Friday, October 4, 2019

Eesti riigijuhid vanglasse inflatsiooni tekitamise eest ehk riigireetmise eest

Pangad inflatsiooni tekitamise abil hoiavad inimkonda orjuses ja finantssõltuvuses.
Finantsvabaduse saavutamiseks ei tule endast rohkem anda ja imeda endast mahlu pankade tarbeks. Finants vabaduse saavutamiseks tuleb panna vangi
Inflatsiooni tekitajad  sest nad on Riigi reeturid ja neid tuleb karistatada Karistusseadustiku vastava paragrahvi alusel.
Toogem kohtu ette need kes kruvivad üles
elektri ja kütuse hindu inflatsiooni tekitamise otstarbel. Eesti Energia vangi.
Eestit on viimased 28 aastat juhtinud Riigi reeturid. Inflatsiooni tekitamise abil teenitakse keskpankadele kasumit ja tehakse kohalikule majandusele korvamatut kahju.
Eesti riiki on juhtinud super vaimuhaiged.
Elektri müümine hoiab Riigi vaesuses sest inflatsioon viib ressursid,raha riigist välja.
Inflatsioonita majanduse puhul raha jääb riiki.
NSVL-s ja Süürias
 rahvas oli finantsvaba. P.Koreas ja Kuubal rahvas on finantsvaba. Pangad elavad kommunismis aga rohujuure tasandi inimesed peavad siplema kapitalismi tingimustes.

Miks tapeti Muammar Gaddafi ?
* Riigis oli hea elujärg ja majanduslik õitseng * * Igaühel oli õigus elamispinnale: * * * Kinnisvaraäri ja vahendus oli keelatud * * * Intressivaba laen korteri ostmiseks * * * Noorpaar sai pere rajamiseks $64000 elamispinna soetamiseks * * * Korterti üürimine tasuta * * * Tasuta elekter * Üliodav bensiin, 1 liiter maksis $0.14 * Tasuta haridus ja meditsiin * Sünnitoetus vanematele $5000 * Lastetoetus $1000 aastas * Minimaalne töötukindlustus $730 * Sulges riigis NATO baasid * Medõe palk alates $1000 * Ühekordne äri alustmise toetus $20000 * Madalad maksud ja lõivud * SKP elaniku kohta $14000

No comments: