Thursday, August 23, 2012

Kaitseliidu laod...

1992 aasta sügisel Peterburi maffia võttis maha Kaitseliidu laod ja Eesti Vabariigi valitsusele esitas ultimaatumi....okupeeris Eestimaa...
 Peterburi maffia mõrvarid on Eesti Vabariigi riigivõimu omanikud.......1992 a. sügisel Mart Laar pensionäride raadios lausus järgmised sõnad:"Ma ei hakka välja kuulutama sõjaolukorda ja üldmobilisatsiooni.Nad tahtsid siin soetada kinnisvara ja õigusi venekeelsele elanikkonnale.Neil on firma SRV Group.Neist pättidest saame hiljem jagu.Neid hakkab esindama Keskerakond.Ma keelan meedial sel teemal igasuguse arutelu ja kajastamise."
Rahvas selle kohta teadis rääkida,et vene maffia asetas Mart Laari lauale nimekirja Eesti VIP-de perekondadest ja esitas ultimaatumi ähvardades mõrvata nimekirjas olnud isikud.Selleks ajaks oli juba võim vene maffia käes sest Kaitseliidu laod olid nad juba oma käpa alla saanud s.o. Eestlastel polnud laskemoona...ja kuna Eesti Riik oli sellega lõpetanud oma eksisteerimise siis majanduse alal targad teadsid rääkida,et hakkab Eestimaa maa maha müümine kuna Eesti riik ei hakka täitma oma rolli s.o. regionaal poliitikat ja tagama turvalisust.
Paikuse Politsei kooli õppejõud teadsid rääkida 1992 aasta sügise sündmuste kohta järgmist.Kuna kuritegevus Eestis oli kasvanud ülepeakaela ja kohalikud politseinikud ei saanud jagu kuritegevuse ohjamisega(pool aastat ei eksisteerinud Eesti Politseid),ning seetõttu kutsuti appi kolleegid Peterburist.Sellest ajast saati sai Eesti julgeoleku omanikuks Peterburi maffia s.o.Eesti siseministeeriumi ja turvafirmade omanikuks sai Peterburi maffia.
Hiljem neid sõnu kinnitas Olev Raju.Ta ütles,et Eesti Siseministeeriumil ja turvafirmadel on ainuisikuline omanik kes on võõrriigi esindaja.
Edgar Savisaar rajas Paikuse Politsei kooli.
Kurjategijate diktatuur Eestimaal:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2012/04/kurjategijate-diktatuur-ahju.html
Ja siis pole imestada,miks kujunes vestlus Kaitseliiduga selliseks:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/08/vestlus-kaitseliiduga.html

No comments: