Monday, April 16, 2012

Vabadusvõitleja sööb prügikastist, iseseisvuse vastane aga hakkab saama hiigelpensioni | Õhtuleht

Vabadusvõitleja sööb prügikastist, iseseisvuse vastane aga hakkab saama hiigelpensioni | Õhtuleht

Kuidas nad okupeerisid Eestimaa ja tõrjusid vabadusvõitlejad riigist välja:
Savisaar rajas Paikuse politsei kooli peale seda mil tema miilitsatest sõbrad olid peterburist kohale kutsunud miilitsate abiväe looma korda eestimaal 1992 aasta sügisel.Asi on selles,et nood miilitsad olid endised miilitsad kes olid läinud kuritegelikule teele.
Mart Laar jättis välja kuulutamata sõjaolukorra ja üldmobilisatsiooni vaatamata sellele,et nood miilitsad tahtsid saada pakutud katuse eest meie iseseisvust.
Nood peterburi miilitsad erastasid Eesti politsei organisatsiooni ja Savisaar andis neile endiste kaageebeelaaste nimekirjad.Andis neile koputajate võrgu nimekirjad.Seega andis võõrriigist tulnud terroristidele meie julgeoleku tagatise.Koputajate võrgu kaudu kontrollitakse riigis toimuvat iga isikuliselt s.o. iga inimese järele nuhitakse,sest koputajad on kõikjal ja lisaks koputajatele on üleval lutikad ja igasugused muud luure ja spionaazi süsteemid-selle kõik andis savisaar terroristidele ehk teisisõnu vene maffiale peterburist.
Vene maffia okupeeris meie koduma ja ärastas meie sadamad,bensiinijaamad,hotellid,eesti politsei,tappis maha Statoili maale toonud eestlased,peksis vaese omaks Hasso Kommeri,tappis maha Terminaatori kitarristi,hävitas pangad,uputas parvlaeva MS Estonia,hävitas tööstuse ja põllumajanduse ja seda kõike laari ja savisaare heakskiidul!!

No comments: