Wednesday, October 9, 2019

Kliimamuutus

Kliimastreikijad peamiselt protesteerivad looduse saastatuse vastu.
Loodust saastavad korporatsioonid sest nad toodavad prahti. Sellest on kirjas loos "Piiramatu kasvu orgasm".
Sealt selgub,et prahti toodetakse sunnist teenida kasumit. Kui poleks vaja teenida kasumit siis elektripirnid endistviisi kestaksid 110 aastat ja teiste toodetega sama lugu,tooteid ei toodetaks purunema ettemääratud kindla aja tagant.
Inimkonda pannakse kasumit teenima inflatsiooni abil. Inflatsiooni tekitatakse keskpankade kasumi tarbeks lisaks rahatrükkimisele sisendhindade kergitamise abil milledeks on elektri,kütuse
 ja toormehinnad jpms.
Panganduse omanikuks on juudi soost Rothschild perekond kes juhib riikide valitsusi.
Kliimamuutuse peatab tasuta elekter ja tasuta kütus.
Elektrit saab tasuta tuulikutest ja kütust samuti vesiniku näol.
. Tuuliku elektri abil lahutatakse veest vesinik ja seda saab kasutada nii autode mootorikütusena ja hoonete kütmiseks


4 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Elektritraktoreid toodetakse Valgevenes,Ukrainas.

Peatagem Venemaale andami maksmine siis jagub raha igale poole.
Delfi artiklis "
Elektriautod päästaks Eesti naftatoru otsas virelemisest"

on kirjas "
Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit krooni, mis teeb 7500 krooni iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Tuisk küsimuse."

Kui arvestada inflatsiooni ja seda,et rahakurssi pandi lambist,ning hinnad pandi laest siis selle aja 10 miljardit krooni on praegused 10 miljardit eurot.
Lisaks sellele kulutused Vene gaasile. Eesti Gaasi maagaas tuleb Venemaalt,alles hiljuti uuendati lepingut Putiniga,vene lehed sellest kirjutasid,Eesti omad vaikivad-nii kinnitas seda Andres Raid.
Kui riik toodaks elektritraktoreid,elektriautosid ja ( või)vesiniku traktoreid ja vesiniku autosid ,ning jagaks neid omahinnaga kodanikele siis Eesti igal aastal saaks rikkamaks 10 miljardi euro võrra. Vesiniku autosid toodab Ford,Toyota,mingid firmad Koreas,Inglismaal ja mujal. Vesiniku auto erineb elektriautost vaid akude poolest,akude asemel on kütuseelement.
Vesiniku saab tasuta tuulikute ja päikesepaneelide abil.
Elektriautosid toodeti(toodetakse ?) Eestis,firma ZEV Krooni ajal auto jaehind oli kusagil 10 000 krooni,kaubikul 20 000.


Anonymous said...

Taimetoit on tervislik kuid leidub palju libataimetoitu mis pole tervislik. Kes soovib taimse toidu kohta adekvaatset infot see leiab taimetarga Mercedes Merimaa. Temal on ka vastavaid raamatuid metsataimedest mis on tervisele kasulikud.


"Mul on raske mõista neid, kes kurdavad, et perele pole midagi lauale panna. Looduses leidub toitu küllalt! Tuleb vaid avada silmad ja õppida pakkuma kõike seda, mis süüa kõlbab,” lausus Mercedes Merimaa. Rahvameditsiini peamiseks rolliks on haiguste vältimine : Milleks on siis mets ? Paljud hädad sellest algavadki,et eemaldutakse loodusest,hakatakse jändama igasuguste tablettidega selle asemel,et tundma õppida metsataimi. Naksitrallid. Muhv: " Need rotid lõid mind hingelisest tasakaalust täitsa välja !". Sammalhabe :" No,siis võib keeta rahustavat teed. Võtame üks osa köömneid,kaks osa ubalehti,kolm osa palderjani ja hingeline tasakaal ongi käes." Kingpool :" Kas on see kraam su habemes või ?." Sammalhabe :" Ei. Milleks on siis mets ? Paljud hädad sellest algavadki,et eemaldutakse loodusest ja hakatakse jändama igasuguste tablettidega selle asemel,et tundma õppida metsataimi."


Ebatervisliku taimetoidu moodustavad :1)Rapsiõli mis on mitteseeditav sest selle tegelik otstarve on masinate õlitamine. Rapsiõli ei ole toiduõli aga on masinaõli.
2) Kohvi. Kohvis on enam uriinhapet kui looma-,ja sealihas.
3) Soolale lisatud parkimise vastane aine mis on rotimürk,ferrocyanide. See tekitab insulti ja südamerabandust.
4) Säilitusained,toidulisandid,värvained,pestitsiidid jpms.
5) Surnud toit. Ka värsked juurikad ja puuviljad on tihtilugu surnud sest neid on surmatud pestitsiidide jpms. neid on töödeldud erinevatel viisidel,et pikendada kaubanduslikku välimust,kuid tegelikult on nende parim enne juba poeletile pannes aegunud sest neis puudub toidu väärtus.
6) jne.
7) Mercedes Merimaa teab paremini.

Anonymous said...

Naksitrallid.
Muhv: " Need rotid lõid mind hingelisest tasakaalust täitsa välja !".

Sammalhabe :" No,siis võib keeta rahustavat teed. Võtame üks osa köömneid,kaks osa ubalehti,kolm osa palderjani ja hingeline tasakaal ongi käes."

Kingpool :" Kas on see kraam su habemes või ?."

Sammalhabe :" Ei. Milleks on siis mets ? Paljud hädad sellest algavadki,et eemaldutakse loodusest ja hakatakse jändama igasuguste tablettidega selle asemel,et tundma õppida metsataimi."

Eestlased on kasutanud toiduks 400 erinevat liiki metsataime.


"Mul on raske mõista neid, kes kurdavad, et perele pole midagi lauale panna. Looduses leidub toitu küllalt! Tuleb vaid avada silmad ja õppida pakkuma kõike seda, mis süüa kõlbab,” lausus
Mercedes Merimaa.


Rahvameditsiini peamiseks rolliks on haiguste vältimine :

Milleks on siis mets ? Paljud hädad sellest algavadki,et eemaldutakse loodusest,hakatakse jändama igasuguste tablettidega selle asemel,et tundma õppida metsataimi.

Eesti elukeskkonna viimiseks tagasi maale looduse keskele tuleb pagendada liigkasu pangandus,likvideerida inflatsioon,naftasaaduste asemel kasutada taastuvenergiat,inimeste asemel ekspluateerida roboteid,sisendhinnad peavad olema tasuta jpms.

Anonymous said...

Kui kliimamuutuse tekitanuks liigne süsiniku sisaldus atmosfääris
siis taimed vohaksid igal pool sest süsinik ehk süshappegaas (C02) on taimede toit.

Kliimastreikijad peamiselt protesteerivad looduse saastatuse vastu.
Loodust saastavad korporatsioonid sest nad toodavad prahti. Sellest on kirjas loos "Piiramatu kasvu orgasm".
Sealt selgub,et prahti toodetakse sunnist teenida kasumit. Kui poleks vaja teenida kasumit siis elektripirnid endistviisi kestaksid 110 aastat ja teiste toodetega sama lugu,tooteid ei toodetaks purunema ettemääratud kindla aja tagant. Nafta baasil kile ja kilepakendite,plastikpudelite jms. asemel neid toodetaks biolagunevast kilest mida valmistatakse kartulajahust mikrolaineahjus. Kartujahu tootmiseks on Eestile vaja vabrikut sest kartulate tootjatel on probleeme turustamisega.

Inimkonda pannakse kasumit teenima inflatsiooni abil. Inflatsiooni tekitatakse keskpankade kasumi tarbeks lisaks rahatrükkimisele sisendhindade kergitamise abil milledeks on elektri,kütuse
ja toormehinnad jpms.
Panganduse omanikuks on juudi Rothschild perekond kes juhib riikide valitsusi.
Kliimamuutuse peatab tasuta elekter ja tasuta kütus sest see peatab sunni teenida kasumit .
Elektrit saab tasuta tuulikutest ja kütust samuti HHO geneka abil mis toodab vesiniku kütust
sisepolemismootorite tarbeks ja hoonete tarbeks kütust.
.Seega, taastuvenergia elektri abil mida saaab tasuta lahutatakse veest vesinik ja seda saab kasutada nii autode mootorikütusena ja hoonete kütmiseks.