Tuesday, April 30, 2019

Tervise hoiab korras looduslik elukeskkond,linna oma keerab tervise tuksi.Eesti elukeskkona looduse keskele viimisega peatab tule kustutamise.

Irje Karjus
http://tervisekodu.ee
www.herbaatika.com
ja
 Mercedes Merimaa on minu teada Eesti tervise tipptegijad.
Nende tarkuste abil inimesed ei haigestu.
Lisaks sellele mulle meeldib Mercedes Merimaa jutt sellest,et kui elad metsa ligiduses siis on alati midagi toidulauale panna sest metsas on taimi niipalju mida me ei tea. Eestlased on kasutanud kusagil 400 erinevat liiki metsa taimi nii toiduks kui tervise korras hoidmiseks,haiguste ennetamiseks ja nende eemale hoidmiseks inimorganismist.
Teatavasti ka hiinlased elavad sedasi,et tulekahju kustutamisega nad ei tegele.
Siis on hilja hakata end ravima kui oled haigestunud,haigust p6deva inimese ravimist nimetatakse tulekahju kustutamiseks.
Igal inimesel on tervise probleemid,100 % terveid inimesi ei leidu.Inimeste erinevus seisneb selles kes osutavad neile tahelepanu ja kes mitte. Tuleb ravida terveid inimesi selleks,et nad ei haigestuks.

Eesti rahvusprobleemid ja kuna elu looduse keskel on tervislik siis tervise 
,kultuursed ja majanduslikud,lahendab Eesti elukeskkonna loodusesse viimisega-sellega ennetab haigestumisi ja hoiab inimesi tevetena. HHO aparaadil on selles osas unikaalne roll.

Ricardo Azevedo,oma poja kes on koolilaps,teadmiste abil ehitas HHO aparaadi mis toodab veest pruungaasi ja paigaldas selle tsiklile,ning enam ta bensiini ei vaja sest paaki valab vett. Ka teevesi sobib. Lapsed on vanematest nutikamad ! HHO aparaat on tsipake erinev sellest mis eraldab veest vesiniku ja hapniku. HHO aparaat on efektiivne,energiat kulub tootmiseks v2hem sellest mida saadakse. Veest vesiniku ja hapniku eraldamiseks kulub enam energiat kui vesiniku kasutamisest saab. Pruungaas on raske,vesinik kerge. Raketid lendavad vesiniku abil. HHO aparaat on turvaline sest gaasi ei koguta ja toodetav gaasi kogus kasutatakse kohe.

No comments: