Wednesday, April 10, 2019

Suitsupakil on igast hoiatused, paneks ka oma lihale hoiatuse peale zoonooside nimekirjaga...

Mariliis Kutsar kirjutas facebookis :"
Suitsetada me vôime kuigi tapab, viina juua ka kuigi paneb tapma... aga osta liha talus tapetud looma oma ja seda süüa ei vôi 😕 sest  on vôimalus et saad mône kurja bakteri... aga kui see väiketootja samamoodi nagu suitsupakil on igast hoiatused, paneks ka oma lihale hoiatuse peale zoonooside nimekirjaga...  las tarbija otsustab kas ta riskib vôi ei. Miks peab selliseid otsuseid tema eest tegema kui viina juua vôib, suitsetada vôib ja need tapavad ka..."

6 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

"Mart Järvik soovib maaelu arendamiseks eeskujuks võtta Eesti 1930."
Kaasaja probleemiks on ebakvaliteetse toidu tootmine sest kasutatakse raskeid traktoreid mis tapavad mulla huumuse,vihmaussid,mutid ja sellega toidu kvaliteedi ja inimkonna tervise.
Raskete traktorite asemel saab kasutada Lembit Merila elektritraktorit mis on kerge ja ei vaja diislit.
Linnaelu on ebatervislik ja pole nauditav,vabadel hetkedel inimesed ruttavad parkidesse ja maale metsa sest inimese loomulik keskkond on looduses.
Eesti elukeskkonna loodusesse viimisele aitab kaasa bensiini ja diisli asemel vee kasutamine jne.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Need libaajaloolased võltsivad ajalugu.
Eestlased elasid sel ajal maal,vaata kui palju on alles sellest ajast hooneid. Sel ajal polnudki toetusi, ühiskond toimis ühistulisel liikumisel. Eksisteeris keskpank mida praegu pole.
Keskpank oli ühistuline ja ettevõtetele laenas ilma intressideta. Samamoodi kuis seda tegi Kolmanda Reichi pank ja Islami pank. Talunikel olid omad elektrituulikud mida nad ise ehitasid ja kohalikud vabrikud tootsid. Elektrit nad ei ostnud. Kui tulid punased siis stalinistid likvideerisid tuulikud ja ehitasid Narva elektrijaama. Eesti või oli euroopas kolmandal kohal.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

"Mart Järvik soovib maaelu arendamiseks eeskujuks võtta Eesti 1930. aastatel, kui talud õitsesid."

Lembit Merila Elektritraktor
see on imeline faktor
Kütet ta ei vaja
mootori mürina asemel saadab laste hõisete kaja
Hoolduskulusid ta ei tunne
ja küladesse toob 6nne
Pagendatud eestlased toob kodumaale
kus Teeme Ära rajab kodusid metsa servale vaiksesse laande
viib võõrpangad Eestist välja
kustutab meie laste nälja

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

2009 aastal Jarmo Tuisk kirjutas sedasi :"
Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit krooni, mis teeb 7500 krooni iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Tuisk küsimuse."

Kui arvestada inflatsiooni ja seda,et rahakurssi pandi lambist,ning hinnad pandi laest siis selle aja 10 miljardit krooni on praegused 10 miljardit eurot.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

"Mart Järvik soovib maaelu arendamiseks eeskujuks võtta Eesti 1930. aastatel, kui talud õitsesid."
Ricardo Azevedo ja Stan Meyer, on pioneerid bensiini ja diisli asemel vee kasutamise alal:
Üks ette võte on välja töötanud elektrol üsaatorid, mis on võimelised bensiini ja diislikütust asendama veega 70–90%. Tsiklite puhul isegi 100%. Tööproove testiti edukalt 2 aastat.
Mootoritel tulemused olid suurepärased,osad heas seisukorras, kahjustamata. Mootori võimsus suurenes kuni 35% .
Elektrolü saatorid eraldavad veest vesiniku ja juhivad selle sisepõlemismootorisse

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Panganduse ehk siis Rothschild perekonna poliitika on linnastumise keskne,maapiirkondadesse raha ei laenata. Eestile on vaja oma Keskpanka mis emiteerib raha.
Andro Roos : " Niikaua kuni eksisteerib riigiväline intressiga keskpank ja tema raha, seni ei saa olla ka vaba turumajandust ega tõhusust."

Inimkonda juhib juutide pangandus :
https://www.earth-matters.nl/11/13949/verborgen-nieuws/complete-list-of-banks-owned-or-controlled-by-the-rothschild-family.html?fbclid=IwAR2n2tzY67Y2Azs754boc3Lw0mgJHHoBcmdDzz-uUrcG_YoiJeg0K0RcXa4