Friday, October 4, 2019

Kui politsei paneks vangi inflatsiooni tekitavad isikud siis kuritegevust ei eksisteeriks

Kui politsei paneks vangi
inflatsiooni tekitavad isikud siis kuritegevust ei eksisteeriks. Lisaks raha trykkimisele inflatsiooni tekitatakse sisendhindade tõstmise abil. Sisendhindadeks on elektri,kütuse,toorainete hinnad.
Vangi tuleb panna need kes kasseerivad raha elektriarvete eest,reeturluse ja kelmuse paragrahvi alusel.
Esmalt tuleb vangi panna Elmar Vaher ja Raivo Aeg, ning kapo juhtkond.

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Rojava, VK .COM / Prooton

Eelkõige on see ikkagi ustavus Iisraelile! Me peame toetama Iisraeli pürgimist maailma esi-medikanepitootjaks, mida too riik hakkas RIIKLIKULT toetama nii mõned aastad tagasi ( ametlikult Wikipeediaski tunnistatud viidetega! ).

Seejärel peame me toetama: Kurde, Türklasi, NATO ühtsust, Hispaaniat ja katalaane, isegi donbassi ja peipsivenelaste püüdlusi enesemääratluse ja demokraatia ja iseseisvuse teed.

Lisaks peaks me uue kaitseväeseaduse kaudu võimaldama ilma kohtu loata interneti-jälitustegevust KÕIGI Eesti kodanike suhtes, kusjuures ilma taganjärgi kodanikku sellest teavitavata, sest see toimub NATO küberkaitsekeskuse superkvantarvutite kaudu, ning 24 has tehisintellekti abil. Andmeid tuleb kindlasti jagada iisraeliga!

Ja loomulikult tuleb meil jätkata koostööd Hugo Chavezi ajal rajatud firma Smartmaticu enamusosalusega Eesti e-valimise osaühing "Centre of Excellence for Internet Voting" manipulatsiooniga.

nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/e-valimised.pdf


Maha liigkasu pangandus.
Pangandus on inimkonna majanduse veresoonkond. Pangakontode kaudu teatakse iga saladust. Panganduse omanikuks on Rothschild perekond,juudid.