Thursday, August 16, 2012

Sa pead ennast eestlaseks,aga seniks kuniks sa pole defineerinud eesti rahvust oled sa lammas.

Kui keegi õpib ära eesti keele ja kultuuri,kas ta siis on eestlane? Kui eestlane ei tea oma kultuurist mitte essugi,kas ta siis on eestlane? Mõelge teiegi kaasa kuis defineerida meie rahvust.
Mõelgem ja defineerigem eesti rahvus,mõelgem selle peale
milleks kulutada oma eluenergiat...Kui defineerida eesti rahvus siis peale seda on käki tegu lahendada mistahes majandus probleeme sest eestlaste arv on ligilähedane ühele korporatsioonile-Eesti juhtimine võrdub korporatsiooni juhtimisega...
Miks defineerida rahvust geograafilise asupaiga järgi?

Vaat,on selline lugu,et igal maalapil siin maakeral maa eraldab erinevaid peenenergiad ja see kujundab inimeste käitumismalle.
Inimene kes pole saastunud parfümeeriast ja kosmeetikast s.o. pole tehtud tuimaks kosmeetikast jms. keemiast,ja tubakast narkotsist s.o. tegemist on inimesega aga mitte zombiga kes teenib apteeki ja narkodiilereid jne. inimene kes on tundlik, see tunneb tammepuu kallistamisest õnne ja saab sellest väge.Tema puhul saab rääkida kultuurist ja rahvusest.Linna inimeste puhul rahvusest rääkida ei saa sest linnlased on rahvuseta apteegi ja äride zombid,zombid kes orjavad rahamaailma igal võimalusel...
Hiinlasi on palju tänu sellele,et Tao usk on maalähedane ja hoiab inimesi kooskõlas loodusega.
Inimsööjatele s.o. pankuritele ja neile kes püüavad inimmasse muuta tarbijaiks on vastukarva kui inimesed elavad loodusega kooskõlas...sest inimene kes elab loodusega kooskõlas on vähem manipuleeritav jne.Mina oma elus kogutud teadmiste ja läbielatu põhjal defineerisin eestlase sedasi:
Eestlane on inimene kes elab Eestimaal metsa serval omas tarekeses ja religiooniks on
taarausk-maausk, ta kallistab tammepuud,saab sellest väe ja moraali,ning mütoloogia.

No comments: