Thursday, September 5, 2019

Lennunduse fossiilkütustevaba tulevik https://blog.solarship.com/

https://blog.solarship.com/

Tutvuge päikeselaeva Nabila uusima lennukiga. Nimekaimu abil, mis tähendab „sündinud aadlile”, on see laev esmasündinu meie uue põlvkonna lennukites ja esimene meie Wolverine lennukite skaleeritavas reas. Fossiilkütusteta kaubalennukite tarnimine kaugemate piirkondade teenindamiseks on järjekordne samm meie missioonis. Kui Nabila on kompaktauto suurus, siis pärast seda modelleeritud Wolverines veab abivajajatele mitu tonni varusid.



Nabila tiiva uus kuju on enne selle tootmist hoolikalt arvutimudelitega viimistletud - tänu sellele on paranenud stabiilsus, vähenenud tuule tundlikkus ja suurem juhtimisvõime. Selle eesmärk on saavutada ka suurem tõstejõu suhe, mis on aerodünaamilise efektiivsuse mõõt. Pole vaja öelda, et Nabila töötab täielikult elektrienergiaga.

Nabila programm on Solar Laeva jaoks viis oma teadus- ja arendustegevuse kiirendamiseks ohutult, kuid samas kiires tempos. Seal, kus enamus seni ehitatud Päikeselaevade lennukeid on mehitatud, juhitakse Nabilat maapinnast kaugemal, võimaldades meil oma uusi konstruktsioone ehitada, muuta ja lennata väiksema ulatusega, kiirema pöörde ja väiksemate kuludega. Põhjalik telemeetria võimaldab meil kontrollida oma lennuandmeid meie tehniliste mudelite suhtes, aidates meil rohkem teada saada ja parendusi teha kiiremini kui kunagi varem.

See lähenemisviis on võimaldanud meie meeskonnal paralleelselt ehitada ja katsetada mitut lennukit ning aitab meil joonistuslaudadelt ja katsestendidelt maha võtta kümneid ideid ja täiustusi ning panna need hindamiseks tõelistele lendavatele õhusõidukitele. Erinevad konfiguratsioonid ja omadused konkureerivad otseselt üksteisega, parimad elemendid saavad teele järgmise lennuki.

Juba Nabila lennuetendus on pälvinud kiituse mitmelt endiselt õhuväe pilootilt, kes kahtlemata ootavad ahmilt, et nad saaksid ise lennata. Vahepeal jätkab Nabila oma tööd mitmete konfiguratsioonidega, konkureerides päikselaeva tehnoloogia järgmise põlvkonna parimate ideede tõestamiseks, kuulutades lennunduse fossiilkütustevaba tulevikku.

WOLVERINE: CARGO PLANE The world's most efficient cargo aircraft.

Picture
Description: After a decade of testing and evaluating every form of hybrid lift aircraft combining buoyancy and aerodynamic lift, the Wolverine delivers six times more than the payload of a Cessna Caravan at less than half the operating cost of Cessna 172. It carries a 20 foot container and operates without fossil fuel. It is the ideal cargo delivery vehicle for connecting remote areas with the global economy. Status: Designed, CFD test & evaluation confirmed specs, flight testing to confirm mission TLRs
Model
Payload
Range
Landing Gear
Propulsion
Wolverine Cargo Plane
9,000 kg
600 km
Amphibious
Electric
WOLVERINE: Kaubaveo tsepeliin
Maailma kõige tõhusamad kaubalennukid.
 
Kirjeldus: Pärast kümmet aastat hübriidtõstukite igat tüüpi katsetamist ja hindamist, milles on ühendatud ujuvus ja aerodünaamiline tõstejõud, annab Wolverine kuus korda rohkem kui Cessna karavani kasulik koormus, mis on alla poole Cessna 172 tegevuskuludest. See kannab 20 jalga konteiner ja töötab ilma fossiilse kütuseta. See on ideaalne kaubaveosõiduk kaugemate piirkondade ühendamiseks maailmamajandusega.

Olek: kavandatud, CFD-testi ja hindamise kinnitatud andmed, lennukatsed missiooni TLR-ide kinnitamiseks
Mudel
Kasulik koormus
Vahemik
Telik
Tõukejõud
Wolverine kaubalennuk
9000 kg
600 km
Kahepaikne
Elektriline

CARACAL: SOLAR PLANE The world's shortest take-off solar electric aircraft.

Picture
Description: After setting the world record for heaviest fixed wing aircraft taking off within a 100m soccer field, the Caracal design was refined for safety and controllability. Its original mission remains – deliver critical cargo into cut off places for disaster relief and medical emergencies. Able to fly solar electric and provide emergency power in the field, this aircraft can fly as a drone or piloted on short precise missions.As the world develops more Smart Cities, this aircraft offers a quiet, safe electric vehicle for transport in Mega Smart Cities. ​It provides autonomous mobility to the rapidly emerging flying vehicle market. Status: Designed, developed, test & evaluation confirmed mission TLRs and specs
Model
Payload
Range
Landing Gear
Propulsion
Caracal Solar Plane
200 kg
200 km
Amphibious
Electric
CARACAL: PÕHIKAVA
Maailma kiireima stardiga päikeseelektrilennuk s.o. maast lendu tõusmise kiireim päikeseelektrilennuk.

 
Kirjeldus: Pärast maailmarekordi püstitamist kõige raskematel fikseeritud tiivaga CARACAL: PÕHIKAVA

Kirjeldus: Pärast maailmarekordi püstitamist kõige raskematel fikseeritud tiivaga õhusõidukitel, mis stardivad 100 meetri jalgpalliväljakul, täpsustati Caracali disaini ohutuse ja juhitavuse osas. Selle algne ülesanne on endiselt - toimetada kriitiline lasti katkestatud kohtadesse katastroofiabi ja meditsiiniliste hädaolukordade jaoks. Võimalik lennata päikeseenergia abil ja pakkuda välitingimustes hädaolukorda, võib see lennuk lennata droonina või pilootidena lühikestel täpsetel missioonidel. Kuna maailmas on rohkem nutikaid linnu, pakub see lennuk vaikset ja ohutut elektrisõidukit Mega Smart Cities transpordiks. .
See pakub autonoomset liikuvust kiiresti arenevate lendavate sõidukite turule.

Olek: kavandatud, välja töötatud, testitud ja hindamisel kinnitatud missiooni TLR-id ja tehnilised andmed
Mudel
Kasulik koormus
Vahemik
Telik
Tõukejõud
Karakaali päikese lennuk
200 kg
200 km
Kahepaikne
Elektriline, mis stardivad 100 meetri jalgpalliväljakul, täpsustati Caracali disaini ohutuse ja juhitavuse osas. Selle algne ülesanne on endiselt - toimetada kriitiline lasti katkestatud kohtadesse katastroofiabi ja meditsiiniliste hädaolukordade jaoks. Võimalik lennata päikeseenergia abil ja pakkuda välitingimustes hädaolukorda, võib see lennuk lennata droonina või pilootidena lühikestel täpsetel missioonidel. Kuna maailmas on rohkem nutikaid linnu, pakub see lennuk vaikset ja ohutut elektrisõidukit Mega Smart Cities transpordiks. . See pakub autonoomset liikuvust kiiresti arenevate lendavate sõidukite turule. Olek: kavandatud, välja töötatud, testitud ja hindamisel kinnitatud missiooni TLR-id ja tehnilised andmed Mudel Kasulik koormus Vahemik Telik Tõukejõud Karakaali päikese lennuk 200 kg 200 km Kahepaikne Elektriline

No comments: