Friday, October 28, 2011

(:)kivisildnik: vähemustest rääkimine reguleerib meie tundeelu - DELFI

(:)kivisildnik: vähemustest rääkimine reguleerib meie tundeelu - DELFI

Tänan teid üsna hea artikli eest aga teil on veel arenemis ruumi sest Oivalist ajakirjandust iseloomustavad viis tunnust: 1. hea probleemipüstitus, 2. lahenduste otsimine ühiskonna huvides, 3. probleemse teema ammendav avamine ja sobilike allikate paljusus, 4. esitusviisi ajakirjandusmeisterlikkus, hea ja loetav stiil, miks mitte ka uudne käsitlusviis ning 5. tähelepanuväärne ühiskondlik mõjukus, vastukaja teke."

Teie artiklist ma ei leidnud punktile 2 vastavaid lauseid.
Nende teie kirjeldet emotsioonide kohta niipalju,et
Juudid tegid inimkonna "laeks" "american dream" ...lasksid lae väga madalale...selleks,et hoida inimeste unistusi,mõtteid madalaina,hoida inimeste püüdeid madalaina,hoida inimesi diktatuuris...

 Oivalist ajakirjandust(Oivalist filmi) iseloomustavad viis tunnust: 1. hea probleemipüstitus, 2. lahenduste otsimine ühiskonna huvides, 3. probleemse teema ammendav avamine ja sobilike allikate paljusus, 4. esitusviisi ajakirjandusmeisterlikkus, hea ja loetav stiil, miks mitte ka uudne käsitlusviis ning 5. tähelepanuväärne ühiskondlik mõjukus, vastukaja teke." Iga film on propaganda...iga film kujundab käitumismalle ja ostu eeliseid...iga film dikteerib inimeste mõtteid...kes kontrollib inimeste mõtteid see juhib maailma...Juudid tegid inimkonna "laeks" "american dream" ...lasksid lae väga madalale...selleks,et hoida inimeste unistusi,mõtteid madalaina,hoida inimeste püüdeid madalaina,hoida inimesi diktatuuris...

Juudid dikteerivad meie elu sedasi,et justkui maja omamine ja perekonna loomine on lagi kuhu püüda..no see on ju kõigest esmavajadus!!Iga filmiga on võimalik kujundada Eesti elu elamisväärseks kõigile...nii lihtne kui on organiseerida rikkust terves riigis on lihtne organiseerida vaesust terves riigis..


Ei mina enam ei usu Eesti filmide heasse tahtesse sest Taas Iseseisvunud Eesti Vabariigis tehtud filmid on täis valet ja pahatahtlikkust.Näiteks,filmis Tuulepealne maa näidatakse talupidamist halvas valguses aga ometigi oli Pätsu aegses Eesti riigis talupidamine au sees...Film Meeletu tekitab maaelanikes masenduse ja ei jäta lootustki paremaks eluks...ei mana  ühtegi head visiooni kuis maal luua elamisväärne elu kõigile eestlastele... Ometigi välismaal mitte ainult ei looda häid visioone aga viiakse need ka ellu.Hästi ilus ja südamlikus esituses ülevaade erinevatest maailma ökoküladest-mudelitest mis on tõeliselt näidanud jätkusuutlikku elu võimalikkust: 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MtNjZaXDGqM
Ühes teises eesti ajaloolises filmis juuakse viina pudelist...Pätsu aegses Eesti Vabariigis joodi viina ainult viina pitsist,ei teeklaasist ega kruusist aga soliidsetele inimestele kohaselt ilusatest viina pitsidest.
Film Jan Uuspõld läheb Tartusse tuleks ümber teha.
Tehnika peab inimesi vabastama orjusest aga selle filmi tagajärjel inimestel seoses Ökoga seostub orjapidamine...
Kirjutagem filmile uus tsenaarium mis näitab kuidas tehnika vabastab inimesi orjusest ja silmas tuleks pidada:Omavalmistatud elektrituulikud ja päikesepaneelid peale tasuvusaega annavad elektrit ja kütet tasuta. 


TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB KÕIGILE TÖÖD...
TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB TÄIDETUD LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/04/kuna-omavalmistatud-elektrituulikud-ja.html


Juudid dikteerivad meie elu sedasi,et justkui maja omamine ja perekonna loomine on lagi kuhu püüda..no see on ju kõigest esmavajadus!!

No comments: