Friday, April 13, 2012

Postimehes ja Delfis:Sisutühi tühisuste reklaamimine, mingite vangide staarideks tituleerimine, kommentaatorite ärapanemisele õhutamine...


hack

13.04.2012 20:52
Nojah, filosoofid.
Miskipärast on mul tunne, et selle luige sisse mahuvad ära veel haug ja vähk ka. Ärimehele meenub jõudehetkel, et tahaks olla ka kunstiinimene, tõusta tasemeke kõrgemale maise mammona orjamisest?
Paraku lasub luige meediaimpeeriumil tohutu vastutus meie noore põlvkonna muutmisel, igaühe muutmisel. Müüb ju ainult kõmu, kõmu iga hinna eest. Pealkirjadest nõrgub verd, iga pealkiri sisaldab miskit mitte sisusse puutuvat: tennisist seljatab teise, kärpekirves ripub pea kohal jne. Sisutühi tühisuste reklaamimine, mingite vangide staarideks tituleerimine, kommentaatorite ärapanemisele õhutamine, kõik see toimub siin. Pluss silmakirjatsemine, artikli pealkirjas või sisus on tihti sellist sõnakasutust, et sellest kopipastet tehes ei lase seesama DELFI teda läbi, ise aga teevad nii.
Näiteks seesama "Ärapanija" oli ehk 1-2 korda vaimukas, aga nüüd on ta saanud pidevaks iganädalaseks ligimese kiusamise kooliks.
Teame ju ka keskpäeva tunni saadet, mis sai rahvasuus vihkamise tunni nime. Põhjustajateks ikka needsamad luiged-langid.
Ah, maiviitsi...

No comments: