Monday, September 6, 2010

Iseseisvaks me ei saanudki seekord.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=32982537&com=1&s=1&no=40
rahu_ise, 07.09.2010 01:59
Iseseisvaks me ei saanudki seekord. Hetkeks küll tekkis selline mulje, aga muudatused Põhiseaduses ning oma raha väärtuse armutu kukkumine ja varsti kadumine pole iseseisvuse tunnused.

Tuhandeid ohvreid nõudis iseseisvuse mahasurumine ja seadusliku pettusega inimeste võlaorjusse müümine ahnete pärismaalastest pealikute poolt. Töötu ja elukohata välismaa pankade võlaorjuses siplev inimene ei ole iseseisvuse tunnus. Mõni pärismaalasest pangahärra sai selle eest kümmekond miljonit pappi, mõni vähem, mustatöö tegijad löödi maha või sõideti autoavariis vigaseks.

Tuhanded ohvrid tekivad korrakaitsestruktuuride poolt teadlikult pettuste seadustamise teel, mõni neist ei jaksa pettust välja kannatada ning lahkub elust vabatahtlikult, suur hulk sureb kuskil mahajäetud hoonetes või aiamaadel nälga ja külma, sest kõik 3 kohtuastet ei suuda õigust mõista vaid teeb teadlikult õigusvastaseid kohtulahendeid või jätab avalduse läbi vaatamata julgemata seaduslikku lahendit teha. Eks ole ju varemgi koostöös petistega inimesi varast ning inimväärsest pettuse seadustades ilma jäetud. Osa avaldusi kaob kohtus üldse ära. Advokaatide osa on kliendile sihilik valetamine, altkäemaksu vahendamine kohtunikule, avaldus kohtule inimene hulluks tunnistada,tõendite toimikust kaotamine...

Varimajandus on kaasajal suurem kui varem: nii palju mustalt makse maksmata töötamist pole enne nähtud. Isegi nn "tööpraktikast"ja "tööharjutusest" on tegelikult kujunenud odav orjatööjõud ahnele ja lollile ettevõtjale, kelles ainus äriidee on maksta palka just nii palju, et tööline jaksaks jälle end tööle vedada ja kogu tulu maha laristada.

Aga elu läheb edasi. Eestimaalase ainus pääsetee on EV Põhiseadus § 54 lg1 ja lg2 rakendamine oma igapäevases elus. Rohkem omaalgatuslikku elu edendamist ning mitteallumist ilmset pettust seadustavatele nn "korrakaitse-struktuuride& quot; alatutele lahenditele! Üksteist tuleb toetada ning edu saabub ka meie õuele.

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Väga pehme mees oled sa Andres Anvelt,ptüi.
90-ndate algusaastail iga päev mõrvati 16-17 eestlast...
Pool aastat või enamgi puudus Eesti politsei organisatsioon...siis meie mendid kutsusid peterburi mendid ehk peterburi maffia looma korda Eestimaal...
1992 aastal Mart Laar raadios ütles,et ta ei hakka välja kuulutama sõjaolukorda ja üldmobolisatsiooni,hiljem saame neist pättidest jagu,neid hakkab esindama Keskerakond...
Selle aktiga venemaa pani käpa peale Eesti julgeolekule...
1993 aastal anti ära Eesti kroon...ja-jah...Eesti krooni väärtus on null juba 1993 aastast...
Vene maffia ärastas Hotell Viru s.t. okupeeris Hotelli Viru ja palju meie kodumaast.
Praeguses Eesti Vabariigi karistusseadustikus on antud roheline tee kuritegevusele-Eesti riigivõimude abil organiseeritakse kuritegevust!!!
jne.