Monday, July 8, 2019

Elagu venekeelsed Laulu ja Tantsupeod !

Nendel vinguviiuli kontsertidel kus lood on minooris ja esitatakse vaid kolm rahvuslikku laululugu pole tegemist Eesti kultuuriga.
Selleks,et eestlastest saaksid inimesed ja tagada nende turvalisus(viies kolonn tasapisi tapab eestlasi...) tuleb luua tibladele nende keelne Laulupidu mis oleks eeskujuks idioodistunud eestlastele kes Laulupeol esitavad paska.

Rohujuure tasandi inimesed on kooli haridusega programmeeritud abituteks olenditeks, tarbijaiks kelledel puudub oma tahe. Ettevõtjad on programmeeritud tegema ajupesu rohujuure tasandi inimestele selleks,et nad lepiksid orja elamistingimustega,lepiksid maksma üüri eluaseme eest,lepiksid maksma Eluaseme laenu,lepiksid maksma asjade eest mis on tasuta saadaval,lepiksid maksma kodukulusid,lepiksid
orja palgaga,  teeniksid leiba sandi sentide eest.
Sombid ei saa aru millest on postitustes jutt ja kui seda neile seletad siis peavad sind hulluks. Ma olen juba ammu aru saanud,et eestlased ei olegi inimesed aga on koduloomad millede otstarve on teenida juute.
Eestlastest tehti koduloomad ostu-müügi suhete peale surumisega,ühiskonnas
milles peamiseks inimsuhteks on ostu-müügi suhted hoiab inimesed teineteisest lahus, kaugel. Hoiab isegi abielus olevaid paarikesi teineteise suhtes kaituma võõrana.
Veelgi enam lõhestab ühiskonda kuritegelike suhete pealesurumine s.o. tehtud normaalseks,et eksisteerib kuritegevus. Kui eksisteeriks politsei siis kuritegevust ei eksisteeriks. Eesti viimased 27 aastat on olnud ilma politseita.
Normaalses ühiskonnas inimsuhted baasnevad
ühistulisel tasandil.

Kas olete kogenud sellist imelist asja meie Üld Laulu ja Tantsupeol kus tantsitakse seda päikeseketta tantsu,kus shamaani trummi põrinal rahvas ringis liigub ja sealt kiirgab väga imelist väge,mis on nii õnnistav ja meeli köitev,et paneb tuksuma ka iga kivisema südame...minu kallis isa ütles,et see ongi Eesti asi... See mille peale sa mõtled selle peale sa kulutad oma eluenergia...

No comments: