Saturday, April 21, 2012

Maha vene maffia okupatsioon!

Eestimaa on okupeeritud vene maffia poolt.
Praeguseks ajaks on palju kirjutatud ja räägitud nõukogude ajal toime pandud massilistest mõrvadest.
Mõrvati miljoneid inimesi ja tavainimesed seda teadsid ning laiutasid käsi: "Mis meie teha saame..."
Pange tähele,et alati tuuakse süüdlaseks riigikorda aga nende inimeste süü, kes panid korda need mõrvad, jääb  tahaplaanile.Mõrvarite kohta väidetakse,et nemad panid mõrvad toime sest oli selline aeg...
Meedia vaikis...
Vaat kus värdjalikult vabandatakse välja mõrvareid.Mõrvareid soositi siis ja soositakse ka nüüd.
Sel ajal neile keegi ei hakanud vastu ja ei hakka ka nüüd.

 Taasiseseisvunud Eesti Vabariigis käib asi samamoodi edasi kuis see oli nõukogude aeg.
90-ndate alguses iga päev mõrvati 16-17 inimest...
Tänapäeval mõrvarid jätkavad oma veretööd ja keegi neile vastu ei hakka.Neid mõrvareid nimetatakse hellitlevalt kantpeadeks ja maffia meesteks jms.
Peterburi maffia mõrvarid on Eesti Vabariigi riigivõimu omanikud.......1992 a. sügisel Mart Laar pensionäride raadios lausus järgmised sõnad:"Ma ei hakka välja kuulutama sõjaolukorda ja üldmobilisatsiooni.Nad tahtsid siin soetada kinnisvara ja õigusi venekeelsele elanikkonnale.Neil on firma SRV Group.Neist pättidest saame hiljem jagu.Neid hakkab esindama Keskerakond.Ma keelan meedial sel teemal igasuguse arutelu ja kajastamise."
Rahvas selle kohta teadis rääkida,et vene maffia asetas Mart Laari lauale nimekirja Eesti VIP-de perekondadest ja esitas ultimaatumi(nad pakkusid Eesti riigile katust) ähvardades mõrvata nimekirjas olnud isikud.Selleks ajaks oli juba võim vene maffia käes sest Kaitseliidu laod olid nad juba oma käpa alla saanud s.o. Eestlastel polnud laskemoona...Nad said Eesti siseministeeriumi omanikuks...ja kuna Eesti Riik oli sellega lõpetanud oma eksisteerimise siis majanduse alal targad teadsid rääkida,et hakkab Eestimaa maa maha müümine kuna Eesti riik ei hakka täitma oma rolli s.o. regionaal poliitikat ja tagama turvalisust.
Paikuse Politsei kooli õppejõud teadsid rääkida 1992 aasta sügise sündmuste kohta järgmist.Kuna kuritegevus Eestis oli kasvanud ülepeakaela ja kohalikud politseinikud ei saanud jagu kuritegevuse ohjamisega(pool aastat ei eksisteerinud Eesti Politseid),ning seetõttu kutsuti appi kolleegid Peterburist.Sellest ajast saati sai Eesti julgeoleku omanikuks Peterburi maffia s.o.Eesti siseministeeriumi ja turvafirmade omanikuks sai Peterburi maffia. 
Hiljem neid sõnu kinnitas Olev Raju.Ta ütles,et Eesti Siseministeeriumil ja turvafirmadel on ainuisikuline omanik kes on võõrriigi esindaja.
Edgar Savisaar rajas Paikuse Politsei kooli.


http://www.epl.ee/artikkel/82112

Reedel tuli avalikuks, et Ameerika Ühendriikide Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) andmetel on Isamaaliitu kuuluva Mõisa hea sõber Meelis Lao Peterburi organiseeritud kuritegevuse esindaja Eestis.

Jüri Toomepuu: „Nii põhjalikult kui Mart Laar ei ole rahvast petnud ükski järgnev valitsus”

http://vorumaateataja.ee/index.php?option=com_content&view=article
&id=98:jueri-toomepuu-nii-pohjalikult-kui-mart-laar-ei-ole-rahvast
-petnud-uekski-jaergnev-valitsus
http://vorumaateataja.ee/index.php?option=com_content&view=article &id=98:jueri-toomepuu-nii-pohjalikult-kui-mart-laar-ei-ole-rahvast -petnud-uekski-jaergnev-valitsusJüri Toomepuu: „Nii põhjalikult kui Mart Laar ei ole rahvast
petnud ükski järgnev valitsus”

Mart Laari ja Peterburi maffia seostest on juttu:
http://www.nommevalitsus.org/?p=7585

Korruptiivne Iisraeli relvatehing


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/07/korruptiivne-iisraeli-relvatehing.html

Endisi “kagebiite” hakati “organisse” tööle värbama Mart Laari isamaaliseks kutsutud valitsuse ajal, mil siseministri koht kuulus ERSP-le (Parek, Arike). Sel ajal tehti endiste KGB-laste töötamisest kaitsepolitseis riiklik saladus, millest üldsus ei tohtinud midagi teada.
http://rahajumal.wordpress.com/2007/08/05/vajalik-lugemine-jouministri-tausta-kohta/

Endisi “kagebiite” hakati “organisse” tööle värbama Mart Laari isamaaliseks kutsutud valitsuse ajal


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/05/endisi-kagebiite-hakati-organisse-toole.html




........Peterburi maffia mõrvarid on Eesti Vabariigi riigivõimu omanikud ja see tähendab seda,et kui järjekordselt keegi mõrvatakse siis politsei komissar ütleb,et kas uurida seda mõrva ja leida üles kuriteo sooritanud isikud või mitte.Kui mõrva on sooritanud riigi omanikud siis muidugi ei algatata isegi kriminaal asja.Mõningaid näiteid selle kohta.
Kusagil 1992-1994 aastal Märjamaa kandis toimus saksa sõjaväe mundreis paraad.Rahvas lihtsalt oma lõbu pärast organiseeris sellise etenduse.Mõne aja pärast paraadi organisaatori uksele koputati ja ta löödi haamriga surnuks.Kriminaal asja ei algatatud...Märjamaal elas tubli inimene,enam nime ei mäleta aga ta sõitis juba 1991 aastal dziibiga,jalas kauboi saapad,nina all tugevad ja paksud vuntsid,suurt kasvu mees.Ta mingi kavaluse läbi sai pensioni kahe inimese arvelt.Muidu oli ta igati hea mees,korraldas spordivõistlusi ja muid pidusid Märjamaal,oli igati aktiivne mees.Korraldas saksa ohvitseride mundris sõjaväe paraadi Märjamaa alevis.Rahvas seisis tänavail ja aplodeeris, visati lilli ja igati mõnus etendus olevat olnud,pidu auulis. Sellele tublile mehele tuldi koju,koputati uksele,ta avas ukse ja siis virutati haamriga pähe.Kriminaalasja ei algatatud.Arvatavasti tiblad tapsid maha selle paraadi pärast.Olen seda lugu kuulnud mitmetelt erinevatelt inimestelt.

Eestlased tõid maale Statoili,nägid palju vaeva,tegid ära kõik organiseerimis töö ja muu,ning siis vene kantpead panid nad kasti ja võtsid firma üle,lehes ilmus väike teade:"Toimus omanike vahetus"...
kriminaalasja ei algatatud...



Tiit Veeber küttis Tartu linna kohaliku turbaga mis on üheksa korda odavam vene gaasist.Selle eest KAPO arreteeris ta ja andis kohtu alla.Tiit Veeber pöördus rahvusvahelise kohtu poole ja võitis,ta käis kaks korda Eesti riigi vastu kohut pidamas ja võitis!


Timur Bajev,mõrvati AK-74 automaatvalangust Peterburi maanteel 1992 aasta sügisel.Tema kõrval autos istus firma Americar teine müügiagent kelledega nood sõitsid venemaa suunas sõidukit müütama.Mõlemid mõrvati,autos olnud raha ei puudutatud,mingi 10 tonni taala olevat olnud.Timurist Õhtulehes surmakuulutus.Timur õppis eraülikoolis LEX,tallinnas Ujula tänaval,tema klassikaaslased olid see odaviskaja Tarmo Sild tal seal Võru või Otepää kandis spordikompleks ja Kairi Viik kes peab (pidas) pirita purjesprdikeskuses juuksuri salongi.Firma Americar tahtis tuua maale ameerika sõidukeid.Firma pühiti maapealt.
http://www.reporter.ee/2010/03/31/eesti-sokeerivamaid-kolmikmorvu-ahned-mafioosod-loikasid-kolmel-autoarikal-kori-labi/
Toomas, TEMT-i koolist. (31.03.2010 18:18 ) Teata sobimatust kommentaarist
Kaastunne Timur Bajevi omastele. Ta oli tehnikumis õpingute ajal hea kursusekaaslane meile.


Ameerika autosid ei saanud registreerida vähemalt 1997 aastani kui mitte enam.Ameerika autode registreerimise eest küsiti altkäemaksu 1000 USD.


Vene maffia mõrvas Terminaatori kitarristi,mõrvati Tallinna tänaval AK-74 automaatvalangust. 

Toivo Tamm,läks kaasa amoraalse kultuuriga ja kakkas röövliks,käis rootsis pankku röövimas,pani toime järjest 5-6 panga röövi.Tiblad(madrused),tallinna poksijad tapsid ta maha bensiinijaams.Ta olevat tapnud maha ühe tibla.
Toivo Tamm oli suur nagu härg.


Männikult leiti laip,politseikomissaril polnud spetsialisti saata tegema laiba ülevaatust,saadeti äsja koolist tulnud konstaabel kellel polnud asjast aimugi.Isikut ei tehtud kindlaks,ei tuvastatud laiba isikut.

Eesti riigivõimud panid toime massimõrva!! Parvlaevale M/S Estonia Eesti Politseinikud toimetasid kaks konteinerit plutooniumiga.Sellele aktile on palju tunnistajaid sest nad pidid selle tarbeks sulgema liikluse sadamasse viivatel teedel.
Kuna laev oli Eesti omand ja meeskond Eesti oma,ning sõitis Eesti lipu all siis laeva huku uurimine ja süüdlaste karistamine,ning kahju korvamine on Eesti riigi siseasi.Kuid seda kõike ei toimunud ja see on veelkord tõestuseks,et Eesti riigivõimud mis uputasid parvlaeva M/S Estonia ei hakka ennast karistama.
Relvade veost sellel laeval on tunnistanud ka Rootsi riigivõimud.www.elaestonia.org

Asso Kommer kuulutati Eesti riigis poliitiliseks kurjategijaks peale seda kui ta oli teinud Eesti riigivõimudele ettepaneku ohjata kuritegevus kasutades selleks sõjalist jõudu.Vene maffia peksis maas lamavat
Asso Kommerit ja seda vaatas pealt Koit Pikaro. Asso Kommerile enne kohtut anti sisse keemiat ja kohtus ta oli vagusi kui lambake,teda oli hale vaadata,ning tekitas hirmu mis jõledusi maffia oli temaga teinud.


Eesti riik organiseerib kuritegevust sedasi,et paneb politsei patrullautod ühele tänava nurgale seisma kolmeks tunniks ja teisele tänava nurgale saadab korteri vargad tühjendama kortereid.Kolme tunni pärast vahetatakse politsei patrullide ja korteri varaste asupaiku.

Eesti riik ise iga päev varastab kaks kuni kolm sõidukit ja siis müüb poole hinnaga tagasi omanikule.Varga numbri annab teile politseinik.
Seadus ka kohendati selle tarbeks ja nimetati sõidukite Ärandamiseks.Selle abil on Eesti Riigil lihtsam varastada sõidukeid.Selle paragrahvi abil käib sõidukite varastamine sedasi.Esmalt taskuvaras varastab sõiduki võtmed,sõidetakse varastatud sõidukiga minema ja kui juhtub sedasi,et tee peal keegi aus politseinik peatab sõiduki ja avastab,et tegemist on vargusega siis kohtus on varastel jutt valmis.Nad peavad ütlema vaid,et sõiduki juht oli purjus ja võtmed olid sõiduki ees,seda tunnistab kaks tunnistajat,ning neil oli hädasti vaja kasutada sõidukit,ning nad ealeski ei kavatsenud sõidukit varastada ja tahtsid kiiremas korras sõiduki tagastada.Kohus määrab rahatrahvi ja selle maksab kinni maksumaksja aga mitte riigi maffia esindaja kes on sõidukite varas.
90-ndate alguses Eesti Riik need sõidukid mis ta varastas viis Rummu vanglasse ja seal vahetas sõidukite numbrid või värvis üle,ning järgmisel päeval ARK hoovi peal võis näha neid sõidukeid uute omanike valduses.
Eesti Riik 90-ndate alguses vallandas terve grupi ausaid politseinikke kes käisid Venemaal arreteerimas sõidukite vargaid ja tõid tagasi koos varastatud sõidukitega.Sellest ajast saati pole Venemaalt tagasi toodud ühtegi sõidukit,rääkimata varaste arreteerimisest.Pole tarvidust olnudki sest kaup müüakse maha kohapeal s.o. ARK-s.

Taskuvargused on Eesti Riik sedasi organiseerinud,et esmalt nad muutsid seadusi selliseks,et poleks võimalik taskuvarast kinni püüda.Nõuka ajal oli taskuvarga püüdmiseks vaja ühte tunnistajat s.o. sel hetkel kui varga käsi läheb kannatanu taskusse peab politseinik selle käe haarama ja tunnistaja peab seda nägema,ning kohtus tunnistama.Nõuka ajal tunnistajaks võis olla miilitsa töötaja aga Eesti Vabariigis peab olema eraisik...
see on võimatu sest ükski eraisik ei märka ealeski seda momenti mil taskuvarga käsi käib kannatanu taskus sest jätise käsi on seal vaid üks sekund...Eesti Politsei organisatsioon tegeleb näitlikusega vene k. pokazuhaga ja korraldab "taskuvaraste reide".Nad rivistavad sõidukid ja siis panevad signaalid huilgama ja lähevad "püüdma" taskuvargaid...Siis Viru tänavale iga nurga peale asetavad konstaablid ja need peavad kinni võtma eluheidikuid keda siis näidatakse telekast ja nimetatakse taskuvarasteks...
Kõik Tallinna Politseinikud ja turvamehed teavad Viru tänava taskuvargaid nägude pidi ja neid taskuvargaid ealeski ei arreteerita...Kui Pealtnägija saate tegijad võtsid üles minu kirjutatud taskuvaraste loo ja külastasid Viru tänava taskuvargaid siis Eesti Riik näitlikkuse tarbeks andis kohtu alla mõningad taskuvargad ja sama targalt anti neile tingimisi...
Aastaid tagasi üks politseinik tööst vabal ajal märkas,et taskuvaras läheb trammi peale ja see varas nägi toda politseinikku,ning muidugi nad teadsid kes on kes.Taskuvaras juba järgmisel momendil lükkas käe ohvri taskusse ja politseinik püüdis selle kinni ja õnneks trammis olijad olid nõus seda tunnistama.Kohtus too politseinik pidi üle elama rida alandusi,kohtunik ja prokurör naersid politseiniku üle...Nõukogude ajal taskuvargale oleks automaatselt antud 6-7 aastat reaalset vabaduse kaotust...aga see irvitav Eesti Vabariigi prokurör nõudis vaid poolteist aastat tingimisi...Kohus määras aasta tingimisi...Taskuvargale tingimisi,see tähendab politseinike totaalset mõnitamist ja alandamist.

Sellest kuidas Eesti Riigikogu võtab vastu seadusi mis soosivad kuritegevust s.o. kuidas Eesti Riigikogu organiseerib kuritegevust räägib ilmekalt lugu:

President Ilves riigikogule: et siin enam ühtki korruptiivset seadust vastu ei võetaks! 
Ma tahaksin samuti, et edaspidi ei võetaks siin saalis vastu enam ühtki seadust, mille põhieesmärk on mõne konkreetse äri edendamine. Sellisel asjal on lihtne nimi — korruptsioon. 
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/president-ilves-riigikogule-et-siin-enam-uhtki-korruptiivset-seadust-vastu-ei-voetaks.d?id=57623508

Sõõrumaa: rahastame erakondi läbi ettevõtte 


http://www.ap3.ee/?PublicationId=d1472d5b-ced5-4cf7-935a-2dfbbaa2ed14

Saates: 
Äripäev Eetris 2011-02-01
Täna räägime Egiptuses puhkenud rahutuste mõjust eestlaste rahakotile. Oliver Kruuda suuromanduses oleva Luterma probleemidest, lähiaastatel riiki kummitavast pensioniraha puudusest ning Eesti Energia ja Veolia vahelisest vägikaikaveost prügiturul.

(Aivar Hundimägi)
räägitakse,et Urmas Sõõrumaa andis riigikogule kümnist.See tähendab juriidilises keeles,et Urmas Sõõrumaa andis pistist või altkäemaksu.Kuna riigikogulased võtsid altkäemaksu siis nad sooritasid kuriteo.KAPO ja Eesti Politsei pole riigikogulasi vastutusele võtnud siis nende tegematajätmine tähendab kuritegu.Kuriteo sooritanud riigiametnikud on õigustühised ehk kehtetud. 


AIVAR HUNDIMÄGI: Garanteeritud rahajõgi

http://uudised.err.ee/index.php?06210722
(Äripäev)
27.07.2010 16:25
Aivar Hundimägi, ÄP uuriva toimetuse juht

Need poliitikud, kes hääletasid 2007. aasta 14. veebruaris Urmas Sõõrumaaga seotud Väo soojuselektrijaama poolt seadusesse esitatud dotatsioonide suuruse poolt, toetasid eeskätt Sõõrumaad ja tema ärihuvisid, aga mitte rohelist maailmavaadet. Kehv mälu või jutt rohelise energia toetamise soovist on praegu kaitsekilbiks, millega poliitikud üritavad oma müüdavust varjata.

Sõõrumaa tööriistakasti kuulusid veebruaris 2007 toonased Res Publica liikmed Mihhail Lotman, Avo Üprus, Tiit Niilo, Urmas Reinsalu, Ants Pauls, Sven Sester, Elle Kull, Andres Jalak, Aivar Õun, Indrek Raudne, Reet Roos, Olav Aarna, Ene Ergma, Siiri Sisask, Urmo Kööbi. Isamaaliidu liikmed Andres Herkel, Tõnis Lukas, Peeter Tulviste, Mart Laar.Sotsiaaldemokraadid Eiki Nestor, Ivari Padar, Kadi Pärnits, Mart Meri. Toonased Rahvaliidu liikmed Mart Opmann, Jüri Saar, Tiit Tammsaar, Margus Leivo. Ja Keskerakonna liikmed Evelyn Sepp, Helle Kalda, Jüri Šehovtsov, Küllo Arjakas, Eldar Efendijev, Tiit Kuusmik, Arnold Kimber, Kaarel Pürg, Nelli Privalova, Vladimir Velman. Lisaks Jaanus Marrandi ja Liina Tõnisson.

sõõrumaa kinkis parteidele 5,5 milj. krooni ning sai parteidelt nii sootsad taastuvenergia tariifid, et teenis ise 500 milj. eurot.
zx
14.01.2012 07:31
Kõige tuntum korruptsioon oli, kui sõõrumaa kinkis parteidele 5,5 milj. krooni ning sai parteidelt nii sootsad taastuvenergia tariifid, et teenis ise 500 milj. eurot. Sellist asja ei peetagi Eestis korruptsiooniks. Need ülisoodsad taastuvenergia hinnad kehtivad edasi, kedaGI SEE EI HÄIRI. kUI kESKERAKOND SAI 500 EOROT TOETUST, OTSITI LÄBI KÕIK ERAKONNA ARVUTID. 5.5 MILJONI JUURES EI TUNNE ASJA VASTU KEEGI HUVI.
Ja kui keegi julged seda Eesti ettevõtluse saavutust meenutada, õeldakse. Mis sa virised, ehita ka tuuleveski, sind võetakse ka sind riigivaraste kampa. Nii et- varastame Eesti paljaks Asipi juhtimisel.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/katrin-buchanan-eesti-riik-kuulub-pattidele-ja-varastele.d?id=63772952&com=1

IMF saab uuskoloniseeritud riikides peremeheks vaid riigireeturparteide ülesostetavuse kaudu ja teiseks see, et peremees peab ju omi agente orjastatud riikides kaitsma, nende luulelegende kinnitama, vajadusel nende kuuerevääregi puhastama.
Riiklik vale nr.1
http://www.iseseisvuspartei.ee/test/index.php/artikleid-liikmetelt-avatud/items/vello-leito-riiklik-vale-nr-1-taeiendatud-09062010.html



Narko kuritegevuse on Eesti riik organiseerinud sedasi,et selle tarbeks on saadetud Afganistani Eesti sõdurpoisid,et nad tagaksid trafficut.Eesti Politseinikud telekas teevad reklaami narkotsile ja nimetavad millise hinnaga on kaup turul.
See on ju teada,et Tallinnas narkokaup toimetatakse kliendile kätte 15-20 minuti jooksul vaatamata tema asukohale.Sellise teenuse olemasolu eeldab suurt laoruumi kus on pidevalt piisavalt kaupa.
Kui soovitaks likvideerida narko kuritegevus siis piisaks mõne narkodiileri arreteerimisest ja siis saaks teada kus asuvad laod ja kes on narkobarunid aga siiani pole narkodiilereid veel arreteeritud.
Mu tuttav arreteeris narkodiileri kelle seljakotis oli üle pooleteise kilogrammi narkootikume...ja juba nädala pärast ta müüs sama koha peale edasi oma kaupa.
Ka Iirimaal keegi ei arreteeri narkodiilereid ja politsei ei ealeski esita selliseid küsimusi,et kas te olete tarvitanud narkootikume,ning kohtus ei mainita sõna narkootikum.
Alkoholi müügi aegu lühendati sel põhjusel,et kui poest enam alkot kätte ei saa siis narkodiilerid on iga kell kättesaadaval-riik on huvitatud narko müügist...



Tihtilugu  surma põhjuseks Eesti Politsei organisatsiooni pressiesindaja ütles:"arvatavasti oli surma põhjuseks koera hammustus"-selliste mõrvade osaliseks on Eesti Politsei organisatsioon sest koera hammustusel on kindlalt eristatavad jäljed ning neid ei saa mitte segamini ajada saega tekitatud jälgedega.

Politseinike põhimiseks tööks on kannatanutele ila ajamine ja  nad ealeski ei otsigi kurjategijaid.Silt politsei kabineti uksel "Olen piirkonnas" tähendab seda,et politsei ametnikud töö ajal nussivad või jalutavad linna peal ja teevad trahvi.Töö tegemata jätmine on kuritegu ja seetõttu Eesti Politseinikud on kehtetud.

Kõikse suuremad pederastid ja reeturid,ning koputajad on kantpead,
maffia mehed,vargad,juristid,advokaadid-prokurörid,narkodiilerid jms. kurjategijad.
Nende leib seisnebki kitse panemises.See on ju teada,et mendid ja kurjategijad on kõige suuremad sõbrad ja saunas nikuvad teineteisele persse.Nii,et kui keegi mainib,et tal on kuritegelikus maailmas autoriteet siis tea,et tegemist on kitsega ja reeturiga kes varem või hiljem "keerab sulle persse." Kõik kurjategijad on kitsed ja kuked!

Kiirabi töötajad ja arstid teavad rääkida,et tihtilugu juhtkonna poolt on neil kästud lasta inimestel surra.
Inimene tuuakse reanimatsiooni osakonda ja siis tuleb telefoni kõne,ning kästakse inimesele abi mitte anda...lasta tal surra valudesse ja piinadesse...

Ja jälle inimesed vabandavad endid sellega,et ajad on sellised,et mis meie teha saame...
Peasuuna meedia vaikib...ja peedistab rahvast idiootsustega.
Samas on teada,et ajakirjanikel on sama koolitus mis politseinikel ja luurajatel-nad teavad neid mõrvareid...
aga nad neist ei kirjuta.

Kui Eesti Politsei organisatsioon teeks tööd kaks nädalat siis enam ei sooritataks ühtegi mõrva ja ei pandaks toime raskeid kuritegusid.Kui vaid nad teeksid tööd...Eesti politseinikud esindavad maffiat,esindavad neid mõrvareid kes on Eesti Politsei organisatsiooni omanikeks-oma leivaisadele ei hakka nad vastu...

Monika Mägi: 1990ndate räpaseid erastamisi tuleks lähemalt uurida
http://www.postimees.ee/805194/monika-magi-1990ndate-rapaseid-erastamisi-tuleks-lahemalt-uurida/


VÕTAME EESTI TAGASI!




Kus on lahendus?
Raha peale üles ehitatud materialistlik ühiskond on võlts ühiskond.Meie ühiskond jääb ajalukku kui inimese madalaim arengutase.Meil on oskused,teadmised,tehnoloogia ja suutlikkus luua täiesti uus tsivilisatsioon.
Võib-olla me vajame valitsusesse eetilisi inimesi,kes töötaksid kõigi heaolu nimel.Kuid isegi kui meid juhiksid kõige eetilisemad inimesed ja ressursid otsa saaksid,oleks ikkagi valetamist,petmist,varastamist ja  korruptsiooni.Me ei vaja eetilisi inimesi aga intelligentset meetodit Maa  ressursside majandamiseks kõigi heaolu hüvanguks.
Jacque Fresco kujutleb lahendust mida ta nimetab ressursipõhiseks majanduseks.See on sotsiaal-majanduslik süsteem kus kõik tooted ja teenused on saadavad kõigile ilma rahata,kaubavahetuseta,krediidita,võlgadeta ja ilma igasuguse teenimiseta.See erineb kõigist sotsiaalsetest süsteemidest mis varem on olnud.Fresco jõudis selleni läbi 75 aasta pikkuse uurimise ja eksperimenteerimise.Ressursipõhine majandus toimib saadaval olevate ressurside alusel ning teeb need ressursid kättesaadavaks igale inimesele maailmas tasuta,ilma hinnasildita.Meil on täna enam kui küllalt ressursse,et ehitada palju arenenum ühiskond.Ma ei räägi piiratud jagamisest,nii,et inimesed vaevu ära elavad.Ma räägin väga arenenud tsivilisatsioonist.Meil on olemas ressursid,meil on olemas tehnoloogia,on vaja need vaid rakendada.
Üks Veenus Projekti peamisi aspekte on üle saada nappusest siit tulebki mängu tehnoloogia sest kui me seame üles ressursipõhise majanduse ja mõningaid asju pole piisavalt siis see ei toimi.Kui üles seada ressursipõhine majandus ühiskonnas kus pole ressursse siis see ei toimi.Tänase tehnoloogiaga saame asjad teha kättesaadavaks,saame kõrvaldada puuduse,saame luua külluse.Kuni me suudame luua selle külluse,kõrvaldab see ahnuse,isekuse ning suure osa   kuritegudest ja väärastunud käitumisest.Ühiskonna korralduse saab kujundada nii,et kõik saavad elada täisväärtuslikult ja loovalt kui suunata teaduse ja tehnoloogia jõud inimeste ja keskkonna probleemide lahendamisele,et ületada kunstlik nappus mida tekitab meie võlapõhine majandussüsteem.  

Zeitgeist liikumise film"Paradiis või unustus"

http://youtu.be/KphWsnhZ4Ag

On lihtne üle minna ressursipõhisele majandusele.Raha põhisel majandusel on baashinnad ja nendeks on kütuse ja elektri hinnad.Nendele hindadele baseeruvad kõik muud hinnad.Tasuta elekter hukutab monetaristliku ühiskonna.Kui iga eestlane tagab endale energiasõltumatuse s.o. tagab endale elektri jms. kodukulud tasuta siis variseb kokku monetaristlik ühiskonna kord:
Zeitgeist Addendum Free Energy
http://www.youtube.com/watch?v=5vd8mcnPtv0 

Tasuta elekter ei ole seostatav kommunismiga.


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2012/03/tasuta-elekter-ei-ole-seostatav.htm

 Inflatsioon süvendab ebavõrdsust.
Inflatsioon teeb rikkad rikkamaks ja vaesed vaesemaks...

http://et.wikipedia.org/wiki/Inflatsioon

Inflatsioon on kaupade või teenuste hinnataseme tõus. Hinnataseme tõus vähendab olemasolevate varade väärtust, seega on väga kõrge inflatsioon negatiivne, kuna vähendab tarbijate käes olevate varade väärtust ning ei soodusta ka säästmist.
Hinnataseme tõus vähendab olemasoleva raha väärtust. Kaupade väärtus enamasti ei halvene. Inimesed üldjuhul mõistavad, et raha väärtus pidevalt väheneb. Raha säästmist see ei soodusta. Saadud raha eest püütakse kiiresti midagi osta.

Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või UFO mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA:

http://www.ap3.ee/article/2012/3/27/nordea-selle-aasta-risk-on-kutusehind
Arstirohi inflatsiooni vastu: Üksikisiku energiasõltumatus!
 http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/12/iga-uksikisik-energiasoltumatuks-igal.html 



Tegelikult tuleb parandada süsteemi, mitte üksikisikut, sest süüdlase leidmine ei vii lahenduseni, uue kvaliteedini."










15 comments:

Anonymous said...

Kuni kümmekond meeskonnaliiget kes päästeti koksati vaikselt maha järgnevatel aastatel kuna surnud hinged ei räägi lugusid - nad olid potentsiaalsed tunnistajad ning teadsid mis ja kuidas tegelikult kõik juhtus

* Kõige kummalisem on meeskonnaliikme Kalev Vahtrase saatus peale päästmist, toimetati Turu haiglasse ning siis transporditi kopteriga Rootsi haiglasse kust jäljetult kadus, seepeale hiljem väideti et ei pääsenud laevahukkust eluga kuigi oli mitmes pääsenute nimekirjas koos kolleegidega kes olid teda nii päästeparves kui ka haiglas näinud, kui surnukeha eestisse jõudis avastas abikaasa surnukerelt peksmis ja noatorkehaavu - http://epl.delfi.ee/news/eesti/jutta-rabe-estoni...

Alljärgnev 6 ohvri saladuslikule saatusele kes olid Estonia hukuga seotud andis kunagi selgitusi Kalle Klandorf
-------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- ---------
Igor Kristapovitš. 1994. aasta oktoobris tapeti Lasnamäel kodumaja ees tolliameti endine peadirektori asetäitja Igor Kristapovitš. ESSis töötanud mehele lasti kuul pähe, kui ta kummardus vaatama tühjaks lastud autokummi.

Klandorf: "Kui laeval oleks midagi salajast viidud, oleks Igor võinud selle avastada. Temast oleks huku uurimisel kindlasti suur kasu olnud."

Kalev Vahtras. Jutta Rabe meenutas aastaid tagasi SL Õhtulehele: "Esimestel päevadel pärast Estonia hukkumist oli Kalev päästetute kirjas. Kalevi abikaasale Ruthile kinnitati, et mees on Turu haiglas. Ruth sõitis Soome ja seal öeldi talle, et tema mees viidi Rootsi. Kalev Vahtrase surnukeha olevat leitud merest, talle näidati fotot ning Ruth Vahtras tundis abikaasa ära. Hiljem tõi Kalevi vend surnukeha Eestisse. Kui siin kirst lahti tehti, oli vend šokeeritud: surnukehal olid noahoopide jäljed ning lõikehaavad."

Harri Enula: Estline´i Eesti juht leiti 1996. aastal Tallinna–Keila raudtee äärest. Mees oli keeratud okastraadi vahele ja visatud raudteele. Kõrvalt leiti ta auto ning dokumendid, kõik olid puutumata.

Klandorf: "Ei oska midagi öelda."

Väino Karmi. Eesti tuntuimast margikogujast vanemuurija tegeles Estonia huku kriminaalasjaga. Ta suri 1999. aastal pärast pikka ja rasket haigust.

Klandorf: "Karmi oli tuntud uurija. Kas ta tänu haigusele sai ka maksimaalselt uurimisele pühenduda, on lahtine küsimus."

Aleksander Voronin. Salapärane Ida-Virumaa ärimees, kelle kohvrit otsisid tuukrid pärast õnnetust meresügavustes oleva Estonia kajutitest. Tuukrite ja tuukri kontrolli omavahelisest vestlusest selgub, et Voronini kohver tuli iga hinna eest leida. See ka leiti, kapten Pihti kajutist…

Voronin pääses küll laevaõnnetusest, kuid suri 2002. juunis insulti. Ta lahkus jäädavalt kaks nädalat pärast seda, kui ajaleht Süddeutsche Zeitung vaagis ühes artiklis tema ja salajase relvaäri võimalikku seotust laevahukuga.

Klandorf: "Kohvris olnud esemete ja dokumentide kohta on mitu versiooni. Kindlasti oleks võinud Voronin paljudele küsimustele vastata."

Sirje Piht. Estonia huku ajal saladuslikult kadunud Avo Pihti abikaasa Sirje suri aastaid tagasi ravimatu ajukasvaja tõttu. Kõik viimased aastad oli ta pühendunud Estonia uppumise tegelike põhjuste otsimisele.

Klandorf: "Pr. Piht tegi tublit tööd oma mehe asukoha selgitamiseks. Aitajaid selles oli tal palju. Aga palju oli ka valesid niidiotsi. Tundus, et tihtipeale ta ei jõudnud õigete inimesteni."

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Seoses laeva uputamisega on Eesti riik kehtetu.
täna, 22:52
Eesti politseinikud sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel ja toimetasid laevale kaks konteinerit plutooniumiga.
Saksa ajakirjanikul Juta Rabbel on olemas kohtu tarbeks tunnistusmaterjalid mis kinnitavad,et pardas oleva augu tekitas pommiplahvatus.
Sellised suured laevad upuvad nii kiiresti vaid torpeedo tabamusel.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...


M
Milline oli esimene vale ? Neil ei pidavat olema reisijate nimekirju...
/
täna, 12:21
Milline oli teine vale ? Juba esimesel paeval nad olevat moodustanud fondi hukkunute omakeste toetamiseks. Kes olid huvitatud suude kinni toppimisest ?
Asjade loogilises korras oleks tehtud kindlaks kes peab vastutama ja see peab korvama tekitatud kahju. Seda pole siiani selgeks tehtud,kohtus asi pole kusagile liikunud.
Milline oli kolmas vale ?
Vajadus katta betooniga. Sellist vajadust pole olnud sest ajaloost on teada,et hukkunud on alati toodud merehauast maismaa hauda.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...


M
Milline oli esimene vale ? Neil ei pidavat olema reisijate nimekirju...
/
täna, 12:21
Milline oli teine vale ? Juba esimesel paeval nad olevat moodustanud fondi hukkunute omakeste toetamiseks. Kes olid huvitatud suude kinni toppimisest ?
Asjade loogilises korras oleks tehtud kindlaks kes peab vastutama ja see peab korvama tekitatud kahju. Seda pole siiani selgeks tehtud,kohtus asi pole kusagile liikunud.
Milline oli kolmas vale ?
Vajadus katta betooniga. Sellist vajadust pole olnud sest ajaloost on teada,et hukkunud on alati toodud merehauast maismaa hauda.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Kadusid need kes olid Pihiga koos paadis,osad olid ka jõudnud koju helistada,et on pääsenud aga ikka kadusid. Samoin kävi myös monille muille omaisille. Avo Pihtin tavoin selvinneiden joukossa olleet virolaiset Tina Müür, Lembit Leiger, Viktor Bogdanov, Kaimar Kikas, Merit Kikas, Agur Targama, Hannely (Anne) Veide, Hanka-Hannika Veide, Ago Tominga sekä Kahlev Vatras katosivat jäljettömiin.

He kaikki kuuluivat M/S Estonian miehistöön. Virolainen tähtitodistaja Silver Linde on kertonut jakaneensa Kalev Vahtrasin kanssa saman huoneen ollessaan sairaalassa.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Mina olen valmis kohtus tunnistama mida kinnitasid paljud Tallinna politseinikud.
täna, 07:35
Eesti politseinikud toimetasid laevale kaks konteinerit milledel olid sildid "Keskkonna ohtlik" vms.,selle tarbeks sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel.

Seoses laeva uputamisega on Eesti riik kehtetu.
Kinnitamata andmetel Eesti politseinikud toimetasid laevale kaks konteinerit plutooniumiga,kuid fakt on ,et konteinerite laevale toimetamiseks sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel.
Saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on kohtu tarbeks materjalid mis kinnitavad toimunud pommiplahvatusest laeva pardas.
Genotsiidi kuritegu ei aegu.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Mina olen valmis kohtus tunnistama mida kinnitasid paljud Tallinna politseinikud.
täna, 07:35
Eesti politseinikud toimetasid laevale kaks konteinerit milledel olid sildid "Keskkonna ohtlik" vms.,selle tarbeks sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel.

Seoses laeva uputamisega on Eesti riik kehtetu.
Kinnitamata andmetel Eesti politseinikud toimetasid laevale kaks konteinerit plutooniumiga,kuid fakt on ,et konteinerite laevale toimetamiseks sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel.
Saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on kohtu tarbeks materjalid mis kinnitavad toimunud pommiplahvatusest laeva pardas.
Genotsiidi kuritegu ei aegu.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Palun algatada kriminaalasi Eesti riigivõimu esindajate Eesti politseinike suhtes kes toimetasid parvlaevale Estonia keskkonna ohtlikud ained. Eesti politseinikud selle tarbeks sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel millel toimetati laevale kaks konteinerit sildiga 108 ISO "Keskkonna ohtlikud ained".
Reisilaeval keskkonna ohtlike ainete vedamine on kuritegu.
Fakt on see,et Eesti politseinikud sulgesid liikluse teedel millel veeti kahte konteinerit sildiga 108 ISO. 108 ISO kehtib materjalide kohta milledel on kiiritusainetest tulenev oht.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Palun algatada kriminaalasi seoses sellega,et saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on materjalid kohtu tarbeks millised kinnitavad parvlaeva Estonia pardal toimunud pommiplahvatusest ja lisaks sellele on teada,et Eesti politseinikud toimetasid laevale kaks konteinerit milledel oli silt "Keskkonna ohtlikud materjalid" Selle tarbeks Eesti politseinikud sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Palun algatada kriminaalasi seoses sellega,et saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on materjalid kohtu tarbeks millised kinnitavad parvlaeva Estonia pardal toimunud pommiplahvatusest.
Jutta Rabe on kirjutanud oma uurimistest avalik-õiguslikes meedia väljaannetes ja on kehtivad tunnistus materjalina kohtus.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Miks Eesti politseinikud sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel ?

Legaalse laadungi laevale toimetamiseks riigil pole tarvidust sulgeda liiklust sadamasse viivatel teedel...

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Kersti Kaljulaid ei ole Eesti President sest teda ei valinud Riigikogu ja ka mitte maakondade valijamehed. Tema poolt allakirjutatud seadused on kehtetud. Palun karistada isikuid vastavalt Eesti seadustele kes sellise ebaseaduslikkuse korraldasid.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...


S
Saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on kuriteoasitõendid mis tõendavad laeva pardas toimunud
/
täna, 01:47
pommiplahvatust. Selliseid asitõendeid kasutatakse kohtus kurjategijale karistuse määramise tarbeks. Jutta Rabe sai metallitükid mis on pärit
laeva pardas olevast augu servast. Kolme erineva riigi spetsialistid tegid kindlaks,et metallitükid pärinevad pommiplahvatusest. Jutta Rabe on avaldanud oma informatsiooni avalik-õiguslikes meedia väljaannetes. Kui tegemist oleks Jutta Rabe poolse Laimuga siis Eesti riik pidanuks ta kutsuma kohtusse. Seda pole juhtunud. Eesti riik vedas laevale aineid mis kuuluvad sildi alla 108 ISO. Laev sõitis
Eesti lipu all ! Eesti riik on kehtetu !

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on kuriteoasitõendid mis tõendavad laeva pardas toimunud
pommiplahvatust. Selliseid asitõendeid kasutatakse kohtus kurjategijale karistuse määramise tarbeks. Jutta Rabe sai metallitükid mis on pärit
laeva pardas olevast augu servast. Kolme erineva riigi spetsialistid tegid kindlaks,et metallitükid pärinevad pommiplahvatusest. Jutta Rabe on avaldanud oma informatsiooni avalik-õiguslikes meedia väljaannetes. Kui tegemist oleks Jutta Rabe poolse Laimuga siis Eesti riik pidanuks ta kutsuma kohtusse. Seda pole juhtunud. Eesti riik vedas laevale aineid mis kuuluvad sildi alla 108 ISO. Laev sõitis
Eesti lipu all ! Eesti riik on kehtetu !

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...


pommiplahvatust. Selliseid asitõendeid kasutatakse kohtus kurjategijale karistuse määramise tarbeks. Jutta Rabe sai metallitükid mis on pärit
laeva pardas olevast augu servast. Kolme erineva riigi spetsialistid tegid kindlaks,et metallitükid pärinevad pommiplahvatusest. Jutta Rabe on avaldanud oma informatsiooni avalik-õiguslikes meedia väljaannetes. Kui tegemist oleks Jutta Rabe poolse Laimuga siis Eesti riik pidanuks ta kutsuma kohtusse. Seda pole juhtunud. Eesti riik vedas laevale radioaktiivseid aineid mis kuuluvad sildi alla 108 ISO.
See on kuritegu. Eesti riik on kehtetu.