nii suurt mõju ei ole, nagu Tallinna Sadam,” toonitas advokaat.
Näiteks Eesti Energia puhul oleks Madissoni sõnul pigem õigem, et riik ei kinnitaks hindasid, kus nn omahinnale lisandub võimalus teenida väga suurt kasummarginaali, sest planeeritav 2011. aasta dividend on 65,187 miljonit eurot. Sellisel juhul ei tekiks ka sellises hulgas dividendi, vaid kasumimarginaal peaks katma reservide loomise, lisas ta.
Madisson märkis, et kunagi on ka Jüri Mõis maininud, et talle meeldiks niimoodi oma firmat juhtida, et kohe, kui on kulude tõus ja kasumimarginaal väheneb, tõstab ta hinda ja klient on kohustatud selle kinni maksma, aga kasumimarginaal ei tohi mingil juhul langeda.
„See on aga praegune poliitika, et kasumimarginaal tuleb hinnale juurde arvutada ja selles ei tasu süüdistada Eesti Energiat, vaid on küsimus energiapoliitika kujundamise kohta üldiselt. Seda eriti olukorras, kus suur enamus ettevõtjaid sisuliselt ilma kasumimarginaalita töötavad, kuna kulud pidevalt tõusevad, aga tarbijate rahakott on järjest õhem,” ütles ta. "Samas tuleb aga selgelt eristada tegevust, mis Eesti Energial on välisturgudel ja mis Eesti turul. Kasumi teenimise keelamine välisturul oleks ju igati ebamõistlik."
„Tallinna Sadam aga ei mõjuta nii oluliselt kogu Eesti elanikkonda ja nemad konkureerivad tunduvalt suuremal turul. Kui hinnad on liiga kõrged, veetakse kaupa näiteks Ventspilsi sadama kaudu. Seega peab Tallinna Sadam hoidma oma hinnad konkurentsivõimelised ja seda oskab küll otsustada kõige paremini juhtkond ise. Kui siis kasumit teenitakse, ei oleks mul midagi selle vastu, kui see ka riigikassasse jõuab,” tõi Madisson näiteks.
Üldjuhul ei poolda Madisson riigi tegelemist ettevõtlusega ja läbi selle oma poliitika ajamist, küll aga rahva kaasamist ja võimaluse andmist investeeringuteks börsil. „Teatavasti on Eestis väikeaktsionäride huvid niivõrd halvasti kaitstud, et tavaühingutesse investeerimist ei julge seetõttu kellelegi soovitada,” nentis ta.
Küsimus riigifirmade dividendide kohta on ajendatud Äripäeva eilsest juhtkirjast, mis ütles, et riigifirmadel tuleks keelata dividendide maksmine seni, kuni nad ei ole börsile läinud. Kuna reeglina on riigifirmad monopoolses seisus, tähendab nende dividendide laekumine riigieelarvesse sisuliselt kaudset maksustamist ehk lisakoormust maksumaksjale, kellel pole monopoolsete teenuste kasutamisest võimalik loobuda ega ka monopolide äriplaanides kaasa rääkida.



2)
Inflatsioon ongi olnud meie majanduskasv?
Einar Eiland, EMÜ majandusmagister
30. november 2011, 06:57
Kui panna graafikule kõrvuti inflatsiooni ja sisemajanduse kogutoodangu kõverad, selgub, et kümne viimase aasta jooksul pole tavakodanik mitte mingit majanduskasvu tunda saanudki.
Lähtudes Eesti Panga soovitatud statistikaameti andmetest, jõuame hämmastavale järeldusele: majanduskasv ületab inflatsiooni kümne aasta lõikes vaid 1,3 protsendiga. Võib öelda, et sisuliselt nullib inflatsioon majanduskasvu.
Kui arvestada majandustsükli pikkuseks kümme aastat, see on eelmisest langusest praeguse kriisini, siis on meie majanduskasv tavakodanikule osutunud nullilähedaseks, sest nii palju kui on tõusnud majandus, on kasvanud hinnadki. Tavatarbija pole saadud raha eest rohkem osta saanud. Headel aegadel kogutu on halbadel aegadel kohe kasutusse läinud.
Meie taasiseseisvumise perioodi viimased kümme aastat pole olnud mitte majanduskasv, vaid meeleheitlik Euroopa hindade tagaajamine. Kõige rängemalt on inflatsiooni läbi kannatanud tavatarbija ehk kõige nõrgem lüli ühiskonnas. Just tema on sunnitud tarbima kõige enam kallinevaid tooteid, näiteks toitu. Ta ei osta kinnisvara ega kulda, mida hiljem kallimalt müüa.
Naudi roosasid prille
Seega on valitsuspoliitika osaks kujunenud raha äravõtmine või äravõtmise organiseerimine nendelt, kellest jõud üle käib ja vastava informatiivse seisundi loomine. Selline käitumine on iseloomulik feodaalkorrale, mitte demokraatlikule riigile. Vastuolu ilmneb ka euroopalike tavadega, mille kohaselt riik peaks toimima rahva huvides, mitte looma tingimusi inimeste vaesumiseks. Viimati nimetatud protsessist räägime, sest lõhe Eesti ja Euroopa Liidu sissetulekute vahel suureneb.
Eesti kõrget inflatsiooni on probleemina käsitlenud ka rahvusvahelised reitinguagentuurid. Ilmselt oli ka nende mure seotud rahva vaesumisega. Ent selle jutu ees on siinse maakamara valitsejad oma kõrvad lihtsalt sulgenud. Seega on pimekurdi mängimisest saanud meie poliitika osa.
Rahvale valeandmete ja pooltõdede esitamine või olukorra tõlgendamine omakasupüüdlikult on kuritegelik nii valimistel valitsejate poolt hääletanute kui ka ühiskonna suhtes.
Kreeka laenude puhul oleme valeandmete esitamise julgelt hukka mõistnud. Kuid kahjuks on valelike pooltõdede esitamisest Eesti Panga ja statistikaameti andmetele tuginedes saanud kohaliku poliitika lahutamatu osa. Tegeliku seisundi varjamine meenutab olukorda arstipraksisest, kus patsiendile pakutakse kõhuvalu raviks roosade prillide kandmist ja lõbusate meelelahutuslike multifilmide vaatamist.
Mõne aja pärast aga selgub, et patsient on surnud või riigist lahkunud. Nii laheneb olukord ise ega vajagi riiklikku sekkumist.
http://www.ohtuleht.ee/454137
Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või ilmamuutus mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse keskpankade kasumi tarbeks lisaks rahatrykkimisele aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA jt. sisendhindade kergitamisega.
http://www.ap3.ee/…/27/nordea-selle-aasta-risk-on-kutusehind
Inflatsiooni vastu aitab:
1) Tasuta elekter :
2) Transport poolmuidu mida saab HHO aparaadi abil mis hoiab kokku kulutusi bensiinile ja diislile 90% !!! Neid saab kodus ise valmistada ja osta :

https://www.green-techno.net/
Sellel veebil oli selline tekst aga paraku too veeb on suletud juba mitu kuud :
 http://m.stins.biz/auto/
Auto on water
AUTO ON WATER
Hydrogen on the ICE is one of the most exciting topics of vehicle owners and not only. Our company has developed electrolyzers capable of replacing the main fuel (gasoline, diesel) by 70-90%. In some cases, it is 100%. Working samples were successfully tested for 2 years.
The results of the engine, units of the units, were in excellent condition, without damage.
Increase of the motor resource of ICE by 2 times, Increase of the engine power up to 35%, Absence of deposit on the piston system.
Machines on which tests were carried out
VAZ 2101
VAZ 2101
VAZ 2108
VAZ 2108
VAZ 2109
VAZ 2109
BMW e39
BMW e39
Volga GAZ-24
Volga GAZ-24
Gazelle
Gazelle
HUMMER H2
HUMMER H2
KamAz
KamAz
Skoda Octavia
Skoda Octavia
Tavria
Tavria
Security
SECURITY Our company has focused on the required capacity per second of a sufficient amount of gas from the water for the operation of ICE. The explosive gas does not accumulate and is not stored in cylinders. There are no volumes of gas accumulation. In the event of an accident or other damage and ignition, the explosion is excluded, since the system is filled with water and the exhausted gas immediately consumes the internal combustion engine. Nothing to explode.
Installation additional. generators
ADDITIONAL. GENERATOR
ADDITIONAL. GENERATOR
ADDITIONAL. GENERATOR
Propane-methane with hydrogen
Excellent proven system of afterburning methane and propane. The propane savings range from 40 to 70%.
In DVS, propane or methane is burned by only 63-64%, the remaining 33-34% is emitted into the exhaust manifold.
Hydrogen is mixed with propane-methane during combustion causing propane to burn to 90-99%
thereby increasing power and saving gas by at least 30-35%.
Good Started on the mixture in -25 -27. Smooth work.
Reduces the temperature of hydrogen burning.
Propane-methane slows the ignition of hydrogen and oxygen.
Hydrogen raises the octane number and raises the caloric content of propane or methane by 20-40%, depending on the amount of hydrogen.
CO2
The ecological exhaust also increases. CO2 emissions are reduced to a minimum, The smell of exhaust fumes. Our performance at the gas saving stand (PROPAN) and the reduction of CO2 emissions to 7-11%.
INDICES AT THE BOOTH
Propane is marked by Red.
CO2 is marked with white
CO marked in yellow.
OPTION 1. Savings of 50-70%.
OPTION 2. Savings of 70-90%.
OPTION 3. Savings of 90-100%.

Авто на воде
АВТО НА ВОДЕ
Водород на ДВС одна из самых волнующих тем владельцев автотранспорта и не только. Нашей компанией были разработаны электролизеры способные заменить основное топливо (бензин, дизель) на 70-90%. В некоторых случаях и на 100%. Рабочие образцы прошли успешно испытания в течении 2 лет.
Результаты работы ДВС, узлов агрегатов, были в отличном состоянии, без повреждений.
Повышение моторесурса ДВС в 2 раза, Увеличение мощности ДВС до 35%, Отсутствие нагара на поршневой системе.
Машины на которых проводились испытания
ВАЗ 2101
ВАЗ 2101
ВАЗ 2108
ВАЗ 2108
ВАЗ 2109
ВАЗ 2109
BMW e39
BMW e39
Волга ГАЗ-24
Волга ГАЗ-24
Газель
Газель
HUMMER H2
HUMMER H2
КамАз
КамАз
Skoda Octavia
Skoda Octavia
Таврия
Таврия
Безопасность
БЕЗОПАСНОСТЬ Наша компания сделала упор на нужную производительность в секунду достаточного количества газа из воды для работы ДВС. Гремучий газ не накапливается и не хранится в баллонах. Объемов скопления газа нет. При ДТП или иных повреждениях и воспламенении взрыв исключен, так как система заполнена водой и выработанный газ сразу потребляет ДВС авто. Взрываться нечему.
Установка доп. генераторов
ДОП. ГЕНЕРАТОР
ДОП. ГЕНЕРАТОР
ДОП. ГЕНЕРАТОР
Пропан-метан с водородом
Отлично зарекомендовала система дожига метана и пропана. Экономия Пропана составляет от 40 до 70%.
В ДВС пропан или метан сгорают всего на 63-64%, остальные 33-34% вылетает в выхлопной коллектор.
Водород смешивается с пропаном- метаном при сгорании заставляя пропан сгореть на 90-99%
Тем самым увеличивая мощность и экономя газ минимум на 30-35%.
Хорошо Заводится на смеси в -25 -27. Ровная работа.
Снижает температуру горения водорода.
Пропан-метан замедляет возгорание водорода и кислорода.
Водород поднимает октановое число и поднимает калорийность пропана или метана на 20-40% в зависимости от количества водорода.
СО2
Так же повышается экологический выхлоп. Выброс CO2 снижается до минимума, Пропадает запах выхлопных газов. Наши показатели на стенде экономии газа (ПРОПАН) и снижение выброса CO2 до 7-11%.
ПОКАЗАТЕЛИ НА СТЕНДЕ
Пропан отмечен Красным.
СО2 отмечен белым
СО отмечен желтым.
ВАРИАНТ №1. Экономия 50-70%.
ВАРИАНТ №2. Экономия 70-90%.
ВАРИАНТ №3. Экономия 90-100%.


3) Eesti oma raha kasutamine milleks on Seto Kroon ja Eesti Veksel.




4) Küttearveteks kulub kogu sissetulek!

Mida see siis tähendab?!!! Kui küttearveteks kulub kogu sissetulek siis terve oma elu sa kulutad küttearveteks...oma elu sa pühendad kütuse ärimeeste teenimseks...
Lisaks muud kulutused mis on legaalsed väljapressimised.millele ma ealeski ei kulutaks raha ega oma elu. Mina olen nõus raha välja käima näiteks auto liisingu eest sest autot on valmistanud insenerid ja disainerid jpt., nad on näinud vaeva ja selle eest ma olen nõus maksma aga asjade eest mida loodus on kinkinud meile tasuta,ma ei näe mõtet kulutada oma elu õhu müüjatele...

Õnneks päikese ja tuule energia,ning toidujäätmete ja inimväljaheidete abil me saame vältida küttekulusid,saame vältida teenimast õhu müüjaid.



5)Ära lase enda seljast koorida sadat nahka.

Aina räägitakse,et eestlase seljast kooritakse sada nahka.Pangem siis paberile kirja kuda need nahad võetakse ja milline on nende olemus. Kui need on kirjas siis saab neid vältida ja siis ehk jääb ESM-i poolt kooritav nahk viimaseks.Kuid võib ka nii juhtuda,et ESM hävineb kui eestlased lõpetavad endi seljas puukide toitmise. Need sada nahka mida kooritakse eestlase seljast on: 1.Elektri arved.2.Kütte arved.3.Transpordi kulud.4.Üüri kulud.5.Eluasemelaen s.o. Elu Asemel Laen.6.Prügi vedu.7.Kindlustus poliis.8.Kulutused turvalisusele.9.Riigi lõivud.10.Kulutused kaupadele mis juba tootja poolt on loodud hävinema teatud aja jooksul.11.Kulutused kilekotile.12.Kulutused mõnu ainetele.13.Kulutused reklaami sõltuvusele.14.Kulutused apteegi rohtudele s.o. ravimid tervetele inimestele.15. Kulutused leiutatud viirustele.16.Kulutused linnaõhust tekitatud tervise kahjustustele.17.Kulutused tervisele mis on põhjustatud ebainimliku elukeskkonna s.o. linna tõttu.18.Kulutused põhjustatud pagendamisest s.o. palgaküüditamisest.19.Kulutused mida on põhjustanud peasuuna meedia ajupesu.20.Kulutused mida on põhjustanud väärakas haridussüsteem mis koolitab lastest tarbijaid aga mitte mõtlevaid ja loovaid isiksusi.21.Kulutused mida põhjustab haridussüsteem mis õpetab 19. saj. tarkusi tänapäeva lastele ja kasutab samu meetodeid ja vahendeid.22.Kulutused lasteaiale-normaalne lapsepõlv peab mööduma metsas puude otsas turnides aga mitte loomaias s.o. lasteaias ehk siis inimlooma aias.23.Kulutused telekalaste ehk siis zombide-neonatside-neopioneeride "soovide"-st dikteerituna.24.Kulutused moe sõltuvusele.25.Kulutused organismi saastamisele s.o. kosmeetika toodetele.26.Kulutused kõrgetest kontsadest tekitatud frigiidsuse raviks.27.Kulutused pornole.28.Kulutused rohepesule.29.Kulutused "vaimu inimeste" õpetustele.30.Kulutused koolitustele a la peida pea liiva sisse.31.Kulutused koolitustele:Ole edukas teist inimest sööma.32.Kulutused fitnessile-looduse rüpes elav inimene ei pea ennast suruma lämbesse ruumi koos teistega looma moodi rauda tõstma.33.Kulutused Hollywoodi reklaamfilmidele mida nimetatakse action filmideks või horroriteks jne.34.Kulutused ajuloputus virtuaalmängudele.35.Kulutused zombistus asutusele s.o. kasiinole.36.Kulutused pederastiale.37.Kulutused pederastia propagandale.38.Kulutused sõjaväele.39.Kulutused reklaam lauludele s.o. hittidele.40.Kulutused tervise taastamisele mida on põhjustanud saastatud toit s.o. säilitusainetega surnud toit.41.Kulutused rämps toidule.42.Kulutused mida on põhjustanud alaarenenud sotsiaal meedias suhtlemine.43.Kulutused mida on põhjustanud väärakas majanduspoliitika.44.Kulutusedtehisühiskonnale.45.Kulutused väärakale seadusandlusele mis teenib kurjategijaid ja ahistab korralikke inimesi.46.Kulutused mis on põhjustatud väärakate elumallide levitamisest.47.Kulutused kunstlikule nappusele mida tekitab meie võlapõhine majandussüsteem. 48.jne. Edasi kirjutage ise... http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/04/me-vordsustame-iga-uue-idee-kommunismi.html

Miks tapeti Muammar Gaddafi?
* Nicolas Sarkozy laenas valimiskampaaniaks üle $50 miljoni, mida ei suutnud tagasi maksta 
* Riigis oli hea elujärg ja majanduslik õitseng

* * Igaühel oli õigus elamispinnale:
* * * Kinnisvaraäri ja vahendus oli keelatud
* * * Intressivaba laen korteri ostmiseks
* * * Noorpaar sai pere rajamiseks $64000 elamispinna soetamiseks
* * * Korterti üürimine tasuta
* * * Tasuta elekter
* Üliodav bensiin, 1 liiter maksis $0.14
* Tasuta haridus ja meditsiin
* Sünnitoetus vanematele $5000
* Lastetoetus $1000 aastas
* Minimaalne töötukindlustus $730
* Sulges riigis NATO baasid
* Medõe palk alates $1000
* Ühekordne äri alustmise toetus $20000
* Madalad maksud ja lõivud
* SKP elaniku kohta $14000
* Õppimine välismaal riigi toega
* Osa ravimeid tasuta
* Ravimite võltsimine karistatav surmanuhtlusega
* Kuiv seadus
* Riigi toetus auto soetamisele 50%, sõjaväelastel 65%
* Võimule saades lõi riigist välja rahvusvahelised suurkorporatsioonid
* Keskmine eluiga riigis kasvas tema võimu ajal 51.5 aastalt 74.5 aastale
* Muutis Liibüa sõltumatuks rahvusvahelistest pankadest ja tema eeskujul tahtsid seda teha veel 12 nö araabiamaad.

1)NSVL-s polnud kodutuid sest eluase oli tasuta.
2) Puudusid kodukulud sest toasoojus ja gaas toidu valmistamiseks oli tasuta.
3) Polnud puudust kannatavaid inimesi,toitu jagus piisavalt ja oli odav.
4) Polnud vaja maksta Eluaseme laenu terve elu sest pankasid ei eksisteerinud.
5)Spordisaalid ja huvialaringid olid tasuta.
6) Haridus oli tasuta ja palju etem kui Oxfordi oma.
7)Elu oli rahulik ja muretu sest kusagile polnud kiiret.
8) Inimesed olid oennelikud.
9) Inimesed puhkasid Musta mere aares,transport sinna oli poolmuidu. Ka Eestis oli palju kuurorte,tuntud oli P2rnu kuurort.
10) Traktoristide pidustused ja eriti veel pulmad olid rahvarohked.
Pikad lauad vaarusid roogade raskuse all. Kaasajal saab ainult unistada sellistest pidustustest ja vaadata vaid Hollywoodi filmidest kuidas Itaalia maffioosod panevad pidu pikkade laudade tags kus on sadu inimesi-nii kuis NSVL-s traktoristid panid pidu.
11) NSVL-s ehitati kosmoselaev SSI millisest USA suudab vaid unistada sest neil puuduvad teadmised ja raha sellise ehutamiseks.
12) NSVL-i juhtisid juudid kes tapsid maha 66 miljonit inimest.
Vaata otsingust Aleksandr Solnzenits6n 66 millions people killed by Jews Bolsheviks.

13) NSVL ei lagunenud aga reorganiseeriti EL-ks.
14)NSVL-s kurjategijad istusid vangis.
90-ndate alguses lasti kurjategijad vabadusesse ja nad erastasid
vabaduse.
Kurjategijad ahistavad inimkonda oma amoraalsusega,suruvad peale ped erastiat,pedofiiliat,koolikiusamist,ah istamist,narkootikume,
Hollywoodi,McDonald\'sit jms. mandumist.

15) NSVL-s kurjategijad istusid vangis aga praegu istuvad riigikogus.

T.H.Ilves kuulutas välja Taasiseseisvunud Eesti Vabariigi lõpu.
htt p://ww w.delfi. ee/news/paevauudised/arvamus/president -ilves-riigikogule-et-siin-enam-uhtki-k orruptiivset-seadust-vastu-ei-voetaks.d ?id=57623508
Selles artiklis
Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves tunnistas,et Eesti Vabariigi seadused on kehtetud ja Taasiseseisvunud Eesti Vabariik on kehtetu...
Ta ütles:\"

Ma tahaksin samuti, et edaspidi ei võetaks siin saalis vastu enam ühtki seadust, mille põhieesmärk on mõne konkreetse äri edendamine. Sellisel asjal on lihtne nimi — korruptsioon. Võime olla õigusega uhked, et Eesti ärikeskkond on vabam ja ausam kui paljudes teistes arenenud riikides. Aga oleksime naiivsed uskudes, et erihuvid ei otsiks “mõlemale poolele” kasulikke lahendusi meie erakondades, parlamendis ja valitsuses.\"


Andro Roosi Teeme ära, Eesti rahvas !


Rahvas peab rajama omale riigi. Riik peab rajama vundamendi ühiskonna Maslow püramiidile. Seejärel peab riik ehitama sellele vundamendile Maslow püramiidi I korruse, tagades kõigile ühiskonnaliikmetele nende materiaalsete ja füsioloogiliste põhivajaduste rahuldamise. Selleks peab riigil olema ja rahvaettevõtte printsiibil toimima oma energiatootmise, oma elamute rajamise (ja mitte mingisuguste riigiüürimajade ehitamiseks, vaid inimestele päriskodudeks), oma metsavarumise ja töötlemise, oma maavarade varumise ja töötlemise, oma toidu kasvatamise ja töötlemise trustid jne. Need trustid - rahvaettevõtted peavad tagama, et elanike põhivajadused on rahuldatud, et tekiks juurde ühiskondlikku kapitali, mille arvelt vähendada maksusid ja maksukoormust, mis oleksid etalonina eeskujuks kõigile teistele riigis tegutsevatele ettevõtetele ja mis aitaksid luua Eesti inimestele sellega eeltingimused ühiselt saavutada Maslow püramiidi II, III, IV jne astmete vajadusi ja eesmärke, millega Eesti võiks riigi ja rahvana olla eeskujuks tervele maailmale!

Teeme ära, Eesti rahvas!

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Andro Roosi Teeme ära, Eesti rahvas !
Rahvas peab rajama omale riigi. Riik peab rajama vundamendi ühiskonna Maslow püramiidile. Seejärel peab riik ehitama sellele vundamendile Maslow püramiidi I korruse, tagades kõigile ühiskonnaliikmetele nende materiaalsete ja füsioloogiliste põhivajaduste rahuldamise. Selleks peab riigil olema ja rahvaettevõtte printsiibil toimima oma energiatootmise, oma elamute rajamise (ja mitte mingisuguste riigiüürimajade ehitamiseks, vaid inimestele päriskodudeks), oma metsavarumise ja töötlemise, oma maavarade varumise ja töötlemise, oma toidu kasvatamise ja töötlemise trustid jne. Need trustid - rahvaettevõtted peavad tagama, et elanike põhivajadused on rahuldatud, et tekiks juurde ühiskondlikku kapitali, mille arvelt vähendada maksusid ja maksukoormust, mis oleksid etalonina eeskujuks kõigile teistele riigis tegutsevatele ettevõtetele ja mis aitaksid luua Eesti inimestele sellega eeltingimused ühiselt saavutada Maslow püramiidi II, III, IV jne astmete vajadusi ja eesmärke, millega Eesti võiks riigi ja rahvana olla eeskujuks tervele maailmale!

Teeme ära, Eesti rahvas!