Wednesday, October 26, 2011

Kommunistid küüditavad töörahva Soome ning mujale paremat elu otsima.


Päästke Eesti Vabariik kommunistide käest!!!

Seda, mida kommunistid võimule saades Venemaaga korda saatsid, seda teame läbi enda väga valusa ja verise kogemuse meie vägagi hästi. Küüditamised, tapmised, ärksamate inimeste sihipärane hävitamine jne... Ühesõnaga õudus. Ja mitte õudus ruudus vaid suisa õudus kolmekümnekaheksandas astmes. Me kõik saame väga hästi aru, et kommunistidele ei tohi võimu anda, sest need ei oska võimuga midagi mõistlikku peale hakata vaid asuvad koheselt põhiliselt omaenda rahvast hävitama ja kui sellest jõudu üle jääb, siis naabreid ka tapma. Nii on ajalugu näidanud.
Nüüd on meie verine ajalugu taas kordumas. Juba pikka aega on võimul meil siin vanad karjäärikommunistid, eesotsas tõelise kommunisti kombel koeri rahva kallale ässitanud peaminister Andrus Ansipiga. Ansip ei tohiks oma punamineviku tõttu üldse sellisel ametikohal olla. Seda tema sõnade ja tegude tõttu nõuka aja lõpul Tartus, kus väga selgelt tuli välja tema mõrvarlik ja hoolimatu iseloom.
Aga näed, ta sunnik on võimul ja tegutseb usinalt omaenda rahva vastu, küüditades töörahva Soome ning mujale paremat elu otsima. Need, kes on julgenud jääda, need on kommunist Ansip jätnud rahata. Mitte ainult sotsiaal- ja lastetoetusteta, aga ka palgad langevad ning üldine elatustase on tegelikult pidevalt langenud.
Samal ajal vana karjäärikommunist valetab avalikult ja kinnitab, et meie majandus kasvab mühinal, hoolimata sellest, et keegi teine seda ei näe ja sellest "kasvust" tulu ei lõika. Kui kaua me laseme kommunistil endale valetada ja endi üle irvitada. Kui kaua see lihtsa inimese mõnitamine siin kestab?
Mina siin küll muud võimalust ei näe, kui tõsiselt appi hüüda: "Päästke meie kodumaa karjäärikommunisti küüsist!"





No comments: