Saturday, August 11, 2012

Iirimaal elavate eestlaste küünilisuse tõttu on pausi peal ilus projekt.




Ehitasin oma õllepurkidest päikesepaneeli ja tegelesin selle sauna seinale asetamisega.Kuna jooniseid pole kusagilt võtta siis asi venis pisut ja eestlased avaldasid sauna omanikule survet-neil hakkas plass,ning sauna omanik võttis selle paneeli maha...nad ei lasknud tööd lõpuni viia.
Kõik paneelid töötavad siis kui nad on ühendatud,kui on tekitatud kinnine süsteem.
Noh,sama kui keedu potil pole kaant peal siis pead kõvasti puid alla panema.Mul pott oli valmis aga asetasin kaant kohale.

Ma olen esimene kes Iirimaal võtab kasutusele õllepurkidest päikesepaneeli...ja mingite nõrgukeste pärast ei jää see pooleli...


Noored ehitasid õllepurkidest päikesepaneeli õhu kütmiseks: Lauri Leis, Madis Tisler, Margus Sammelsaar ja Ardi Teder
http://www.meiemaa.ee/index.php?content=artiklid&sub=1&artid=41525


The outside temperature was -3 °C and more than half m3/min of warmed air was streaming out from the heater. Its temperature was +62 °C. I was calculating from the measured data around 700 watts. If I put the +/- 5% of tolerance into the rounding error of the displays, even the 736 W result could have been calculated.

This is precisely 1 horsepower!!!


Naised oskavad toa õhku kütta päikese abil.Vaata seda klippi,rootslanna ehitab päikesepaneeli:


Using an Air Heating System is more efficient than traditional radiators as distribution of heat is more effective and the boiler running temperature can be reduced


40 C is possible on a clear winters day!

No comments: