Wednesday, March 14, 2012

Vihjed valitsusele: Eestil on vaja astmelist tulumaksu ja intressita riigipanka - kommentaarid 21-40 - Rahva hääl

Vihjed valitsusele: Eestil on vaja astmelist tulumaksu ja intressita riigipanka - kommentaarid 21-40 - Rahva hääl


nuhkija.blogspot.com

14.03.2012 13:11
Intressita keskpank viib selleni, et "ülejäänud" maailm "ei mõista" meie püüdlusi ja eesti muutub fašismi ja rassismi pesaks kes toidab terroriste kes omakorda on ohuks kogu "vabale maailmal" mis viib selleni, et siia saabuvad NATO rahuvalvajad kes pommitavad Eesti tagasi kiviaega, et eestlased saaksid aru protsendi pühadusest ja sellel põhineva pangandussüsteemi eksimatusest. 

Kui mõned riigid võtsid sellise süsteemi omal kasutusele siis maailma "progressiivne" avalikkus nõudis nende karistamist ja mis saigi toimuma. 
Selle väite paikapidamise kontrolli võime alustada juba väga kaugest minevikust, kuid piirduma sellise riigiga kui 3Riik. Aadu istus ametlikult riigijuhi toolile kuskil jaanuaris 1933. Juba veebruaris vabastas ta kohalt Saksa Riigipanga direktori ja asendas selle uue inimesega. Peamiseks aluseks oli, et senine Pank ja direktor EI ajanud Saksa asja ja olid pigem Riigile ja Rahvale kahjulikud. Uue direktori esmaseks ülesandeks oli viia Saksa mark riigi alluvusse ja muuta see intressi vabaks. Juba samal aasta märtsis sai uus Saksa kantsler (Aadu siis) ultimaatumi maailma pankadelt ja vatsates sellele eitavalt kuulutas Maailma Juudikongress Saksamaale sõja. Millega see kõik lõppes teate juba isegi - vähemalt üldjoontes. Lisan ka natuke ajatruud lugemist:
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=1986 

Kapral Aadu ei olnud ajaloos viimane kes riigis sellise sammu astus, et muuta raha intressi vabaks. Veel mõned aastakümned tagasi oli maailmas mitu riiki kus selline süsteem kehtis ja oli sisse kirjutatud ka riigi Põhiseadusesse - loetleme need: 
Põhja Korea, Afganistan, Iraan, Iraak, Liibüa, Venetsueela ja Süüria - kas hakkab juba koitma? 

Viimane ohver selles reas oli Liibüa kelle samma loobuda dollarist ja euroast ehk intressi panganduse lipulaevadest, ning võtta kasutusele kullal põhinev dineaar ehk siis KuldDinaar ning kasutada seda Aafrika riikides (esmalt) viis selleni, et NATO tungis kallale riigile mida ÜRO oli inimõiguste jälgimise alusel pannud maailma esiritta oma kodanike eest hoolitsemisel ja üldiste vabaduste kättesaadavuse järgi.

Tangara

14.03.2012 16:29
On kurb, et paljud eestlased ei tea tõsiasja, et Jaapanis on kommertspankade intressimäär 0,25%. Seal on asi kommunismist ja sotsialismist väga kaugel. Võiks ju organiseerida japsidelt laenusid.

No comments: