Tuesday, February 26, 2019

Linnavurled söövad sitta ehk miks on oluline elada tervislikus elukeskonnas.


Tervise ala spetsid ignoreerivad fakti,et hea tervis algab sellest mida sisse hingame ja suhu topime ja peenenergiatest mis meid saadavad elukeskkonnas.
Linnas mediteerimine ja jooga,sport,tervislikud eluviisid ei korva neid kahjustusi mida tekitab linnaelu,heitegaasid,tolm,elektroonika lained jpms.
Riina Raudsikul on peaaegu ideaalne arusaam tervisest aga temagi ignoreerib fakte elukeskkonna olulisusest tervise tarbeks :
https://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/dr-riina-raudsik-tagasi-tervise-juurde-labi-vanarahva-tarkuste

Ka maaelule on lisandunud tervist kahjustavaid elemente pestitsiididega millised tekitavad mutatsioone. Linnainimesed saavad neid toidu kaudu,maainimesed hingavad sisse...
Lahenduseks on loodusekeskne mahe maaharimisega elukeskkond :
https://farm.bot/
 Kvaliteetne toit on meditsiin.
Muld on organism. Narrid mulda korra,narrib muld sind 9 korda...
Poest ei saa kvaliteetset toitu sest maaharijad kasutavad raskeid traktoreid mis tapavad mulla huumuse ja vihmaussid,ning mutid-rasked traktorid tapavad toidu kvaliteedi ja inimkonna tervise.
Jne. Ja siis nad pumpavad mulla sisse dopingut(pestitsiide jpms. keemiat) nad kohtlevad mulda nagu narkomaani...muld ei ole luukereline vrakk narkomaan mida hoida dopingute najal...
Raskete traktorite asemel tuleb kasutada kergeid roboteid a la : www.farmbot.io jpts. ja elektrilisi vintse mulla harimiseks.

https://www.youtube.com/watch?v=gIWJwYVAzCo

  1. Manipulatsioonide ohvri naise pilt :
    pardi huuled ja paistes rinnad,kingadest upakil taguots valmisoleku poosis,ilu peidetud kosmeetika kihi alla ,keha kaetud kassi kusest valmistatud aroomiga,itaalia nahast kartulakott,riiete asendajad s.o. ilma disaineriteta valmistatud kehakatted jne.
    Big Pharma levitab legaalseid ja illegaalseid narkootikume,unerohtusid mis on kangemad illegaalsetest,tekitavad enam s6ltuvust kui illegaalsed narkootikumid,tapavad rahvast vaktsiinidega ja sportlasi dopingutega...
  2. Selleks,et Big Pharma mädast lahti saada tuleb mädapaise avada. Eesti sportlased andsid oma panuse mädapaise avamisele. Eks need dopingu skandaalid ole rohkem reklaam. Varsti legaliseeritakse dopingud ja siis sportlaste nimetuste ja riigilippude asemel suusatavad dopingute firma nimetused. 
    Parimateks dopinguteks on :1)Võilille toores juurikas, lehed,õis, 2)põdra-hobuse vorst 3) Lüpsisoe maapiim porikärbsega.
  3. Sirje Gabrieli aparaadi abil saab ennetada haigusi ja mitte haigestuda.
    SIRJE GABRIELI DIAGNOSTIKA APARAADI ABIL KAOTAVAD ARSTID JA HAIGLAD OMA M6TTE.INIMESI EI TULE RAVIDA AGA TULEB HOIDA TERVENA. SIRJE GABRIELI APARAADI ABIL KEEGI EI PEA MINEMA ARSTI JUURDE SEST ELU SAAB ELATUD ILMA HAIGUSTETA.            
    Kui leida diagnostika aparaat ja seda kasutada siis selgub,et tervel Eesti rahval on peaaegu samad tervise probleemid...sest rahvas on surutud samadesse majanduslikesse probleemidesse...
    Kas keegi teab kustkohast leida samasugust aparaati milline oli Sirje Gabrielil ? Kustkohast leida tema tytart kellel peaks olema see aparaat alles ? Kogugem allkirju selle aparaadi kasutusele v6tmiseks.
    See pilt mille ta printis oma aparaadiga oli arusaadav ka igale rumalale inimesele,pildist selgus mida 
    peab tegema selleks,et ei haigestuks ja ei pea nuumama raviasutusi.Prinditud pildil oli inimese organismi kujutatud erinevate v2rviliste laikudena mis n2itasid millised kehaosad on terved,millised on haigestumas ja millised on haiged.
    Sirje Gabriel ise seletas patsientidele prinditud pildil olevat informatsiooni ja sellest piisas. Kui j2rgmisel korral oleks teinud pildi ilma

    Sirje Gabrieli abita siis saanuks igayks ise aru mida tuleb ette v6tta. See on fakt,et ta tytar oskab kasutada seda aparaati sest see on lihtne. Kollases peavoolu meedias ilmusid sellised artiklid :
  4. http://epl.delfi.ee/news/eesti/imearst-sirje-gabriel-suri-operatsioonilaual?id=50905385

2 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Manipulatsioonide ohvri naise pilt :
pardi huuled ja paistes rinnad,kingadest upakil taguots valmisoleku poosis,ilu peidetud kosmeetika kihi alla ,keha kaetud kassi ku.sest valmistatud aroomiga,itaalia nahast karulakott,riiete asendajad s.o. ilma disaineriteta valmistatud kehakatted jne.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Selleks,et mädast lahti saada tuleb mädapaise avada. Eesti sportlased andsid oma panuse mädapaise avamisele. Eks need dopingu skandaalid ole rohkem reklaam. Varsti legaliseeritakse dopingud ja siis sportlaste nimetuste ja riigilippude asemel suusatavad dopingute firma nimetused.
Parimateks dopinguteks on :1)Võilille toores juurikas, lehed,õis, 2)põdra-hobuse vorst 3) Lüpsisoe maapiim porikärbsega.