Wednesday, July 24, 2019

Nõukogude Liidus Eestimaa oli kaetud metsadega ja metsade eest hoolitsesid metsavahid. Tehti maaparandustöid mis on vajalikud looduse ja maaharmise harmoonias hoidmiseks.
Eesti taasiseisvumise ajal pole maaparandustöid tehtud ja ka metsavahid likvideeriti.

Vene ajal Hiied olid kaitstud aga praegu RMK mis esindab Kremli teeb Hiites lageraiet...
Vene ajal lendoravad olid kaitstud aga praegu RMK mis esindab Kremli teeb lageraiet.
Vene ajal kogu Eestimaa oli kaetud metsadega ja see hoidis inimeste tervise korras sest
Inimesed said palju aega veeta metsas kuna elukeskkond oli maaelu keskne.

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Tänane valitsuskoalitsioon olla rahvuslikult meelestatud. Aga meelestatusest on vähe. Rahvuslikke tegusid on vaja. Esimesed tõestavad sammud võiks olla:
1. Korstapühkijateenuse nõude kaotamine, igaüks võib soovikorral ise korstent pühkida.
2. Ehitusseadustiku muudatuste peatamine, mis ei luba peatselt enam endale ise maja ehitada ja nõuab ehitusauditi kohustuslikku sisseostmist.
3. Riigivastutuse seaduse rakendamine selliselt, et täitevvõim pöördub ise hagidega valeotsuseid teinud ametnike vastu kohtusse.
4. Valimisseaduse kooskõlla viimine põhiseadusega, mis sätestab, et valimised on ühel päeval, toimuvad kõigi jaoks ühte moodi ja ühetaoliselt.
5. Asuda rakendama põhiseaduse punkte, mis ei luba nõuda tasuta tööd, kuulutades tühiseks omavalitsuste ja riiguasutuaste eeskirjad, mis seda nõukogude pärandina endistelt riigialamatelt, nüüdsetelt kodanikelt nõuab.
6. Asuda rakendama nii kaupade kui teenuste vaba liikumist euroliidus tühistades igasugused majandustegevuste registrites nõutavad registreeringud, mis vabakaubanduse farsiks muudavad.
7. Asuda riiklikult austama kapitalistlikule ühiskonnale ainumõeldavat ja avalikult sõnades jutlustatavat põhimõtet, et eraomand on püha ja puutumatu. Selleks muuta vajadusel nõukogude jäänukina kehtivaid seadusepunke kui tegevuspraktikat.

Need punktid ei nõua täiendavat raha. Need nõuavad üksnes riigimehelikkust, rauast mune ja teravat mõistust. On siis seda?