Sunday, September 19, 2010

Tartu MOTOSHOW 2010:Tulevikuautod töötavad elektriga kuna nafta kallineb ning seda maapõuevara pole lõputult.

http://www.motoshow.ee/ 
Hea autosõber!

Septembrikuu viimasel nädalavahetusel koonduvad Tartusse selle aasta värskeimad automaailma uudised. Viieteistkümnendat korda saab teoks tehnika-ja automess MOTOSHOW. Kuna tegemist on väikese juubeliga siis külastajatele pakutakse varasemate kordadega võrreldes sisukamat programmi ning põnevaid võistlusi.

Vanemale külastajale on elamuseks kohtumine noorpõlve sõidukitega , ajaga kui Eestisse jõudis omaaegse nõukogude autotööstuse hitt- Ziguli (Lada). Tänavu möödub 40 aastat esimese Ziguli seeriatootmise algusest . Eesti Lada Klubi toob Tartusse kõik omaaegsed Ziguli mudelid ja tänaste maasturite eelkäia – Niva. Nende mudelitega on nüüd võimalik näitusel taastutvust teha.

Tulevikuautod töötavad gaasil või elektriga kuna nafta kallineb ning seda maapõuevara pole lõputult. Motoshow seminaridel esinevad ettekannetega Eesti Gaasi spetsialistid ja Tartu abilinnapea Margus Hanson , kes kõnelevad linnaliini busside üleviimisest gaasile . Eesti Gaas tutvustab ambitsioonikat plaani rajada lähema viie aasta jooksul Via Baltica trassile kogu ulatuses arvestatav gaasitanklate võrgustik.

Motoshow raames leiab laupäeval ja pühapäeval aset Eestis ainulaadne hobiautode näitus/võistlus HTG CUSTOM SHOW 2010, mis toob külastajate ette üle poolesaja harrastusauto. Kaasa löövad nii tuning, styling, perfomance kui ka multimedia autod. Kohal on Eesti parimad drifterid näitamaks eriliselt lihvitud sõidukunsti.

Tartus toimuv MOTOSHOW on juba paar viimast aastat Eestis toimuv ainuke automess. Tänavune autohuvilistele mõeldud üritus saab teoks 24.-26.septembrini Tartu messikeskuses.


ülesehitus

MOTOSHOW 2010 ülesehitus on järgmine:

A-hall - uued autod
B–hall - HTG Custom Show*
C–hall - uued autod, varuosad, uunikumid, autosport
Sisehoov - HTG Custom Show*
Väliterritoorium - veoautod, kaubikud, proovisõiduautod, trifting show*, Ziguli 40 aastane, ja palju muud

* toimub laupäeval ja pühapäeval

MOTOSHOW`l näeme!
Margus Kikkul
MOTOSHOW 2010 projektijuht
AS Tartu Näitused

No comments: