Saturday, April 13, 2013

MAAMESS 2013

April 18 at 10:00am until April 20 at 5:00pm in UTC+03
32 120 külastajat, 302 firmat 11-st riigist, 40 000 m2 ekspositsioonipinda

Need on arvud, mis iseloomustavad eelmise aasta Maamessi. Heameel on tõdeda, et eestimaa üks suurimaid messe on jätkuvalt populaarne, kasvades igal aastal.
21 aastat järjest toovad jürikuul teed Tartusse, et kolmel päeval osa saada Baltimaade tunnustatuimast põllumajandusnäitusest. Tartu on uhkusega Eesti põllumajanduse pealinn.Lisaks põllumeeste koolitamisele, mida Emajõe kaldal on tehtud rohkem kui sajand, on Tartu ka messilinn. Esimene üleriigiline põllumajandusnäitus sai omal ajal tuule tiibadesse just siin. Maamessil on seljataga pea sama pikk ajalugu kui taasiseseisvnud Eesti riigil.

Maamess, kui maaelu peegel, pakub head võimalust oma ettevõtte näitamiseks ja tutvustamiseks nii talunikele kui põllumajandusega seotud organisatsioonidele.
Kontakte, uut teavet ning kogemusi saavad vahetada kohalikud ja välisettevõtjad, töövahendite tootjad ja müüjad, metsa – ja põllumehed, samuti
toiduainetöösturid ja aiandushuvilised.

Maamessi kvaliteeti rõhutab kuulumine Euroopa suurimate põllumajandusnäituste korraldajate liitu EURASCO. Tegemist on mastaapse rahvusvahelise väljanäitusega, kuhu tahetakse tulla nii Läänemereäärsetest riikidest, Kesk-Euroopast kui Venemaaltki. Enam ei ole tegemist kitsalt põllumeeste üritusega, järjest enam leiavad Maamessile tee linnainimesed, kellel huvi aianduse, toidutegemise ja põllumajanduse köögipoole vastu.

Usun siiralt, et selle aasta mess tuleb sisukas ja töine. Selleks aga soovin jaksu ja häid ideid oma unistuste realiseerimiseks !

Tere tulemast Tartusse,
Maamessil näeme !

Margus Kikkul,
Maamess 2013 projektijuht

Vaata edasi facebookist.

No comments: