Saturday, October 29, 2011

Ivan Makarov on meile ammu selgeks teinud, miks ja kuidas Moskva agendid siinseid vene ajakirjanikke ja meediamoguleid ümber sõrme keeravad ja emoagentideks muudavad.


nentija

28.10.2011 12:42
Ivan Makarov on meile ammu selgeks teinud, miks ja kuidas Moskva agendid siinseid vene ajakirjanikke ja meediamoguleid ümber sõrme keeravad ja emoagentideks muudavad. Eesti riik ei suuda aga kuidagi võõraid emoaegnte kahjutuks teha ja enda omi võtmepositsioonidele sokutada. 
--------------
Just. Ka sellest ei ole ma kunagi suutnud aru saada, MIKS SEDA EI NÄHTA, kuidas Moskva absoluutselt vabalt manipuleerib kohalikke venelasi meie enda Keskerakonna abiga. Savisaare venekeelne meedia, näit. kodanik Tsaplõgini esituses, vastutab otseselt aprillimäratsemise eest.

Vastutab otseselt, aga Eesti riik oma juhtide ja ametnikega ei tee märkamagi. AINULT Ivan Makarov räägib juba aastaid. Marju Lauristin valab krokodillipisaraid ja imalaid naeratusi vaheldumisi. See on ju mõistusevastane.

MIKS siis on juba enamik asju siin riigis mõistusevastased? Ma ei hakka rääkimagi praegusest 100% diktaatorlikust homomarsist üle vanemate ja laste, üle elava rahva. Mitte keegi ju sõna ei saa mõistusekohaseks vastulauseks. Ja Ref koos sotsidega lähevad põhiseaduse väänamise teed, muutes perekonna vaba seksuaalse paaritumise masinavärgiks.

No comments: