Sunday, June 13, 2010

Pankurid on panganduse,kapitalismi ja monetarismi ohvrid sestap nad surevadki noorelt...

Sõjaga on sellised lood,et meie kodumaal on ju täna leinapäev ja seoses sellega lugegem kokku need noored mehed kes on surnud noores eas...
ja need kes ka noores eas viiekümneselt...
1.Robert Lepikson
2.Nüüd too pankur Andres Bergmann...
Mis järelduse teie teete sellest kui pankurid surevad noorelt?
1.Neil ei ole raha tervise korrashoiks.
2.Neid pannakse kasti.
3.Jumal karistab neid.
4.Monetarism ja kapitalism on perverssed nähtused.
5.Vene ja juutide maffia paneb neid kasti.
6.Neil ei ole raha tervislikeks eluviisideks.
7.Neil ei ole raha tervislikuks toitumiseks.

Igatahes mul on ütlemata kurb meel sellest,et isegi neil kelledel on raha sitaks surevad noorelt...

Ma teen Eesti Vabariigi võimudele ettepaneku muuta riigikorda seoses sellega,et Liebaralism hävitab meie rahvust...Ma tõesti ei tea milline see riigikord peaks olema,et meie rahvus säiliks...küllap see peab olema miskit sotsialismi ja kapitalismi vahepealset sest sotsialism teeb inimesed laisaks aga kapitalismis isegi liidrid ei ela pikaealiseks...

Pankurid on panganduse,kapitalismi ja monetarismi ohvrid sestap nad surevadki noorelt...

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

http://www.e24.ee/?id=275790&com=1&lk=3

14.06.2010 12:04
don Andrez : praegu on svenssonid tekitanud nii mõneski Eestis tegutsevas pangas samas suurusjärgus kvartalikahjumeid, aga millegipärast ei pane keegi neid kinni. sellest ma ei hakka üldse rääkimagi, et riiki juhtiv ametnike armaada on buumiaastatega p... keeranud kümneid miljardeid mõttetult kurat teab millele laristatud raha. lisaks riigile valitseb juba aastaid sarnane anarhia Tallinna linnas, aga kuna neil on maksude juurde keevitamine tunduvalt raskemaks tehtud kui valitsusel, siis on nende olukord muutunud ka selle laristamise käigus tunduvalt täbaramaks kui riigil.

millegipärast aga on nii, et kes toonases börsikrahhis kahju kandsid, on kriminaalid, kes tuleb kiskja kombel puuri panna, aga kes praegu mõnisada miljonit "ära kaotab", on igati õige mees, sest nüüd on ju meil majandus tsükliline, langus normaalne, kahjumid ette prognoositud, mullid ikka lõhkevad - mis teha, majanduslik paratamatus ju ja see, et mitte ükski kurat mitte millegi eest enam ei vastuta, on jumala normaalne ja ühiskonna normiks saanud! õigemini vastutavad, aga vastutavad ainult ettevõtjad ja tavainimesed, kellele pekstakse näkku aina uusi kümniseid, karistusi, trahve, regulatsioone, keelde, käske... aga kari tölle, kes praeguse majandusseisu tegelikult tekitanud on, ei vastuta mitte millegi ees ja laristavad selle arvelt karistamatult edasi, et rahvas on võlgades, vaene ja stressi suremas. see on reaalsus!

Puhka rahus, herr Bergmann. Sa olid üks väheseid soliidseid, intelligentseid ja väljastpoolt t..... pärinevaid ärimehi toonases Eestis. Kahjuks haarasid meie riigi totaalselt enda kätte endised kommunistinärakad ja parteifunktsionäärid ning otse loomulikult oli kõik teise, lääneliku taustaga inimesed vaja ära koristada. Õiglus paraku pääseb võidule alles 30-40 aasta pärast, mil kogu see endiste ja praeguste Moskva tallalakkujate bande teise ilma ära kolib.