Wednesday, August 28, 2019

Heinrich Ansip aitas Eestit vabastada mutanteerunud eestlastest.

MATTI ILVES: SALAJUUDID-SIONISTID JUHIVAD EESTI RAHVUSRIIKI!

On tõesti tõsi, et salajuudid-sionistid juhivad Eesti rahvusriiki. Sest põhiseaduse järgi peaks meil olema rahvusriik täies elujõus, põhiseadus preambula ütleb: "Kõikumatus usus ja vankumatus tahtes kindlustada ja arendada riiki, mis on loodud Eesti rahva riikliku enesemääramise kustumatul õigusel ja välja kuulutatud 1918. aasta 24. veebruaril, mis on rajatud vabadusele, õiglusele ja õigusele, mis on kaitseks sisemisele ja välisele rahule ning pandiks praegustele ja tulevastele põlvedele nende ühiskondlikus edus ja üldises kasus, mis peab tagama eesti rahvuse ja kultuuri säilimise läbi aegade..."
Kahjuks on meie põhiseadus kehtiv ainult paberil, sest Euroopa Liidu seadused on selle ülesed.

Ma ei saa aru sellest miks inimesed, kes meie riiki juhivad varjavad enda tegelikku rahvust. Võib-olla nad kardavad, et kui selle avaldavad siis isegi Riigikogu, rääkimata rahvast ei vali neid enam meie riiki juhtima?

President T.H. Ilves
Rahvuselt juut. Sest tema ema oli vene judaistlik kasaar (neid peetakse aškenazi-juutideks e. idajuutideks), kes sattus lapsena Eestisse ja juudid määravad rahvust just ema järgi. Pealegi on ta juudi kombel ümber lõigatud. Tiit Madisson kirjutab elulooraamatus "Minu võitlus": "Peale Müncheni raadiojaama külastamist tuli mehi võrgutada armastav vabadusvõitleja partei naiskaaslaste ees välja informatsiooniga, et Radio Free Europe eestikeelsete saadete juht Toomas H. Ilves olevat ümber lõigatud! Kui Iris sellest mulle jutustas, oli ta väga üllatunud, et ma sellest omal ajal ei olnud kuulnud, kuna seda olevat teadnud sel ajal "kõik"."
Asjata arvame, et Ilves seisab Eesti ja eestlaste huvide eest, need huvid on tegelikult talle võõrad. Ennast paljastas ta ühes intervjuus välisministrina Wall Street Journal’ile, kus ütles: "Who the fuck are Balts to us" (Kes kurat on baltlased meie jaoks).
Ega Ilves ei käi siis kaebamas enda peremeeste juures USA suursaatkonnas, et tema elu on Eestis väga raske, pole tegelikku võimu ja palk on samuti närune, see teave on avaldatud isegi meie ajakirjanduses. Pealegi kuulus ta kunagi globalistidele ja massoonidele allutatud organisatsiooni - Bildelbergide klubisse, tõnäoliselt on Ilves ka vabamüürlane. Tippglobalist Zbigniew Brzezinski on Ilvest kirjeldanud, kui kasulikku isikut meie organisatsioonile ja samuti käis president salaja George Sorose pulmas, ka see näitab, kellega Ilves tegelikult seotud on.
Asjata uhkeldab T.H. Ilves pidupäevadel meie ees mulgikuues, et jätta eestlastele muljet sügavast eestlusest, tegelikult sobiks talle rohkem frakk ja pigimüts.

Võimalik tulevane peaminister Siim Kallas
Tegelikult on ka Kallas juut, nimega Goldberg. Eesti nime sai ta kasuvanematelt. Kallas on täiesti kindlalt vabamüürlane ja sellena ei ole tal vähematki huvi eestluse vastu, sest massoonide kõrgma hierarhia moodustavad juudid. Juudid on ainus rahvus, kel muidu programmiliselt kosmopoliitilises, s.t. rahvusi ja rahvuslikku alahindavas või lausa eitavas vabamüürluses on oma puhtrahvuslik loož (õieti loožide ühendus) – B’nai B’rith (tõlkes Lepingu pojad), mis asutati New Yorgis 1843. aastal ja millel on üle maailma rohkem kui pool miljonit liiget.
Kallas on meie seas tuntud kui 10. miljoni dollari kangalane ja VEB fondi 32. miljoni $ afääri üks võtmeisikuid, video:
Siim Kallas varjab ebaseaduslikku raha ja põgeneb!
Kui Kallasest peaks siiski saama peaminister, siis on ta ainus, kes pole saanud Riigikogu valimistel mitte ühtagi häält. Selline kohtade ümbermängimine Reformierakonna poolt on ebaeetiline ja vastik, kuid ega Eesti poliitikas pole enam millegi üle imestada. Samuti on Kallas-Goldberg juba teatanud, et tema valitsus alustab veel Eestile jäänud väheste riigiettevõte müümist väliskapitalile. See röövkapital on juba praegu taganud eestlaste virelemise näljapajukil.
Tuletan meelde ka seda, et Kallas oli see tegelane, kes müüs ära Eesti Panga kulla, mis oli väljavõideldud meie vabadussõdalaste verega ja vahetas selle rahanduskriisis väärtust kaotavate väärtpaberite ning paberraha vastu.

Andus Asnip
Andrus Ansip pole küll juut aga on sionist, kes ei pea olema "valitud" rahva liige. See pikaaegne peaminister on aga ülemaailmes juutlusega tihedalt seotud ja on allutanud Eesti nende juhtimisele.
Juutide iga soov on aga meie ZOG (Zionist Occupation Government) Ansipi juhitud valitsusele täitmiseks. Ei möödu pea ühtegi välisvisiiti, kus Ansip ei suhtleks ortodoksete juudiorganisatsioonidega. Tõenäoliselt on need kohtumised vaid selleks, et võtta vastu uusi korraldusi juudikogukonna huvide kaitsmiseks Eestis ja Uue Maailmakorra kiiremaks kehtestamiseks siinses provintsis.
Nagu näeme, ei keeldu Ansip tiheda koostöö eest võtmast vastu ortodoksete juutide (kes põletavad Jeruuralemmas regulaarselt Piibleid) kõrgeid auhindu, mida tema kanseleitöötajad nimetavad tagasihoidlikut vaid "suveniirideks".

Ansipi suguvõsa on tihedalt kommunistidega seotud. Tema sugulane Heirich Ansip oli veendunud kommunist.Saksa okupatsiooni ajal hukati H. Ansip kui kommunist poomise läbi.
"Eesti Ekspress" andis 2007 ülevaate peaminister Andrus Ansipi komparteilisest minevikust. Peale seda keelati uurijatel isikuandmetega tutvumine ja õige pea leidis keeld tee ka arhiiviseadusse. Seega Ansipi paljastamisele järgnes arhiivide varakambrite sulgemine!
Vähem teame aga seda, et Ansip teenis poliitohvitserina (zampolit) Punalipulises Balti Laevastikus. Zampolit oli komandöri asetäitja poliitalal. Poliitkomissaaride ametikohad kuulusid KGB alla ja olid tihedalt seotud eriosakonnaga.
Samuti seda, et 30. november 1978. oli Andrus Ansip protokollijaks parteikoosolekul, kus Jüri Kukk komparteist välja heideti. Parteist väljaheitmine tähendas siis ka kindlasti inimese järgnevat represserimist.

Sellised valitsejad on siis tavaeestlased oma juhtideks valinud! Eks sellepärast ongi Eestis 260 000 inimest, kes elavad allpool vaesuse piiri ja veel 62 000 nälgivat last, keda enamus eestlaseid ei märka.
Valime võimuparteisid ikka edasi, ükskord tuleb nii ka "õnn meie õuele" ja täitub ka lubadus jõudmisest 5. rikkama riigi hulkka.

No comments: