Friday, October 23, 2009

EIP pressiavaldus: Eesti Iseseisvuspartei seisukohavõtt homoseksualismi küsimuses

EIP pressiavaldus: Eesti Iseseisvuspartei seisukohavõtt homoseksualismi küsimuses



Me ei tunne olemise vormi, kus valitseks ainult sallivus. Me ei tunne ka olemise vormi, kus valitseks ainult sallimatus – elusloodus ei saa eksisteerida Browni liikumisena. Tsivilisatsiooni teeb võimalikuks üksnes sallimatus, sest selle kaudu tekivad eelistused, normid ja lõpuks seadused, mis fikseerivad sallivuse piirid. Igasugune sallimatuse ja sallivuse omavahelise piiri muutmine muudab tsivilisatsiooni olemust.

Oli kord täies jõus vägivaldne grupp, kes nimetas end kommunistideks - punasteks kommunistideks. Nad püüdsid sallimatuse piiri nihutada selles suunas, et kaotada planeedilt rahvused ja rahvusriigid. Seatud eesmärgi saavutamise hõlbustamiseks andsid nad taolisele, neile soovitavale asjade käigule ise hinnangu: kommunismi võit kogu maailmas on objektiivne paratamatus. Enesekesksuse deliiriumis uskusid nad isegi seda, et suudavad muuta jõgede voolu suunda. Punase kommunismi võidukäigu Euroopas tõkestas II MS, hoog rauges lõplikult kommunistliku impeeriumi majanduskasvu tagasihoidlikkuse läbi.

On kiiresti jõudu kogumas uus vägivaldne grupp, kellele samuti ei meeldi rahvusriigid ja rahvuste paljusus planeedil, vaid nad soovivad kõik rahvused omavahel ära segada, luua nivelleeritud tsivilisatsioon mida valitsevad vähesed inimesed ja loetud arv suurettevõtteid. Ise nimetavad nad endid globaliseerijateks. Meie nimetame neid uuskommunistideks - kollasteks kommunistideks, sest viisnurk neil kollane ja jumalaks kuld. Nende hulgas annavad tooni illuminaadid, vabamüürlased, trilateraalne komisjon, maailmavallutusprojekti Novus Ordo Seclorum elluviijad, ülemaailmne juutlus, jne.

Kollased kommunistid ei sea endale nii labaseid eesmärke nagu jõgede voolu suuna muutmine, nende eesmärgiks on kogu tsivilisatsiooni alistatud osa kiibistamine, nende muutmine elektroonselt jalarauastatud orjadeks, kogu tsivilisatsiooni arvukuse vähendamine 2 miljardini. Selleks peavad nad heaks kõiki vahendeid. Juba ammu on sel eesmärgil rakendatud haigusviiruste levitamine (sealjuures HIV).

Täna on aktualiseerunud üleilmne homopropaganda eesmärgiga nõrgestada tsivilisatsiooni seksuaaltervishoidu, soojätkamisvõime tervishoidu, laste painutmist pedofiiliaa meelevalla alla juba enne nende isiksuse väljakujunemist. Kõigeks selleks vajavadki homoseksuaalid homoabielude seadustamist, neile laste adopteerimisõiguse andmist. Sel eesmärgil ei säästa kollased kommunistid energiat ja totaalse ajupesu kvaliteetseks läbiviimiseks ka parimat ajupesuvahendit – raha. Nad on rakendanud sallivuse ja sallimatuse piiri nihutamiseks neile meeldivas suunas inimkonna seksuaalhälvikud – homoseksuaalid.

Seepärast: homopropagandistid ei ole tavainimesed, nad on globaalterroristid, tsivilisatsiooni vägivaldse muutmise tööriistad, kollase kommunismi sõdalased. Homo- ja pederastiapropaganda tuleb karistusmäärades seada ettepoole karistusmääradest mida kasutatakse rahvusvahelise terrorismi puhul, sest omasooiharate ja lapsepilastajate tegevus kahjustab mitte ainult üksikuid riike, vaid on rünnak kogu inimkonna vastu. Selle rünnaku jätkumisega kaasnev agoonia jõuaks lõppkokkuvõttes iga inimeseni tsivilisatsiooni suureneva invaliidistumise läbi.

Seetõttu pole süütu tegevus ka ükskõiksus ja kõrvalseismine toimuva suhtes, vastupidi, tegevusetus tekitab kaassüü. Eesti Iseseisvuspartei kuuulutab: homopropaganda on inimsusevastane kuritegu.

Eesti Iseseisvuspartei

21. juuli 2009

Go back

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

homopropaganda on inimsusevastane kuritegu...

homopropaganda on inimsusevastane kuritegu...

homopropaganda on inimsusevastane kuritegu...