Tuesday, February 12, 2019

Copy paste Telegrammist

Kahekordselt Emmyga pärjatud USA uuriv ajakirjanik Ben Swann rääkis Jesse Ventura veebisaates “We The People“: “Meie rahastame ISIS-st ja sõdime ISIS-ega samaaegselt. Seega, maksumaksjad maksavad selle kõik kinni. Tänu internetile on inimesed sellest kõigest teada saanud, me elame väga huvitaval ajastul. Üle maailma on sündinud uus alternatiivmeedia, mis suretab välja korporatsioonide huve teenivad sõjapropagandat külvavad massimeedia kanalid. USA endine kaitseminister Leon Panetta ütles, et sõda ISIS-ega kestab 30 aastat. See kõik on täiesti loogikavastane, kuni sa saad aru, mis mängu siin tegelikult mängitakse – vägisi käib sõjamasina toitmine.
Peale 11. septembri terrorirünnakuid oli rahvast globaalselt meelestatud terroristide püüdmisele, aga peale rohkem kui kümneaastast sõdimist ja igasuguste valede väljatulemist ei ole rahvas enam huvitatud sõjatööstuse teenimisest. Sellepärast on vägisi vaja leida uus koll, keda kõik kartma peavad. Kui koalitsiooniväed ei oleks 2000-ndate alguses vallutanud Iraaki ja Afganistani, siis ei oleks ISIS mitte kunagi sündinud. ISIS-st kasutatakse ära ka Süüria valitsuse kukutamiseks, sest ameeriklased ei poolda Süüria pommitamist, kuid ISIS on selleks hea ettekääne. Ja kogu see info on täiesti avalik. Kui võrrelda mõnekümne aasta taguse ajaga, siis üritas valitsus oma patte ja sahkerdamisi varjata, aga täna enam mitte, sest peavoolumeedia ei esita neile küsimusi. Seda kõike väga lihtsal põhjusel, et meedia omanikud on tihtipeale samad, kes omavad ärihuvisid sõjatööstuses või muudes korporatsioonides. Ning inimesed, kes töötavad peavoolumeedias, kardavad jääda töötuks, kui nad liiga palju küsimusi esitavad.”
23. jaanuaril USA raadiosaatele “Coast To Coast AM” antud intervjuus ütles uurija ja kirjanik Douglas Hagmann, et ISIS-e taga on salaühingud, globalistid, illuminaadid, kes tegelikult kontrollivad maailmas toimuvat. Hagmann küsib, et kas Iraagis on Toyota keskused, kust ISIS endale kolonnide viisi uusi maastureid ostab. Kes varustab ISIS-st nende autodega? Kust saab ISIS endale tulirelvasid? ISIS on uudisteveergude esikaanel kõikjal üle maailma, kes on selle hiiglasliku turunduse taga? Miks ei suudeta ISIS-ele lõppu peale teha? Tänapäeva satelliittehnoloogiaga suudetakse jälgida igat piirkonda üle maailma ja nemad ei leia ISIS-st üles? Kust on saanud ISIS endale telestuudiod, et monteerida ja lavastada “hukkamiskaadreid”?. Miks ei ole ISIS-e pangakontosid arestitud ja neil lastakse vabalt tegutseda naftaturul? “Need valed, mis meile pähe määritakse, on mitu korda suuremad, kui inimesed tahavad uskuda. Nemad (globalistid) on seda kõike koordineerinud juba aastakümneid,” sõnas Hagmann.

Allikad: Lingid artikli sees
Lisalugemist/vaatamist: AMTVSCG NewsGlobal ResearchBen Swann

Toimetas Hando Tõnumaa

NB! Telegram tegutseb tänu lugejate abile. Kui sinu arvates on Telegramis ilmuv info vajalik ja oluline, võid soovi ja võimaluse korral meid toetada. Telegrami lugeja vabatahtliku toetuse tegemiseks vajaliku info leiad siit.

No comments: