Tuesday, February 12, 2019

    Iisrael ja ISIS teevad koostööd? Tel Aviv pommitab Süüriat kuuendat korda viimase 18 kuu jooksul (21st Century Wire)
–          Iraagi parlamendi liige: USA lennukid viskavad relvasid ISIS-ele (Iraqi News)
–          ISIS kasutab USA toodetud relvasid Süüria vastu (Activist Post)
–          Militaareksperdid järeldavad, et Obama toetab Al Qaedat vähemalt alates 2011. aastast (World Net Daily)
–          USA sõjaväe jahmatav vandenõuteooria tuleb taas ilmsiks: ISIS-el pole liidrit (Zero Hedge)
–          Raport: Türgi peaminister (USA liitlane) jäi vahele relvade tarnega Al Qaedale ja ISIS-ele (Prison Planet)
–          Iraagi salaluure raport: USA lennukid varustavad ISIS-st relvade ja toidumoonaga (Fars News)
–          26 tõsiasja ISIS-e kohta, mida Obama ei taha, et sina teaksid (Global Research)
–          Analüütik: CIA ja Mossad treenivad ISIS-st, et kukutada Assad (PressTV)
–          Biden tunnistab: USA liitlased varustavad ISIS-st relvadega (World Socialist Web)
–          USA ei soovi peatada ISIS-st, vaid ekspluateerida neid muudel eesmärkidel (Global Research)
–          ISIS sõidab Texases toodetud USA eriväe modifikatsioonidega Toyota maasturitega (Infowars)
–          Max Igan: ISIS on Iisraeli loodud (The CrowHouse)
–          Iraagi armee tulistas alla kaks Briti lennukit, mis tarnisid ISIS-ele relvasid (Fars News)
–          Egiptuse president Abdel Fattah al-Sisi nimetab lääne sõda ISIS-e vastu blufiks (RT)
–          ISIS teenib iga päev 3 miljonit dollarit naftamüügiga (ABC News)

Vilepuhujast USA kindral Wesley Clark, kes rääkis välja, et Pentagon plaanis tänaseid sõdu juba üle 10 aasta tagasi, ütles CNN-ile antud intervjuus, et meie (USA) sõbrad ja liitlased aitasid rahastada ISIS-st, et hävitada Hezbollah.
Austraaliast pärit uurija Max Igan räägib Veritas Radiole antud intervjuus: “ISIS on lääne loodud ja sellel pole mitte mingit seost islamiga, mille eesmärk on keerata maailm moslemite vastu ja algatada III maailmasõda. Loomulikult sellega asi ei piirduks, peale moslemeid võetakse ette kristlased. ISIS ehk endise nimega Al Qaeda liikmed on need samad mässulised, keda kasutati Gaddafi kukutamisel Liibüas, siis viidi nad üle Süüriasse ja nüüd märatsevad nad Iraagis. USA ja Iisraeli huvideks on pikalt olnud nimetatud riigid teha maatasa, kuid selgelt on tajuda rahva vastuseisu. Sellepärast ongi täiesti sobivalt nüüd järsku ei kusagilt välja ilmunud ISIS või ISIL või Islamiriik, kes selle räpase töö USA ja Iisraeli heaks ära teeb. Öeldakse, et nad on islami äärmuslased, aga see pole tõsi, nad on lihtsalt äärmuslased, kes tapavad kõiki, kes ette jäävad. Nad ei esinda islamit, see on lihtsalt neile nimeks pandud. Nad tapavad islamiusulisi, moslemeid, juute, kristlasi – nad ei allu sellele, mis on kirjas koraanis.
Me peame vaatama, kelle huvisid teenib ISIS – kindlasti mitte moslemite ja islami huve. ISIS esindab täiesti selgelt lääne huve, sest terve läänemaailm on keeratud moslemite vastu. Me peame vaatama Iisraeli poole, sest ISIS on tõmmanud tähelepanu ära Iisraeli tapatöödest Gaza sektoris. Ja kummalisel kombel ründab ISIS kõiki, välja arvatud Iisraeli. Inimesed on justkui ära unustanud, et ISIS ei saaks mitte kunagi vastu maailma superjõududele nagu USA ja NATO, seega, seda rahva hirmutamist tehakse muudel põhjustel. Kui koalitsiooniväed tahaksid, siis nad pommitaksid kogu ISIS-e väed maatasa paari kuuga. ISIS-e eesmärk on tekitada Lähis-Idas võimalikult palju kaost, et siis saaks Lääs appi tulla. Tuletagem meelde, kui mitu korda on koalitsiooniväed käinud Lähis-Idas mingisuguste terroristide vastu võitlemas.
Huvitav küll, kustkohast neid terroriste kogu aeg juurde tuleb? USA ja Iisrael ise toodavad neid. Kes soovib näha lõppu moslemi maailmale? Iisrael. Kui te tahate sellest rohkem teada, siis uurige sellist asja nagu Greater Israel Project. Kuid ma arvan, et see plaan ei lähe neil läbi, sest inimesed üle maailma on hakanud üles ärkama, on hakatud taipama, et meie valitsused on kaaperdatud, kõikjal käib sõjapropaganda. Ja kuna võim on teadlik, et rahvas on ärkamas, siis on nad korralikult hirmul ja mõtlevad vägisi välja meetodeid, kuidas algatada III maailmasõda ja kuidas panna inimesed kõik üksteist vihkama. See on nende ainuke plaan.”
Fake-ISIS-war-2yk8bprc65bjsh211qv022
ISIS-ISRAEL-2yho3e3gjvuwi8icuvyn0q

No comments: