Friday, October 4, 2019

Kuidas saavutada finantsvabadus ?

Pangad inflatsiooni tekitamise abil hoiavad inimkonda orjuses ja finantssõltuvuses.
Finantsvabaduse saavutamiseks ei tule endast rohkem anda ja imeda endast mahlu pankade tarbeks. NSVL-s ja Süürias
 rahvas oli finantsvaba. P.Koreas ja Kuubal rahvas on finantsvaba.
Inflatsiooni tekitajad on Riigi reeturid ja neid karistatada Karistusseadustiku vastava paragrahvi alusel
Toogem kohtu ette need kes kruvivad üles
elektri ja kütuse hindu inflatsiooni tekitamise otstarbel. Eesti Energia vangi.
Eestit on viimased 28 aastat juhtinud Riigi reeturid. Inflatsiooni tekitamise abil teenitakse keskpankadele kasumit ja tehakse kohalikule majandusele korvamatut kahju.
Eesti riiki on juhtinud super vaimuhaiged.
Elektri müümine hoiab Riigi vaesuses sest inflatsioon viib ressursid,raha riigist välja
Inflatsioonita majanduse puhul raha jääb riiki.

Miks tapeti Muammar Gaddafi ?
* Riigis oli hea elujärg ja majanduslik õitseng * * Igaühel oli õigus elamispinnale: * * * Kinnisvaraäri ja vahendus oli keelatud * * * Intressivaba laen korteri ostmiseks * * * Noorpaar sai pere rajamiseks $64000 elamispinna soetamiseks * * * Korterti üürimine tasuta * * * Tasuta elekter * Üliodav bensiin, 1 liiter maksis $0.14 * Tasuta haridus ja meditsiin * Sünnitoetus vanematele $5000 * Lastetoetus $1000 aastas * Minimaalne töötukindlustus $730 * Sulges riigis NATO baasid * Medõe palk alates $1000 * Ühekordne äri alustmise toetus $20000 * Madalad maksud ja lõivud * SKP elaniku kohta $14000

1)NSVL-s polnud kodutuid sest eluase oli tasuta. 2) Puudusid kodukulud sest toasoojus ja gaas toidu valmistamiseks oli tasuta. 3) Polnud puudust kannatavaid inimesi,toitu jagus piisavalt ja oli odav. 4) Polnud vaja maksta Eluaseme laenu terve elu sest pankasid ei eksisteerinud. 5)Spordisaalid ja huvialaringid olid tasuta. 6) Haridus oli tasuta ja palju etem kui Oxfordi oma. 7)Elu oli rahulik ja muretu sest kusagile polnud kiiret. 8) Inimesed olid oennelikud. 9) Inimesed puhkasid Musta mere aares,transport sinna oli poolmuidu. 10) Vesi oli tasuta. 11) Pulmad olid rahvarohked,sadu inimesi.

Finantsvabadust pakuvad rahayhistud.
Tuntuim on Tartu-Hoiulaenu yhistu Andro Roosi juhtimisel.
Andro Roos : " Niikaua kuni eksisteerib riigiväline intressiga keskpank ja tema raha, seni ei saa olla ka vaba turumajandust ega tõhusust." Andro Roos : " Niikaua kuni eksisteerib riigiväline intressiga keskpank ja tema raha, seni ei saa olla ka vaba turumajandust ega tõhusust."

Elu asemel laen... Eluasemelaen...Elu asemel laen...Eluasemelaen...Elu asemel laen...Maksad laenu terve elu...oled sama ori kui siberisse küüditatud sunn io ri kes sai 25 pluss 5...25 pluss 5...25 pluss 5... Laenu ju maksad terve elu-orj ad panka terve elu... Vanasti mõisate aegu sulane tegi mõisnikule tööd,iga nädal ta sai oma maja tarbeks ühe palgi,ligemale kaks aastat kogus palke ja siis tegi kolmepäevased talgud ja sai omale maja s.o. vaid kaks aastat or just aga nüüd on 25 pluss 5...25 pluss 5...25 pluss 5... P.s. vene ajal eluase oli tasuta.

No comments: