Saturday, April 3, 2010

http://savikodu.ee/ Savikodu julgeb minna messile Eesti ehitab 2010

Savikodu julgeb minna messile Eesti ehitab 2010
Teisipäev, 30 Märts 2010 07:46
Savikodu võttis julguse kokku ning läheb messile Eesti ehitab 2010. Väike ärevus juba nädal enne üritust hinges:) näis kuidas meid vastu võetakse seal. Savikodul on kaasas ka väike nebraska stiilis põhuseina mudel. Tule seda uurima ja küsima kuidas põhumaja ehitamine ikkagi täpselt käib. Oleme boksis "Ökoehituse ühing" koos suurte ja tugevate ökoehituse edendajatega.

Ja siit tuleb meie messipakkumine:)


SAVIKODU MESSIPAKKUMINE ÖKOEHITUSE BOXI KÜLASTAJALE

150 krooni Savikodu suvisest 2 päevalise seminari hinnast alla.
Kuidas seda soodustust saada?

2010 aasta kevad- ja suvekuudel viime läbi 2 päevaseid põhumaja ehtamise praktilisi koolitusi iseehitajale ja teistele asjast huvitatutele. Sooduspakkumine on isikule, kes tuleb messipäeval Ökoehituse ühingu boxi ja otsib sealt üles Savikodu põhupakkidest moodulseina ning sellel oleva registreerimislehe ja jätab sellele oma kontaktandmed, et on huvitatud infost suviste kursuste toimumise aja kohta.

See ei kohusta Teid kursusel osalema, küll aga annab võimaluse saada 150 krooni soodustust, juhul kui Te seda suvel 2010 siiski kunagi soovite teha.

Kursuste toimumise ajad on mais, juunis, juulis ja augustis. Täpsed kohad ja ajad avaldame peagi oma kodulehel. Teil ei ole, siis muud kui valite välja sobiva kursuse toimumise aja ning registreerite end ja piisab kui teete seda märksõnaga messisoodustus.
Miks me seda teeme?

Messipileti hind on 70 krooni ning kui tulla näiteks kahekesi on see juba 140 kr. Pakume lihtsat võimalust Teile jätta see raha juba osaliseks sissemakseks oma suvisele kursusele.

Kohtimiseni messil:)





Viimati uuendatud (Kolmapäev, 31 Märts 2010 15:11)

No comments: