Thursday, April 29, 2010

Laenupakett maalekolijaile: jupikese maa ostu tarbeks, odava savi või põhumaja ehitamiseks,tütarettevõtte loomiseks,ning koolituseks.

http://www.elu24.ee/?id=256550
Evelin Ilvese sõnul ei taha tema pere enam poeleiba süüa
(152)
29.04.2010 13:52
Tõnu Lilleorg

Täna kohtus proua Evelin Ilves Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi lastega ja ütles, et ostab leiba poest vaid paar korda aastas.

«Mu perekond ei ole enam sellega [poeleivaga - toim] nõus,» ütles Evelin Ilves, vastates ühe õpilase küsimusele, kas ta valmistab ise leiba või ostab poest.

Selleks, et eristada poetoidu ja kodutoidu maitset, pakkus Evelin Ilves õpilastele välja hoiduda nädal aega suhkrust ja maitsta siis tähelepanelikult poetoitu. «Siis saate aru, kui palju pannakse nendesse [valmistoitudesse - toim] sisse soola ja suhkrut, et meis sõltuvust tekitada.» Kodus valmistatud toit on teistsugune, ütles Evelin Ilves. Selle asemel, et teleka ees lebada ja mitmeid tunde arvutis istuda, võiks parem süüa teha ja raamatuid lugeda, lisas ta.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=30753501
Evelin Ilves soovitab eestlastel korilasteks hakata

Evelin Ilves ütles, et tavalises toidupoes enam söögikõlblikku toitu ei müüdagi. Et toit on see, mis kasvab põllul ja metsas ning et poekraam on puhas keemia.

Lisaks Ilvese proua öeldule Eesti Vabariigi riigivõimud toetavad põllumajanduslikku ühistegevust rahaliselt:
http://www.maaleht.ee/news/maamajandus/maamajandusuudised/article.php?id=30719551
http://www.omasaar.ee/index.php?content=artiklid⊂=41&artid=19054&sec=1

Kas võib arvata,et Eesti riigivõimud on alustanud väljakuulutamata kampaaniat "Eestlased maale elama" vää?

Kui nii siis minu palve on selline:
Kas Eesti riigivõimud saaksid välja sebida maale kolijaile laenupaketi millega noored saaksid muretseda jupikese maad ja sinna ehitada odava savi või põhumaja,ning veel raha meierei või autoehituse töökoja(noh,Eestis hakkab jõudsalt arenema elektriautotööstus)rajamiseks ja selle kõige tarbeks veel koolituse raha? Pangad võiksid oma laenupoliitikat muuta ja tulla vastu tütarettevõtete loomiseks maapiirkondades ja emaettevõtetele anda intressideta laenu tütarettevõtete loomiseks maapiirkondadesse.Ma pean silmas seda,et kinnisvara mullile võiks olla jäädavalt lõpp,et enam keegi ei peaks elama sellepärast,et kogu oma elu maksta kodulaenu...
Selle asemel,et kodu tarbeks maksta laenu kolmkümmend aastat,võiksid inimesed maksta väikeettevõtte laenu...No kurivaim,kõikidest ei saa suurettevõtjaid ja see kodulaen kurnab inimesed ära...peale kodulaenu võtta veel laen ettevõtte loomiseks läheb liiale...
Nii vast saavad hundid söönuks ja lambad jäävad terveks s.o. lambad saavad asuda maale elama...ja pagendatud inimesed saavad naaseda koduküladesse...
Emaettevõteteile võiksid pangad anda intressideta laenu selleks,et nood rajaksid tütarettevõtteid maapiirkondadesse ja just sellistele millistele kuulub tulevik.Kogu maailma majanduse trend on elektriautodel ja elektrituulikutel.
Emaettevõtted milledele Eesti riigivõimud ja pangad peaksid panustama s.o. andma intressideta laenu,et nood saaksid rajada tütarettevõtteid üle kogu Eestimaa:
http://ee2020.wordpress.com/category/eesti-asjad/
http://www.tigerprises.com/2010/04/eesti-kuumim-uus-elektrisoiduk-exo-bike-video/
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/04/eesti-kuumim-uus-elektrisoiduk-exo-bike.html

Kui kõik eestlased elaksid maal siis riik säästaks ravikuludelt,kuludelt turvalisusele,kulutused lasteaedadele...
Eestlased peavad elama maal...see on meie iseseisvuse ja rahvuse arengu baas...

1 comment:

arno said...

Helesinine lootus maal kus isegi turistidele müüdavad MUHU SUSSID ja pesupulgad ostetakse(või lastakse valmistada) HIINAS, selle asemel, et neid tellida oma maa ettevõtetelt. Uuest aastast PEAVAD igal eestimaa inimesel olema HELKURVEST aga selle asemel, et nende tootmist organiseerida KOHAPEAL, ostetakse need sisse VÕÕRSILT... Meie "RIIK" püüab osta kõik vajamineva väljast sisse, selle asemel kui soodustada nende tootmist kohapeal, andes niimoiodi tööd meie inimestele ja RAHA jääks maale, mitte ei voolaks võõrsile. Kui eelmise Eesti Wabariigi kahekümne eluaasta jooksul organiseeriti Eestis suutlikkus toota peaaegu kõike kohapeal, siis praegused valitsejad on lammutanud ja mööda maailma laialiparseldanud sellegi tootmise mis meile nõukaajast oli jäänud.