Thursday, August 23, 2012

Selgita Riigikogu saadikule oma arvamust ESM-st.


Hea Eesti kodanik

30. augustil toimub teine hääletus ESM’ga ühinemiseks. Sinul ja minul on jäänud loetud päevad, mille jooksul me peame tegema valiku vabaduse ja võlaorjuse vahel. See otsus puudutab mehi ja naisi, noori ja vanu ning isegi meie järeltulevaid põlvkondi. Nii saatuslikku otsust ei ole meie ees varem olnud.

Kas sina hea Eesti kodanik tahad ise otsustada, milliseid rahalisi kohustusi võtad sa enda ja oma laste kanda? Või oled sa valmis loovutama selle õiguse rahvusvahelisele monstrumile ESM?

Selleks, et sa ei peaks kandma piinavat häbi kogu ülejäänud elu ning taluma järgmiste põlvkondade needusi, võta kätte ja saada kiri, e-mail, sms, Facebooki sõnum või mine ja vestle isiklikult sinu valimisringkonnast valitud Riigikogu saadikuga, ja selgita talle oma arvamust ESM-st. Meie vabadus on Riigikogu liikmete kätes!

Ära saada seda kirja kõigile Riigikogu liikmetele, sest siis ei võta seda keegi tõsiselt. Jäta selle kirja koopia enesele alles, et sa saad hiljem oma järeltulijatele näidata, et sina vähemalt tegid midagi Eesti vabaduse hoidmiseks.

Ja kui sa eelistad vaikimist, siis ära tule kunagi kurtma, et miks võetakse nii suur osa sinu töö tulemist ära, ilma et sa selle eest midagi saaks.

Paul Tammert ja Mati Väärtnõu

Õiged Riigikogu saadikud leiad aadressilt:
See Translation
Nimekiri
www.riigikogu.ee
Riigikogu | Lossi plats 1a, 15165 Tallinn | tel +372 631 6331 | faks +372 631 6334 | riigikogu at riigikogu dot ee webmaster

No comments: