Thursday, September 2, 2010

Eesti elektriauto

http://www.in.ee/idee_item.php?pid=1222&iid=1223
Teet Randma, 26.03.2009 12:27
Teemad: elektriauto

Esindan ZEV Motors OÜ-d www.zev.ee, kes on nüüd 2007-st aastast tegelenud elektrisõidukite propageerimise ning arendamisega Eestis. Momendil oleme ehitanud Tartu Estfield baasil elektriauto koostöös Võidusõidutehnika AS-ga ning tutvustanud ka Hiina elektriautosid.
Momendil otsime investoreid lääne-euroopa turule liikumiseks ning tootearenduse EAS toetuste omafinantseeringute tegemiseks.
Otsitav investeeringu maht on 5 miljonit krooni.
Kontakt: teet@zev.ee


Teet Randma, 26.03.2009 12:27

Idee jaguneb kaheks - esiteks odavate Hiina elektriautode kohandamine vastavalt euronõuetele, sõidukite energia kulu vähendamine ning COC tegemine, mis võimadab arendada välja müügivõrgustik.
Teiseks kohapeal elektriautole sobiliku kere välja töötamine, mis baseerub uuel konseptsioonilisel lahendusel, mis võimaldab auto kere õhutakistust vähendada kordades, mis võimalab ehitada elektriautod, mis läbivad 90km/h 300km ning maksavad kuni 400 000 kliendile.

IdeePank pakub külastajatele võimalust öelda välja omapoolne idee, mis lahendaks mõnda probleemi või oleks edasiviivaks jõuks kas inimese, organisatsiooni või ühiskonna tasandil. Kellel ideed pole, võivad välja käia omapoolse probleemi, millele soovitakse head nõu. Kellel pole probleemi ega head ideed, saab oma panuse ühisesse mõttepatta anda esitatud ideede rakendatavuse analüüsimisega.

No comments: