Tuesday, October 27, 2009

Parts: Hiinlaste käigul transiit vaid üks teemahttp://www.logistikauudised.ee/?ArticleID=7d4ef3f5-8326-4a47-b916-b3a10852e888

Parts: Hiinlaste käigul transiit vaid üks teema
27.10.2009 16:55
"Hiina äridelegatsioonil pole põhiteemaks transiit - arutlusele tuleb ka telekommunikatsioon, IT-valdkond, tekstiil," osutas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts tuleva esmaspäevase hiinlaste delegatsiooni külaskäigu mastaapsusele.

Samal teemalHaller: Hiinlased, tooge kõik veod meile

Tema sõnul tuleb esmaspäeval 2. novembril hiinlaste esindusliku delegatsiooniga, mida juhib sealne Samal teemalKaljurand: Transiit Hiinast tasuv vaid meritsi, raudtee ju võimetu
Hiina asepeaminister, kohtumisel teemaks nii poliitika kui majandus.

reklaam:


Majanduse poolelt sõlmitakse kaks vastastikuse koostöö memorandumit meie majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja hiinlaste kaubandusministeeriumi vahel ning EAS-i ja külaliste väliskaubandusorganisatsiooni vahel.

Lisaks toimub ka ärifoorum, mille korralduslikku poolt kureerib Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. Hiinlaste üle 70-liikmeline äridelegatsioon hõlmab ligi 30 äriorganisatsiooni.

"Äri poolelt on põhifookus sellel, et Eesti ettevõtjad ajaksid edasi olemasolevaid kontakte ja leiaksid uusi," seletas Parts.

No comments: