Monday, April 1, 2019

Riik varastab

Kui riik ja pangad ei varastaks meie aega ja raha siis mitte keegi ei sooritaks kuritegusid. Riik peab rahvale tagastama raha mille on kasseerinud elektri arvete kaudu. Riik tuleb panna vangi inflatsiooni tekitamise eest. Inflatsiooni abil varastatud aega...ei korva millegagi. Riigi kohustused Riik peab tagastama kodanikelt varastatud raha mille nad on kasseerinud Eesti Energia elektri arvete kaudu ja enam mitte esitama elektri arveid Eesti kodanikele. Eesti Energia on riigiasutus ja sestap kõik Eesti kodanikud on selle omanikud,omanikele elektriarvete esitamine on vargus.Kui kiirabi ja politsei hakkaksid esitama arveid oma teenuse eest... 2) Riik peab tagama tasuta transpordi vesiniku autode abil,tootma neid ja jagama igale Eesti kodanikule tasuta .

3 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit krooni, mis teeb 7500 krooni iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Tuisk küsimuse. http://forte.delfi.ee/news/teadus/elektriautod-paastaks-eesti-naftatoru-otsas-virelemisest?id=22449667

Lembit Merila Elektritraktor
see on imeline faktor
Kütet ta ei vaja
mootori mürina asemel saadab laste hõisete kaja
Hoolduskulusid ta ei tunne
ja küladesse toob 6nne
Pagendatud eestlased toob kodumaale
kus Teeme Ära rajab kodusid metsa servale vaiksesse laande
viib võõrpangad Eestist välja
kustutab meie laste nälja

https://www.youtube.com/watch?v=gIWJwYVAzCo

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Riik varastab
Kui riik ja pangad ei varastaks meie aega ja raha siis mitte keegi ei sooritaks kuritegusid.
Riik peab rahvale tagastama raha mille on kasseerinud elektri arvete kaudu. Riik tuleb panna vangi inflatsiooni tekitamise eest. Inflatsiooni abil varastatud aega...ei korva millegagi.
Riigi kohustused
Riik peab tagastama kodanikelt varastatud raha mille nad on kasseerinud Eesti Energia elektri arvete kaudu ja enam mitte esitama elektri arveid Eesti kodanikele. Eesti Energia on riigiasutus ja sestap kõik Eesti kodanikud on selle omanikud,omanikele elektriarvete esitamine on vargus.Kui kiirabi ja politsei hakkaksid esitama arveid oma teenuse eest...
2) a)Riik peab tagama tasuta transpordi vesiniku autode abil,tootma neid ja jagama igale Eesti kodanikule tasuta .
b) Riik peab tootma HHO aparaate ja jagama neid kodanikele tasuta sest siis Eesti saab rikkamaks igal aastal 10 miljardi euro v6rra mis praegu kulub bensiini ja diisli peale.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Riigi kohustused
Riik peab tagastama kodanikelt varastatud raha mille nad on kasseerinud Eesti Energia elektri arvete kaudu. Eesti Energia on riigiasutus ja sestap kõik Eesti kodanikud on selle omanikud.
2) Riik peab tagama tasuta transpordi hho genekate abil,tootma neid ja jagama igale Eesti kodanikule tasuta sest siis bensiini ja diisli asemel valab paaki vett ja sedasi Eesti saab igal aastal rikkamaks 10 miljardi euro võrra. 3) Eesti riik peab looma ühistulise keskpanga. Eesti Pank ei ole keskpank juba ammust aast.4) Eestile on tarvis politsei organisatsiooni.