Thursday, April 22, 2010

Päikeseenergiast toituv aiakõlar

http://forte.delfi.ee/news/digi/paikeseenergiast-toituv-aiakolar.d?id=30568951

Päikeseenergiast toituv aiakõlar
www.FORTE.ee
21. aprill 2010 14:14


Disko SU 1 ise end käigus hoidev kõlar toob ruumilise heli kaitsvate koduseinte vahelt välja. Heimdalli tellimusel Itaalia firma DeepDesign loodud seade on ideaalne kevadel ja suvel väljas pidutsemiseks.

Olgu selleks kasvõi grilliõhtu koduaias, välisündmuse korraldaja peab alati muretsema meelelahutusvõimalustele mõeldes. Külalised tahavad tavaliselt taustaks mingeid muusikat, aga helisüsteemi või vähemalt kõlarite väljatoomine võib neid kahjustada (ilmatingimused), ja nende jaoks turvaline keskkond võib peo toimumiskohast samas liiga kaugele jääda. Rääkimata juhtmest, mille otsa purjakil või muidu hooletud inimesed võivad kakerdada.

Reklaam

Disko SU 1 lahendab kõik need probleemid. See ei nõua toidet ega juhtmete ühendamist, vaid neelab päikeseenergiat. Seda saab mitmete seadmete abil juhtida, näiteks taibutelefonid ja sülearvutid (väikese signaalisaatja vahendusel). Ja kuna see juba välipidude jaoks loodud, ei pea kindlasti kartma niiskuse ega muude sarnaste ilmastikutingimuste negatiivset mõju. Otsese vihma eest kaitseb ju kilekate vms. Ja kirsiks koogitükil on kolm LED-lampi, sest LED on boss!

Heimdall ei täpsusta veel hinda ega toote kättesaadavust.

No comments: