Saturday, October 10, 2009

Röövlid röövisid meilt põlevkivi ja teenivad selle pealt kasumit-müüvad meile meile kuuluva põlevkivi s.t. kasserivad elektri arveid ja nüüd...

Elektrihinna tõus suurendab toimetulekutoetusi (0)

28. september 2001 18:50
Online | Trüki | Saada sõbrale
Artikli püsiviide
Teie nimi
Teie e-post
Sõbra nimi
Sõbra e-mail
Teade



Kavandatav elektri hinna tõus tõstab oluliselt toimetulekutoetusi, sest järgmisel aastal saavad esmakordselt hüvitatud ka elektriarved.
Järgmisest aastast alates kompenseerib riik toimetulekutoetustega teiste eluasemekulude seas ka elektrile ja gaasile tehtud kulutused, juhul kui president kuulutab välja sotsiaalhoolekande seaduse muudatused, ütles ETAle sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Sigrid Tappo.


Tema sõnul ei ole sotsiaalministeerium järgmise aasta eelarve kavas toimetulekutoetuste taotluses arvestanud elektri hinna tõusu kolmandiku võrra.


Järgmiseks aastaks taotles ministeerium toimetulekutoetusteks 376 miljonit krooni. Tänavu oli algne taotlus 247 miljonit krooni, mille tegelikud rahaeraldused sotsiaalministeeriumi hinnangul tõenäoliselt ületavad.


Keskmise kodutarbija jaoks tõuseb elektri hind järgmise aasta aprillis 33 protsenti.


Toimetulekutoetust on õigus saada isikul, kelle kuusissetulek jääb alla valitsuse kehtestatud minimaalsetest tarbimiskulutustest lähtuvat toimetulekupiiri, mis on alates 1997. aastast 500 krooni.



ja nüüd ajavad ila,et nad kompenseerivad meilt röövitud põlevkivi ehk kompenseerivad
elektri hinna tõusu...ise tõstavad hinda ja ise kompenseerivad???
Ise röövisid ja ise röövivad ja ise kompenseerivad röövitud varanduse?

No comments: